Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
zuzka len si to užívaj, že spinká.....
emanka a myslíš, že jej mám dať aj zajtra zemiak, alebo jej dám radšej mrkvu?
zuzi, my sme pred chvíľou obedovali...až teraz, lebo Lea spala tiež 3 hodiny, chúďa vyšťavené ☹
koľko si platila, voski?
nič...lebo mm mu tam robil do celej ordinacie podlahu a my chodime zadarmo..on si to odratava z podlahy...
alca, neviem, jeden druh by sa mal dávať 3 dni...keď jej dáš zajtra mrkvu a večer sa vyhádže, alebo niečo, tak to môže byť aj zo zemiaka aj z mrkvy a ty nebudeš vedieť, z čoho....ale ak ti zjedla aspoň trošku zemiaku, tak jej ho daj aj zajtra a pozajtra, na skúšku stačí, že zje 2 lyžičky a potom daj mrkvu 😉
musím, končiť teraz, prídem za chvíľu...
alci...aj ho napínalo a poriadne...až mi ho bolo ľúto...uvidíš, zvykne si 🙂
baby o chvíľu idem robiť babysiterku, má prísť moje 3 mesačné krsniatko...mamina s ocinom idú k zosnulej babke sa modliť...no dúfam, že to s tým drobčekom malým zvládnem...držte palce 😉
už som tu, vidím, že sa predbiehate v písaní príspevkov, tak asi nič...
no zuzi to budeš mať pestrééé.......teraz by mohol tvoj drobec spať 😉
juuj, zuzi, nezávidím, Šimonka a ešte takého krpca zvládnuť...držím palce
tak som tu, dnes sme malého prvý krát uložili do stoličky, sedel ako honza málem králem 😀 dávam fotku do albumu lebo sme sa kosili s mm
ahojte, ste popisali, precitam si zajtra novinky 🙂 teraz sme prisli domov, deti som hned ulozila, tak snad budu spat 🙂 idem este umyt riad... 😝
prečo divná poloha? veď tam veľmi pekne sedká, teda aspoň to tak vyzerá a je tam veľmi zlatučký....smejko 😀
aj ja sa už chystám kúpiť stoličku...aké odporúčate?
zuzka akóóó? zvládaš? 😀
hehe v TV novinách dávajú gumimacka.. 😀 😀 😀
no už som tu...uf...všetko dobre dopadlo, Šimon bol celý čas veľmi "tolerantný" a nechal maminu venovať sa Patrikovi... 😀
Tomáško samozrejme pomáhal, je to môj poklad, dá sa naňho spoľahnúť... 😉
čaká ma ešte jedna takáto akcia v sobotu, kedy budú mať pohreb, ale to už zvládnem ľavou zadnou 😉
no od dnes beriem ponuky na stráženie vašich ratolestí... 😀
emanka...chcela som ti ešte povedať, že sa teším s tebou ohľadom pokroku Leušky 😉 tá ritka je super...ako ste dopadli na dnešnej kontrole?
alca ja som kúpila teraz v Metre - mali akciu tak rýchlo som nabehla, to je tá čo sa dá prerobiť potom na stoličku so stolčekom a môže sa na nej hrávať .........
inak máme problémy so zubami asi - reveme a budíme sa s plačom - teraz zaspal, neviem kedy budeme kúpať
no jasnéééé, ako ste dopadli ?.....ja som hlava deravá a nič si nikdy nepamätám..... 😨
zuzka a ja že padneš, ľahneš a už nevstaneš..... 😀 😀 😀 😀
blazka...Riško je tam veľmi podarený 😉 ja mám tiež takú stoličku ešte po mne 😉 je to super vec, len my sme zatiaľ ešte neskúšali dávať do nej šimona...zatiaľ leží zapadnutá prachom na pôjde... 😀
ja si takú stoličku pamätám ešte z mojich detských čias...... 🙂 🙂 🙂
a ešte je v akcii? a za koľko?
😀 😀 😀 😀 alci, ten tvoj humor je perfektný, no čo by sme tu v tejto téme bez teba robili?? 😀
je stále v akcii a stojí okolo 35 euro ak si dobre pamätám - starý čo ju kupoval chrápe tak ak chceš zistím presne
áááááááááále zuzi, néééééééééé..................
kto si dá kávičku so mnou? ale rýchlo lebo ja už mám urobenú........... 😅 😅 😅 😅 😅 😅
včera mi kamoška vravela o aukciách na mimibazáre...vraj odtiaľto vydražila kopec dobrých vecí za pár éčiek 😉 neskúšali ste už niekto?
ja, ja, ja, ja, ja.... 😉
blazka nechaj len pekne chrápať....... 🙂
ale nie kávičku, ani čierne pifčo, lebo už nemám, dám si jogurt...berieš ma do partie?
tuším voskovka sa venuje aukciám...

aj davidko skoro rozpraval...on mal 5m ked povedal tata...a potom až mama ....
a teraz keca blbosti jednu za druhou...
mi.tyžden mi zaplomboval stoličku a už 3den ma bolel..tak som dnes šla,vyvrtal,dal nejaku vložku a ak bude bolieť zajtra vytrhne lebo je asi mrtvy ten zub