Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emi pocvičili ste?
hej, pocvičili, ale máme nový cvik a je to o hubu ju udržať v správnej polohe, vrtí sa, vykrúca, ohýba sa celá, no a reve ako keby som ju z kože drala 😝 Normálne mám čo robiť aby som ju udržala, asi začnem posilovať 😀
emanka Riško má v piatok 6 mesiacov a v sobotu robím tortu lebo oslava je v nedeľu a jasné že nielen pre mňa - doboškovú miluje celá rodina, mm chcel aby som robila aj punčovú ale akurát tak do prdele vidličkou - čo som automat na torty?
a knižky máme pod stromček sme dostali tri ale Riškovi sa nerátajú lebo sa nedajú pokrčiť 😕
veronika tak idem provokovať - my v noci nepapáme 😀
do prdele vidličkou 😀 😀 😀
Naša Lea miluje knižky, už si vie aj stránky pekne otáčať 🙂 no čo, celá mamina 😉
blažka- ty provokatérka 😀
emanka- čo, ty si taká čitatľka? 😲
veronika, áno, rada čítam, už od malička....len teraz je menej času, teda ešte donedávna som čítala, keď Leuša spala, no a teraz trávim čas s vami 😉 takže už mám asi 3 týždne rozčítanú knižku, už ani neviem, o čom je 😲
Lea sa zobudila, idem variť večeru 😝 😝
emanka takže takto drasticky cvičíte? no ale tvoja Lea má osem mesiacov my ledva hrabeme na pol roka a okrem toho mám chlapa a tí neradi čítajú, môj brácho naposledy vraj čítal list zo školy že ho prijímajú na doktoranské 😀
veroni jasan že provokujem, okrem toho ty si začala s tým okúpaním a spánkom 😉
ja som milovala knihy, potom prišli skriptá a robota popri tom a tak sa nedalo, teraz ma brzdí krpec tak tiež nič ale už sa odhodlávam že sa zapíšem do knižnice ooooooooooch kde sú časy, keď ma našiel otec sedieť na lavori v kupeľke o polnoci a ja som drtila knižku, predtým ma chytil pod duchnou s lampičkou a potom na toalete sedieť 😝
ja som tiež vždy rada čítala... odkedy sa Laura narodila, neviem čo to je...
naposledy to boli- Údolie bábik /alebo tak nejako/ a Uteč, Jane! - svokra mi požičala 🙂
blazka, ale lea už v 6-tich mesiacoch vedela otáčať stránky 😉 ale to také tie pevné knižky...
no a veru drasticky cvičíme, čo iné nám zostáva, no nie?
Veronika, tie 2 knihy som tiež čítala, ale to som mala asi 17 😉 Ale dobré boli...
Blazka, ty máš výšku? Akú? Žeby poľnohospodársku? A akú fakultu?
Ozaj, Veronika, kedy idete na to preváženie? Vo štvrtok? Alebo ste už boli...? No, nie som si istá teraz...
veronika mne by svokra mohla požičať akurát tak svoju bibliu 😠
emanka viem že nevypadám ale dali mi diplom 😀 áno hnojarinu som dokončila a fakulta europskych štúdií a regionálneho rozvoja 😕 a čo sa týka pretáčania stránok tak môj malý je lenivý sa pretáčať na brušku nie to ešte pretáčať knižky jeho to nezaujíma, ale keby to mohol pokrčiť a dať si do pusy, tak zožerie aj celú knižnicu 😨
baby nie je to naša babullka1 čo je v téme hry na FB?
apropo konečne ide FB som skoro dostala zápchu od jedu včera 😖
blazka, aj si robila to, čo si vyštudovala?
lea zas tlačí, ma porazí, už aspoň 4. krát 😠
emanka ja robím v tom čo som začala študovať takže opačne, ja som chodila externe ..........
nič si z toho nerob, je lepšie ak tlačí ako náš Richard sa pototo o štvrtej ráno, skoro ma ohlo, v kúpeľke zima ako na sibíri a voda ho prebrala tak potom už nedrichmal 😠
emanka- som písala, že vo štvrtok, ale pomýlila som sa- zajtra ideme o 13.30.
Knižky boli celkom dobré, hej...ale aj lepšie som čítala 😎
A čo máš priti hnojarine? haaaaa? Aj môj brat tam chodil 😉
Blažka- veď biblia je dobrá kniha, či nie? Zaujímavo a múdro sa tam píše 😉
ty mu po kakaní umývaš zadok vodou? Ja teda nie, vlhčené utierky stačia, keď bola menšia a veľa kakala, tak som ju šupla do umývadla, ale teraz nie...veď by mi muselo šibať, aby som bežala o štvrtej ráno do kúpeľne 😝
Veronika, nič nemám proti hnojarine, to som sa len robila, že aká som predvídavá, keďže Blažena je z Nitry 😀
No idem ju prebaliť..
Laura tiež kaká aspoń 4 krát za deń, naš´tastie posledný týždeň v noci je kľud- klop klop- ale ináč tiež len utierky v noci...
ahojte🙂
no vitaj zuzka... detičky už spia?
konečne už zaspali...drobec sa doteraz hral v spálni v postieľke s pamperskami 😖 keď som tam šla, že čo je tak ticho, či už spí...tak ma prekvapil ten bordel v postieľke 😀
ukázala som sa a už aj idem, chcem pozrieť ten film "Prežila som peklo" videli ste už? 😉
zuzi aj ja rozmýšľam, že ho idem pozerať 😀
xi tak Natálka sa v noci pokakala tuším iba raz.... 😀 😝
keby som ja chcela malú po kakaní umývať v umývadle, tak by som musela asi 5min. pred tým pustiť teplú vodu....ale my používame studničnú tak aj preto ju neumývam pod tečúcou vodou, aby jej náhodou neuškodila...
Kde dávajú ten film? Ja mám pustenú jojku, lebo tam sme správy pozerali a ovládačka je ďalekoooo 😝
na markíze
jaj, dík....no, už som prepla, to bude nejaká haluz...ali, dnes si dala mrkvu so zemiakom, že? varené, či kupované? Šmakovalo jej to?
dala som len mrkvičku, ale zas som začínala tak ako včera s cumlom, potom to celé pekne spapkala.....zajtra dám aj so zemiačikom, kupované....

nooo samozrejme v noci 1-2 krát papá, zas také ružové to nie je 😉