icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
21. jan 2010

veronika je to bolestivy pupak v ustach a mam ich casto neviem sa ich zbavit...mozno by sa oplatilo zalozit sem temu o liecbe aft...

veronikapp
21. jan 2010

klara viem čo to je, Laura to raz mala, som jej na to dala gencián... fuuuj všetko bolo modré 😝 ale u dospelých je určite niečo lepšie...

klara_klara
autor
21. jan 2010

alca to co je kajeputova silica?

veronikapp
21. jan 2010

klara skúsila som dať do vyhľadávača v googly a vyskočilo tam toho toľko, že máš z toho čo vyberať 😕

klara_klara
autor
21. jan 2010

uz som kukla aj ja 😉
alca mavas to aj ty casto?

alca85
21. jan 2010

a ja viem? ale je to na afty opary....a na hocičo iné....

alca85
21. jan 2010

nie asi raz za rok...... 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
21. jan 2010

baby ja som tu len ma práve nič normálne nenapadá

klara_klara
autor
21. jan 2010

zuzi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevadi

zuzkaku
21. jan 2010

klara, čo fotky, skúšala si cez picnik?

veronikapp
21. jan 2010

včera prišla ku mne moja sestra a ukázala, že čo im dali v škole k obedu- taká tyčinka s konopnými semienkami, na obale normálne nakreslený marihuanový list 😀 som myslela, že odpadnem, to som ešte nevidela 😕

zuzkaku
21. jan 2010

to ani ja...kde také predávajú? 😀 😀

alca85
21. jan 2010

veď kde sa o tom majú naučiť ak nie v škole? 🙂 🙂 🙂 🙂

veronikapp
21. jan 2010

zuzi netušiiiiiim, ale dnes sestra vravela, že bola veeeelmi chutná 😀

veronikapp
21. jan 2010

dnes ste sa tu bavili o tom, že čo rozprávajú vaše detičky... Laura celý deň robí ts-ts-ts sem tam niečo ako va- ve a zase ts-ts-ts

klara_klara
autor
21. jan 2010

zuzi hej uz som nejake robila...je to fajn program len skoda ze to nejlepsie je spoplatnene...
veronika ved aj cokolada sa da taka kupit tiez je marihuanovy list navrchu na obale...kupis aj v tescu...

zuzkaku
21. jan 2010

baby, máte veľa snehu? No tento rok zima so snehom Kapušany obišla veeelikánskym krokom 😝

veronikapp
21. jan 2010

baby som sa pýtala klary, že kedy ostáva doma na MD, ale asi to je zase tajomstvo? A vy ostatné dokedy?

zuzkaku
21. jan 2010

klara 😉 teším sa...ja som s tým programom veľmi spokojná...hodíš potom niečo aj do albumu tu? Rada by som videla výsledok snaženia 😉

zuzkaku
21. jan 2010

veronika...určite chcem ostať doma prvé 2 roky, potom sa uvidí...môj manžel ma chce vystriedať... 😝 sa na tom doma naťahujeme, že kto ostane...

klara_klara
autor
21. jan 2010

veronika ja ostavam dokonca...uz som rozhodnuta... 😉
zuzi dam neboj

veronikapp
21. jan 2010

zuzi to vážne? No sranda, ten môj ani keby bola lepšie platená...

zuzkaku
21. jan 2010

😀 😀 😀
veronika nakukla som trošku do tej témy kde si sa predtým s nimi naťahovala...čo je tá mywiel...?

veronikapp
21. jan 2010

co to daˇfotky cez picnik?
klara- super, som na tom rovnako... pri Miške som išla naspäť do práce po 2 rokoch a dodnes to ĺutujem... ☹

zuzkaku
21. jan 2010

alci...si tu ešte?

veronikapp
21. jan 2010

zuzi netuším, ale radšej nič nepíšem, ktovie kto každý to tu číta... 😝

zuzkaku
21. jan 2010

no aj ja veľmi ľutujem ,že s Tomim som bola len 4 mesiace...aj to nie prvé, ale až keď mal 1,5 roka... ☹

zuzkaku
21. jan 2010

😝 jasné...veď myslím si, že si obe myslíme, že? 😀

veronikapp
21. jan 2010

inak ani my nemáme nejak veĺa snehu... asi iba v Blave sneží, Klara ako to tam vyzerá?

veronikapp
21. jan 2010

zuzka ako? A kto bol doma, manžel? Si budovala kariéru?