Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
murinka...možno na ňu lezie nejaká choroba, aj vtedy deti zvyknú byť nervózne a podráždené... 😖
murinka, všetky deti sú mladšie ako tvoje...nejdú mu zúbky?
tí chlapy 😀 ja tiež musím striehnuť, ešte aj keď idem na WC, upzorním, že za chvíľu sa vrátim 😀
emanka otázka môjho mena je taká ako nick - Blažka čiže Blažena, vek 31 rôčkov, priamo z Nitry a ešte niečo? číslo podprdy neviem - ehm menila sa po pôrode ale ak chcete tak prirovnanie - kýbel 😀
mňa ešte napadlo, že aj keď je zmena počasia, alebo spln, tak nato deti reagujú moje teda určite...a v noci ti spí dobre?
Blažka- môj brat žije pri Nitre, a v Nitre chodil do školy... aj my tam často chodievame.
blažka... 😀 😀 😀 , mne sa to číslo podprdy mení zakaždým...pred kojením B po kojení A 😀 😀 😀
blazka, kýbel 😀 😀 😀 neverííím
zuzi- to je mi povedomé...
idem dať malej mliečko a uložiť ju do postieľky, prídem hneeď....teda, ak sem nesadne Martinko môj milovaný 😀
veronika tak pri Nitre je široký pojem ...............
krpec si prdol, zamľaskal a spí ďalej - celý jeho otec 😀
blažka... 😀 😀 😀 😀
ja idem spať, pekne s tu mávajte...pa...
blažka- síce úplne mimo, ale tak dobre som sa už dlho nezasmiala 😀
zuzka- poď rýchlo späť! Čo to čo to! 🙂
zuzi spať môžeš... ja som reagovala na tú druhú tému 😉 ja sa asi tiež lúčim, lebo mm tu už krúži okolo...
veronika tak som rada že ťa môj syn so svojimi prejavmi pobavil .........
tiež padám - starý nervačí a tiež tu krúži ako kométa ..........
v noci spinka pokojne a-nemame este zubky 😅 😝 na vrchu dasienok je vidno dve biele pasiky ale dcera vobec neslini 😒 tak neviem.......
no u nás je vreskot hrozný tak asi pôjdu zúbky, inak sme ako novorodenec vôbec neplakali tak si zvykám tiež na to 😕
tak už idem moje - majte sa krásne
no jasné, všetci zdrhli...nevadí, popozerám niečo a potom si konečne narovnám chrbát 😝
ahojte 😵 tak sa kvam konecne pridam ak mozem! 😉
blazka, naozaj milujem tvoje vety 😀 😀 😀
murinka, tiež rozmýšľam, okrem zúbkov napr.ušká, nechytá si ich?Alebo bruško, kaká dobre? Nová potravina v strave? Čo jedávate? Na očkovaní ste asi neboli teraz? Vzhľadom na vek? Či...?
ešte mi napadlo, murinka, či nemá nejaké afty v ústočkách, to býva bolestive...
Miška, čo už dokáže Davidko? Vie loziť? A čo papá teraz?
spevi, Hanka spinká už?
ahoj spevacka-mozno si povies ze som hlupa ale co si tie afty?pocula som uz to slovo ale nezaujimala som sa o jeho vyznam lebo sme nastastie nemali takyto problem 😅
no ano hapa od 5mes sam stvornozkuje od 7mes a teraz chodi sam popri nabytku aj za ruky ale sam sa boji pustit neviem preco! 😒
on už v 7. mesiaci štvornožkoval? Šikovný 🙂 My teraz 2. týždeň cvičíme vojtovku, lebo má slabé nožičky, takže dúfam, že za chvíľu už aj naša bude lietať po 4 po celom dome...no a na chodenie má ešte čas, síce niektoré deti chodia už v tom veku, ale to je individuálne...
neviem, či tu ešte je speváčka, afty sú také pupáčiky na jazyku, určite si to už mala, je to veľmi bolestivé...
tak take nieco som si nevsimla na jazycku... 😒
hmm, tak neviem...a teraz ako zaspala? Plakala?
ked zaspavala tak si vzdy mrncala,zadriemala a potom sa trocha prebudila a zacala plakat...ukludnila sa a zaspala...raz sa este zobudila s tym ze plakala a momentalne spiknka...........................

murinka a čo zúbky? Od včera- to nie je až tak dlho... nemôže ju niečo bolieť? Čo minulú noc?