Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
klára, ja nekojím, takže pamäť ako-tak slúži...lea už tretíkrát vykríkla zo sna, stále ma preháňa to dieťa 😀
emiii... 😠 no teda, ty takto podrážač kamarátkam nohý?? Baby pozor na ňu... 😀
aaale nie...je toho oveľa viac, ale bolo by to na príliš dlhé písanie...a táto téma je o mamičkách a nie o svokrách..tak to by som asi porušila pravidlá 😝
ináč nedávno som spadla z koňa 😀 ..ma odtiaľto vyhodilo..ide pomalšie
baby nemáte chuť na sladké? Ja dnes celý deň chodím po skrinkách a ujedám z Miškinho Mikuláša... a to kojím 😝
emanka dik za vysvetlenie mimibazaru
veronika unava je fakt velka mas pravdu...a aj chrbtica ma boli jak slak...puka mi v kolene...no ide to dulu vodou...este aj to myslenie je v keli... 😝 😝 😝 nechcete si pozicat moje dieta na tyzden...ja si zatial odddychnem 😀 😀 😀 😀
Zuzi, sorry...
ešte som chcela reagovať...klara...ja mám poslednú dobu hroznú pamäť...manžel sa na mňa niekedy pozerá, či mi šibe, alebo čo... 😝 Bola som na úrade ohľadom RP a mala som sa tam opýtať jednu dôležitú inf. o ktroej sme celú cestu tam rozprávali s mužom v aute....no a samozrejme, že som na to úúúplne zabudla...mali ste ho vedy vidieť ako sa na mňa pozeral... 😝
klara a Marek je stále zlý? A pri kojení sa stále otáča? Alebo niečo iné ešte?
inak chrbtica bolí aj mňa, chcelo by to nejaké cvičenie alebo plávanie...
emanka...čosi, ja sa vôbec nehnevám 😉 pohodička zelená 😀
veronika..nie, nie...ja viem čo to chce...manžel nech sa trošku činí a urobí svojej milovanej ženuške poriadnú masáž chrbta...Vlado mi takú robieva 😉
no veronika otaca sa pri kojeni stale hlavne cez den v noci cuca jak drak 😀 😀 😀 lebo polopsi a vtedy ho nic nezaujima...a odkedy ochutnal mrkvu a ho naplo tak pije podla mna kolo obeda tiez jak dark...ale dnes ju papal trosku lepsie...jednu lyzicku ked to scitam prehltol 😎 😎 😎 uz ma trapia akurat tie flaky na licach...a zubky...ale tie ho asi viac svrbia ako bolia bo oyuva vsetko jak odusu 😀 😀 😀
zuzi no neviem... keď mi začne robiť masáž môj stokilový manžel, tak má hádam aj zlomý! 😀 Ale nie, myslím, že on by sa nedal ukecať... ale mám kamarátku, ktorá práve dokončila masérsky kurz v Košiciach, už minule u mňa bola a chcela masírovať, ale som sa nedala ukecať... no asi budem musieť, lebo niekedy to je hrôza 😖
klara 😀 že kolo obeda tiež pije ako drak 😀 asi aby si mu nemohla dať mrkvu 😀 no super, aké sú tie detičky prešibané 😀 len skúšaj ďalej, aj keď jen jednu lyžičku zje, veď raz si hádam zvykne. A už si dala aj niečo iné?
inak klara, možno má malý proste takú citlivú pokožku ako moja Laura, že zareaguje na každé podráždenie- či teplo, či chlad, alebo sa bude šúchať o vankúšik... stále ho poriadne natieraj mastným krémom , napríklad mojou obľúbenou Indulonou 😀 vyskúšaš, uvidíš, hlavne masti často 😉
no baby neviem už kto sem hodil vtedy ten link, ale ďakujem za" Z gumy macko", lebo asi by som bez neho svoju dcéru nenakŕmila....a potom jedla ako žeravá, ešte toľko kaše nezjedla....tak ešte raz ďakujem... 😀 😀 😀 😀 😀
alca myslím že to má na svedomí buď spevacka alebo klara?
veronika ved uz mastim zatial skusam olivovy olej,...a fakt je ze ma velmi citlivu pokozku...
zaujímavé... raz mi to ide rýchlo, raz pomaly... a kde sa všetci vytratili?
zuzka vravela že nám povaruje deti....
inak ja už som rozmýšľala aj nad tým, že keď pôjdem doktorke, tak si budem písať otázky na papier, lebo tiež vždy zabudnem čo som sa chcela opýtať.....
zuzka a už vieš čo si sa chcela opýtať? zajtra sa tam chystám tak aby som vedela....
čo sa týka sladkého, ja jem čokolády v pohode.....aj teraz som si dala.....nejak sa nedokážem obmedzovať....dúfam, že ma za to neodstrelíte 😕
alca ja určite nie 😀 len si daj 😉 pokial sa Natálka nevysype
klara ja keď som malej natierala tváričku olivovým olejom, tak tuším na to nereagovala dobre. Ale telíčko jej tým olejom natieram
jedla som ich cez tehu a jem ich už od jej narodenia....tak už by sa asi dávno vyhádzala....ale zas nejem ich na kilá....
gummyho ma na svedomi spevacka ja teletubies
juuuj alca, ani ja na kilá, ale každý deň musí byť 🙂
zasa sa mi robi v ustach afta...ja neviem mam ich asi dvakrat do mesiaca uz mi to ide na nervy bo ma to boli...nepoznate niektora recept ako na ne
som sa pýtala aj dr. na čokoládu a povedala, že pokiaľ v rodine netrpíme nikto alergiou na potraviny, tak je malá pravdepodobnosť, že by nejakú dostala....
Ja som to pochopila tak, že ty čokoládu nejedávaš 🙂
alca- si neviem predstavť život bez čokolády 😀
klara- netuším, čo na afty, ešte som nikdy nemala 😕
inak ja som čokoládam a keksíkom nikdy neholdovala, len po tehotenstve mi to akosi zostalo. 😨
klara- pani profesorka 🙂 dokedy plánuješ ostať na MD?
klara ja mám takú kajeputovú silicu, je to v takej malej flaštičke a asi som to kúpila v lekárni....

no zuzi som s tebou to by aj mne vadilo 😝 😝 😝