Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
este otazocka, v ktorej sekcii najdem annaq?
tuším je v bábätkách pod témou ďakujeme annag
alca, ja vieeem, že si môj tieeeň 😀
annag je laktačná poradkyňa, takže neviem, či ti bude vedieť v tomto poradiť, ale skús pozrieť v bábätkách, možno tam niekde bude taká téma. A ak nie, tak založ novú a ak tam už taká bude, tak admini ťa tam dajú 😉
Inak, ozaj, kde sú všetky baby? Asi to vzdali, keď blbol net. Kamilka už asi zdrhla, tak nám nedá odpoveď, že prečo sa to deje, musíme si to samé zistiť 😝
mne dnes net neblbne
ahojte, ani mne neblbne, mne len Hanka blbne, dnes spala 2x20 min. 😠 ja som už v koncoch...
inak annag radí vo všeličom, mne radila s kĺbikmi a myslím, že dobre...
dakujem vam, uz som jej napisala, ved ma naviguje, ak to nebude jej parketa 🙂
Hovorili ze Slovak telekom bude nieco robit,aby lepsie siel net,takze bude vypadok,ale len pre tych co sa budu v tom case chciet dostat na net,ty ktory tam uz budu tym to pojde.
sorry desszi že som ťa poplietla....
spevi, ty čo tu robíš? Veď ty chodíš až o pol jedenástej 😲
No ja teda neviem, prečo mi to blblo. Normálne som sa pripojila, ale nechcelo mi ani za boha otvoriť Mozillu Firefox, vyhľadávač. A keď sa aj otvoril, tak už mi nič nenašiel, ani FB, ani zoznam a už duplom nie tohto koňa 😝 Aj som 2x reštartovala notebook a nič...
Desszi, ak annag nebude vedieť, tak mrkni zajtra sem, Veronika ti aspoň povie svoje skúsenosti 😉
Spevi, keby Lea spala ako Hanka, tak ju vyhodím z domu 😒 😝
Desszi
My sme s TBC chodili ako na klavir 😀 Boli sme tam asi 5x 😀 za kazdym jej to prepichovali,az kym tam uz uplne nic nebolo.
Prepichli jej to, o 10 dni kontrola,pri kontrole zasa bolo tak zasa prepichli o dalsich 10 dni zasa kontrola .....atd
CHodili sme s tym na plucne
dokelu trošku sme to prehnali s vetraním spálne. Teraz je tam 13°C.
Alca co robis malej Natalke jaskynu 😀
Kami, dík za info...nech len makajú, aby sme mali lepší net 😉
A Sárika aj plakala pri tom? Bolelo ju to?
Alca 😲 😲 začínaš s otužovaním?
Emanka Sarika uz len ked DR zbadala tak spustila 🙂 som ju tak plakat ani nepocula,muselo ju to dost boliet ked si tak zapamatala
to ja nie to Maroš......ale veď aj otužovať treba.....
no to som zvedavá čo urobí Natýlka zajtra u doktorky. Či si bude pamätať, že jej prepichovala ušká....
inak dnes je zlá ako čert........
že Natýlka....to tak vyzerá keď píšem jednou rukou....
tak ja idem do hajan......emanka ty si len pekne lúšti hádanky........dobrú noc..... 😅 😅 😅 😅
No, ja som bola teraz "uvariť" puding. Dnes som kúpila taký, že rýchly, naleje sa zovretá voda do misky a za stáleho miešania lyžičkou tam pomaly sypem puding. Akože kým som urobila 2 misky, tak to trvalo dlhšie, ako keby som uvarila klasický puding 😝 A ešte aj to bola pekná piplačka a zostali mi tam malinké hrudky 😖
No a ešte som kúpila 2 sáčkové šlahačky, že zajtra urobím palacinky. No ale povedala som si, že prekvapím Maťa a jednu šlahačku obetujem a dám ju na puding 😎 No tak som si to pekne pripravila a zrazu som si uvedomila, že nemáme šlahač 😕 Ani elektrický, ani ručný...Tak som vytiahla ponorný mixér a umixovala som šlahačku 😲 Teda, nebola to originál šlahačka, nebola taká tuhá, skôr taká redšia, no ale dalo sa to zjesť 🙂
Alca, pravdepodobne si tu neni, na čo idete zajtra k dr? Na kontrolu s tými uškami? Ozaj, ako sa jej to hojí? Nechytá si to? Nebolí ju to?
