Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 vraj to môže byť aj z javascript:addEmoticon('','vBody')nedostatočnej hygieny...
ta to čooo?
Lauru som už uložila... hádam bude spinkať 😔
voski- čo robíš s detskou izbou?
dzio! ale no! ... Inak musí ti byť smutno... vojak z povolania. Aj na nejaké misie chodí?
zuzi- ahaaa, už si spomínam a minula si 60Eur, tuším ,a bojíš sa čo muž na to... to ja viem byť tiež taká chytrá a potom sa tiež bojím 😖 ja väčšinou takto míňam na veci pre deti... a potom pýlim uši mm, že aj mne by sa zišlo 😀
pýlim... no fuj- pílim asi, nie?
ahojte, dievčatá, idem vás prečítať...
ahoj emanka 🙂
veronika 😀 😀 ja radšej hneď nakúpim aj pre seba aj pre deti..a muž keď spustí, tak nech si to vypočujem len raz... 😀 😀 😀
no, bola som zaneprázdnená, motivovala som leu, snažila sa zdvihnúť riť a krčila nožičky pod seba, snažila sa dostať na štyri, ale chúďa nezvláda to, má tie nožičky slabé ☹ ale na druhej strane ani toto ešte nikdy nerobila... 🙂
Veronika, Laura sa už plazí?
možno je to divné, ale ja mám vlastný účet, takže mi nikto negundžuje, koľko míňam...platím z toho škôlku-obedy, nejaké drobné nákupy a mám vždy takú rezervu, proste to sú moje drobáky...ale zasMM mi nikdy na oči nevyhadzoval, je on šetrný, to je pravda, ale ja sa tiež (niekedy) snažím...
emanka...neboj ona to pomaly zvládne...určite jej pomáhaj, ukazuj ako na to ämyslím, s jej nožičkami) a hlavne ju za všetko čo urobí správne pochváľ, ukáž že ťa to teší ...ona to bude chcieť robiť, aby ťa opäť potešila... 😉
mne dáva Maťo stále peniaze, že aby som si niečo kúpila, ale ja vždy aj tak kúpim niečo malej...alebo nám kúpim niečo spoločné, napríklad, keď som kúpila baby phone, vysielačky, je to aj pre mňa, lebo aspoň počujem leušku a aj pre ňu, lebo vždy rýchlo pribehnem, keď sa zobudí 🙂
baby, môj Matúš sa nikdy neplazil resp.nešvornožkoval...možno som to tu už písala... 😒
ešte som ti chcela napísať, že môj Tomáš túto etapu batoľaťa úplne preskočil - on vôbec nelozil, rovno sa postavil na nožičky a chodil, najprv s našou pomocou a neskôr už sám...no zatiaľ na ňom nebadám nejaké následky toho, že nelozil... 😒
spevacka...my sme s manželom ako sme začínali spolu žiť skúšali aj takúto alternatívu...každý mal svoje peniaze, ale nebolo to ok, nevyhovovalo nám to, teraz máme spoločnú kasu a takto je to super...len my dvaja sme čo sa týka peňazí, úplne odlišné povahy, - on šetrič a ja míňač... 😝
hej, hej, Zuzka, veď to aj robím...snažíme sa 🙂 🙂
emanka...tak vám v tom veeeeeľmi držím palce, pokračujte... 😉
ďakujeme....
spevi, nepísala si to, niektoré deti to preskočia a hneď začnú chodiť, ale štvornožkovanie je dôležité, pre fyzický aj psychický vývoj....väčšinou tie deti, ktoré sa dávajú sedieť, sedia pasívne, tak neštvornožkujú, nepotrebujú to, lebo sedia a všetko vidia...
no spevi... 😕 ešte aj tie naše prvorodené deti majú čosi spoločné...ja zíram...počuj niesi ty náhodou JA?? 😀 😀 😀
prišla som dnes na jednu veľmi dôležitú vec v mojom živote...a to...slepnem 🙄 , normálne sa mi zhoršil zrak po druhom tehu...
a kde zmizla Veronika?
veronikaaaaaaaaa, kde si??? 😲 😲 😲
no Zuzka, že by naozaj? Choď k doktorovi, nech ti dá brýle 😀
ozaj, ani alca tu nie je... 😲 😲 😲
západniarky, viete čo je studenina??
práve sa ňou napchávam...mňam... 😝
alcaaaaaaaaaaaaaa a ty si kde??
východniarka, netušíme, teda aspoň ja....ale skúsim, že by huspenina?
zuzi, alter ego... ja tiež míňač a MM-šetrič...a okuliare mám 4,5 dioptrie-slepá ako netopier
veronika je možno na očkovaní...(téma),je nám neverná 😀 😉
emanka...presne 😉 si dobrááá 😉
spevi...no ja nemám slov... 😕 nabudúce, keď niečo budem chcieť napísať o sebe budem písať, že "ja aj spevacka, teda Jarka..."
spevi, ty si celý netopier 😀 od kedy nosíš okuliare?
bože, pozerám tých debilných mojsejovcov, oni sú strašní tĺci, dementi...konečná
zuzi, veronika tam asi nie je, asi sa Laurika zobudila...

dzio...júúúj dobrý mráz... 😨 ani psa nehodno vyhnať von...dobre si s ním urobila... 😀
tak od zajtra moje dieťa bude na práškovom cukre... 😀 😀 😀 teraz už spí...
voski...kúpili ste novú detskú izbu?