icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
22. jan 2010

murinka a čo zúbky? Od včera- to nie je až tak dlho... nemôže ju niečo bolieť? Čo minulú noc?

zuzkaku
22. jan 2010

murinka...možno na ňu lezie nejaká choroba, aj vtedy deti zvyknú byť nervózne a podráždené... 😖

emanka
22. jan 2010

murinka, všetky deti sú mladšie ako tvoje...nejdú mu zúbky?

veronikapp
22. jan 2010

tí chlapy 😀 ja tiež musím striehnuť, ešte aj keď idem na WC, upzorním, že za chvíľu sa vrátim 😀

blazka24
22. jan 2010

emanka otázka môjho mena je taká ako nick - Blažka čiže Blažena, vek 31 rôčkov, priamo z Nitry a ešte niečo? číslo podprdy neviem - ehm menila sa po pôrode ale ak chcete tak prirovnanie - kýbel 😀

zuzkaku
22. jan 2010

mňa ešte napadlo, že aj keď je zmena počasia, alebo spln, tak nato deti reagujú moje teda určite...a v noci ti spí dobre?

veronikapp
22. jan 2010

Blažka- môj brat žije pri Nitre, a v Nitre chodil do školy... aj my tam často chodievame.

zuzkaku
22. jan 2010

blažka... 😀 😀 😀 , mne sa to číslo podprdy mení zakaždým...pred kojením B po kojení A 😀 😀 😀

emanka
22. jan 2010

blazka, kýbel 😀 😀 😀 neverííím

veronikapp
22. jan 2010

zuzi- to je mi povedomé...

emanka
22. jan 2010

idem dať malej mliečko a uložiť ju do postieľky, prídem hneeď....teda, ak sem nesadne Martinko môj milovaný 😀

blazka24
22. jan 2010

veronika tak pri Nitre je široký pojem ...............

krpec si prdol, zamľaskal a spí ďalej - celý jeho otec 😀

zuzkaku
22. jan 2010

blažka... 😀 😀 😀 😀
ja idem spať, pekne s tu mávajte...pa...

veronikapp
22. jan 2010

blažka- síce úplne mimo, ale tak dobre som sa už dlho nezasmiala 😀

zuzka- poď rýchlo späť! Čo to čo to! 🙂

veronikapp
22. jan 2010

zuzi spať môžeš... ja som reagovala na tú druhú tému 😉 ja sa asi tiež lúčim, lebo mm tu už krúži okolo...

blazka24
22. jan 2010

veronika tak som rada že ťa môj syn so svojimi prejavmi pobavil .........

tiež padám - starý nervačí a tiež tu krúži ako kométa ..........

murinka
22. jan 2010

v noci spinka pokojne a-nemame este zubky 😅 😝 na vrchu dasienok je vidno dve biele pasiky ale dcera vobec neslini 😒 tak neviem.......

blazka24
22. jan 2010

no u nás je vreskot hrozný tak asi pôjdu zúbky, inak sme ako novorodenec vôbec neplakali tak si zvykám tiež na to 😕

tak už idem moje - majte sa krásne

emanka
22. jan 2010

no jasné, všetci zdrhli...nevadí, popozerám niečo a potom si konečne narovnám chrbát 😝

miskachrumka
22. jan 2010

ahojte 😵 tak sa kvam konecne pridam ak mozem! 😉

spevacka
22. jan 2010

blazka, naozaj milujem tvoje vety 😀 😀 😀
murinka, tiež rozmýšľam, okrem zúbkov napr.ušká, nechytá si ich?Alebo bruško, kaká dobre? Nová potravina v strave? Čo jedávate? Na očkovaní ste asi neboli teraz? Vzhľadom na vek? Či...?

spevacka
22. jan 2010

ešte mi napadlo, murinka, či nemá nejaké afty v ústočkách, to býva bolestive...

emanka
22. jan 2010

Miška, čo už dokáže Davidko? Vie loziť? A čo papá teraz?

emanka
22. jan 2010

spevi, Hanka spinká už?

murinka
22. jan 2010

ahoj spevacka-mozno si povies ze som hlupa ale co si tie afty?pocula som uz to slovo ale nezaujimala som sa o jeho vyznam lebo sme nastastie nemali takyto problem 😅

miskachrumka
22. jan 2010

no ano hapa od 5mes sam stvornozkuje od 7mes a teraz chodi sam popri nabytku aj za ruky ale sam sa boji pustit neviem preco! 😒

emanka
22. jan 2010

on už v 7. mesiaci štvornožkoval? Šikovný 🙂 My teraz 2. týždeň cvičíme vojtovku, lebo má slabé nožičky, takže dúfam, že za chvíľu už aj naša bude lietať po 4 po celom dome...no a na chodenie má ešte čas, síce niektoré deti chodia už v tom veku, ale to je individuálne...
neviem, či tu ešte je speváčka, afty sú také pupáčiky na jazyku, určite si to už mala, je to veľmi bolestivé...

murinka
22. jan 2010

tak take nieco som si nevsimla na jazycku... 😒

emanka
22. jan 2010

hmm, tak neviem...a teraz ako zaspala? Plakala?

murinka
22. jan 2010

ked zaspavala tak si vzdy mrncala,zadriemala a potom sa trocha prebudila a zacala plakat...ukludnila sa a zaspala...raz sa este zobudila s tym ze plakala a momentalne spiknka...........................