Ahojte...tak vy ste prišli na koňa až po mne...ja som to vzdala a šla som spať... 😝
emanka...čo si to našla v tom poháriku? A v akom?
alci...že otužujete? 😀
no a teraz tu už nikto nieje, čo? Zas monológ zuzkyku 😝
Ozaj kúpila som drobcovi včera tie sušienky od Sumarky a ešte jedny z DM, nejaké bio, bez cukru...vyskúšam a dám vedieť ktoré lepšie chutili...
na jednych, už ani neviem na ktorých, bol super recept pre naše deti, tak sa s ním podelím: 200ml mlieka, 1/2 banánu a 2 sušienky...všetko necháme asi 1-2 minútky postáť a potom rozmixujeme....dáme do hrnčeka a podávame 😀 dobrú chuť 😉
desszi mas IP , dobre ranko ako sa mate? unas strasne snezi zubok uz je pekne vidiet pozerala som na ten krem proti vetru a zlozenie je skoro to iste ako u beznych kremikoch nic zvlastne na ochranu pleti
bré ránko......to je hrozné koľko snehu.... 😖
nejdeme doktorke.....sestrička povedala, aby sme nechodili v takom počasí....ušká sa jej hoja pekne, tak som jej to pretočila sama... 🙂 .
Chutný recept, ale my si na neho ešte chvíľku počkáme.
ahojte...u nás je dnes príšerne zima a silný vetrisko... 😠 dnes ani päty z domu nevytiahnem...
alci, super, že sa ušká pekne hoja...dobre, že jej to nehnisalo... 😉
ahojte, no dnes tu bude asi hustejšie, ked nikto nejde von...u nás je ako v Mrázikovi, -6 a padá a padá...bez fujavice. Hanka láme hrazdu, ja už som nad ňou palicu zlomila-obrazne povedané 😎 a má trocha soplíky, ale možno len z nočného chladu v izbe, dúfam.
Emanka, veď ja by som ju aj vyhodila, ale keď ona sa tak pekne usmievka na mňa... 🙂 🙂 🙂
alca mi mame tiez uz nausnice bolo to strasne nam to prep doktor mala strasne plakala musela som ist von z ordinacie ale bohuzial vcera som sa dozvedela ze mala ma alergicku reakciu na zlato ma to pomne tak sme jej dali strieborne a uvidime co sa bude diat
aj nám to prepichovala doktorka, tiež nás poslala automaticky do čakárne, ale ja som musela ísť von úplne, lebo keď som ju počula tiež som sa rozplakala. S tou alergiou je to blbé, nedalo sa skôr zistiť či nemá alergiu, keď ju máš aj ty? A ako sa to prejavilo?
no dok povrdal ze vpodstate bude mat pravde podobne tie alergie co mam ja lebo, vetsina sa uz prejavila lebo ze gen zdedila pomne takze aj to zlato sa potvrdilo , prejavilo sa to tak ze jej zcernali cele uska na nausniciach tie haciky co ma v uskach a najviac sa bojim toho ze bude mat aj astmu lebo ju mam tiez
inac aj ja som plakala ked jej prepichoval usi
fúú dzio tak ty toho máš riadne.....tak hádam aspoň tá astma sa jej neprejaví....ja som mávala len angíny, keď som bola malá, ale to snáď nie je dedičné.

tak pardón o veronike som nevedela.... ☹