Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dievčatá, že ste sem aj zavítali 🙂
neboj, Ali, nebudem odpovedať na FB...
my sme boli na prechádzke trošku vymrznúť.... 😝 😝 😝
alci budete lepšie spať...ja som dnes nestihla, ale bolo krásne... 😉
hej? a všetci traja? my sme celý deň doma, upratala som len minimum...maťo teraz odišiel do billy, veď zas je prázdna chladnička 😲
ali, už ti niekto odpovedal na hádanku?
hej všetci traja, ak si sa mňa pýtala......ešte nie.....a ak nebude nikto odpovedať môžte sa zahrať na véééééééľmi múdre 😝 😝 😝 .....no malá sa už zobudila, tak ju idem povyzliekať a nakŕmiť.....
ok 🙂
čo ste všetky zaneprázdnené? 😨
ahojte babule. Mam doma dve krabice hami mliecka 2. Jedno je obyc. 2ka - ta je zavreta a trvanie ma do roku 2011 a druha je 2ka hajaja, odobrate tri odmerky - trvanlivost do leta tohto roku. Ja som to dostala a nasa mala papa nutrilon. Tak ak by mal niekto zaujem tak podarujem. 🙂 Je mi luto to vyhodit...
kde ste...porada.....zvolavam... 😕
ahojte, ja len na skok, Lea vstala pred pol hodinou, teraz večerala, takže spať pôjde cca za 2 hodiny, celý režim má dohúkaný, lebo z toho cvičenia (a plakania) je strašne unavená, chúďa, tak spí aj okolo šiestej, čo bežne nerobila, včera a predvčerom si zdriemla iba 20 min a dnes dŕb, 2 hodiny...takže teraz tu budem s ňou bačovať minimálne do desiatej, teda skôr Maťo, ja sa pôjdem osprchovať...
Luci, dík, my máme tiež nutrillon...
Ali, nemám čas ísť na FB, už niekto uhádol?
haloooooooo???????????????????????
teda, dievčence, dnes to tu pekne flákate!!!!!!!!!!!
AHojte
nestiham vas citat,tak len otazka
OTAZKA: mate niektora zaujem o plienky tesco3,mam pol balenia.....piste mi do IP ak by niekto chcel ;)
Prajem krasny vikendiiiiiiiiiiiiiik a pozdravujem vase zlate detickyyyyyy
....o akej hádanke to bola reč? my sme dnes boli u deda s babinou, potom som bola spíííívať...a strášne ma bolí od krku až do lakťa mi to vystreľuje...staré bolesti navrátené "vďaka" divokým polohám pri spaní....
speváčka, tu vo voľnej diskusii je názov témy hádanka, tak si ju pozri, dobrá je 😉
viem si predstaviť tie divné polohy, ale určite nie pri spaní 😀 😀 😀 tak nešál 😲
no tieto radosti sa nám zatiaľ nepodarilo vtesnať do nášho večerného programu...Matúš zaspáva neskoro a ako viete, Hanka sa zobúdza nepredvítaľne 😲 chudák MM
😀 😀 😀 😀 spevi...to ako by si hovorila o mne...u nás detto 😉
naša Leuška síce pekne spinká, ale inak sme na tom úplne rovnako 😀 😀 😀
ahojte
ja nejako nestiham sem prispievat tak casto ako vy!
nikdy poto neviem ocom je rec skoda ☹
zuzi, veď to ani inak nemôže byť, aby rovnako nebolo u nás dvoch 😉
miska chrumka, v Štiavnici je asi veľká zima...u nás dnes ale tiež, to už si potom nechcem predstaviť, ako v PP a inde
ahojky, 😉 vikend to brzdiiiiiiiiiiiiiiiiiii nikto nikde
speváčka, o počasí??? hmm, to asi aby reč nestála 😀
u nás je tiež pekná kosa, boli sme vyše hodiny vonku a nejaká som zmorená z toho mrazu 😝
Miška, keď chceš byť v obraze, musíš si vždy všetko prečítať, tak ja a asi aj ostatné 😉
aj unas je kosa teraz mame -13 emanka aj ja som sla von ale po pol hodke som to vzdala
veď to, dlho sa tam nedá vydržať...my máme zatiaľ -8, ešte sa dá 😖
manzel zase spi, lili spi zuzka je na internetea ja sa brutalne nudim a v telke ide zase velke nic
dzio, choď sneh poodhŕňať 😀 😀 😀
To mi vždy oco hovoril, keď som sa nudila 😀
Aj ja sa nudím, respektíve teraz oddychujem, Leuša sa tu pri mne hrá, za chvíľu pôjdeme papať banán a potom cvičiť 😝 Alebo najskôr cvičiť a potom banán....
emanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no zajtra tu budú všetky písať, čo robili cez víkend a ja nestihnem čítať...dnes je tu ozaj riedko... 😲 u nás bolo -4, vydržala som hodinu a 20 min.lebo hanka prekvapila dlhším spánkom

ale držím palce, aby si našla.... 🙂