icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kamilecka
29. jan 2010

Mne na tej poradni v nutricii aj povedala ta poradkyna ze vacsinou nieje potrebne davat na dobru noc tie hustejsie mliecka. Ze dietatko moze mat z toho aj tvrdu stolicu,zly spanok a ako som uz spominala bolesti bruska

emanka
29. jan 2010

Zuzanka ☹ to je mi ľúto, aj s tým uškom aj s tým cvičením, držím palce nech to všetko dobre dopadne...my sme tiež niesli neurológovi správu z pôrodnice, tam práve vyčítal, že som mala blbý pôrod a že z toho je lea hypotonická...kedy teda idete? A idete aj neuroógovi, či rovno na rehabilitáciu....bože, všetko sa tak kur.í 😒 Nemôžu mať tie detičky pokoj? Aj Lea dnes zas tak revala, že ešte pol hodinu potom som ju nemohla utíšiť, ani položiť, ani obliecť, či aspoň plienku dať, tak ma to už sere 😠 ☹

Laydy, vitaj 🙂
My sme začali s kašičkou, keď mala 5,5 mesiaca a našťastie ju bruško nebolieva. Ale tiež z toho nespí lepšie, aj keď je pravda, že ona vždy spinkala pekne, ale aj tak, kašu jej dávam o 18-tej a o 20-tej jej dávam mliečko v postieľke a vypije svoju klasickú dávku 😉

emanka
29. jan 2010

Blazka, dík za prekopírovanie tej odpovede, ale tiež som z toho debil 😝
Spevi, tešíme sa s tebou, že Hanka konečne spinká viac ako pol hodinu 🙂 🙂 nech jej to len vydrží 😉

Naša Lea konečne dnes spapala celý jogurt, sladkú activiu, nastrúhala som jej do neho jedena pol piškóty a po prvej lyžičke klasika - plač 😀 , no ale potom jej to zachutilo a zjedla celý 😉

Alca, čo si teda dala dnes na obed malej?
Ja som robila francúzske zemiaky, ešte sa pečú a Leuša bude mať špenát, zemiaky, žĺtok, no a keď to nebude chcieť, dám do toho aj mrkvu 😉

U nás prestalo až dnes o 11.00 snežiť 😲 Snehu máme ako v Mráziku, aj 30 cm, chcela som ísť von, ale strašne fúka, tak asi kašlem na to 😝

alca85
29. jan 2010

zemiačik a mrkvičku domácej výroby, popučené ani počuť, tak som to rozmixovala, čo to zjedla....dnes kúpim asi kaleráb a zajtra jej dám ten....je lepšie ho dať samostatne, alebo spolu s M a Z?

spevacka
29. jan 2010

alca, veď okoštuj...ja by som to kľudne zamiešala, ved už máš odskúšanú mrkvu aj zemiak, tak to bude akože nový druh zeleninky. Inak nelámte palicu nad brokolicou, kúpte normál v poháriku, je dobrá a dobre z nej kakajú 😉 .

No dievčatá, keď tak čítam, ako beháte po neurológoch a doktoroch (Zuzka, Eman, Veronika) tak som si pohútala, že radšej nech plano spí...len nech sme zdraví. Dnes som chcela ísť von, no ale ona stále spí, tak už sa asi nedostaneme. Najskôr tak o pol piatej, ale to sa mi už nebude chcieť do tmy.

emanka
29. jan 2010

alca, asi spolu s mrkvou a zemiakom, neviem, či by jej chutil samostatný, ja som to ešte neskúšala 😉 Alebo jej daj najskôr samotný a ak ho nebude chcieť, tak daj aj M a Z 😉
Leuška už je hore, idem zakúriť v spálni a potom cvičiť a obedovať 😉
A potom bude snáď aj čas na kávičku 😝

emanka
29. jan 2010

Spevi, tak teraz lamentuješ, že ti konečne spí??? 😀 😀 😀
Veru, nech len je zdravá a nech spí bársako 🙂
My papáme brokolicu a chutí nám, ale musí tam byť aj mrkvička 😉

spevacka
29. jan 2010

eman, nieee, ja nelamentujem, teším sa prevelice 😀 už si mrkoce, idem za ňou...

blazka24
29. jan 2010

no ahojte holubičky, tak som tu z úradu, keď tam pôjdem nabudúce tú chuderu zabijem 😒 bol tam aj taký chlap - chrastavý ksicht od beďarov, pohľad jak na ježibabu z blízka ale bol skvelý, všetko mi vysvetlil povedal aj čo som nechcela počuť že moja čo má ma na starosti marodi, tak asi keby umierala nedostanem ani rodičovskú 😠

inak vonku nie je zima ale snehu nasypalo dostatočne a cestári? to kto je a čo je ich náplňou práce?

ja som bola zababušená jak opica v bojnickej zoo teraz v zime a jedna herečka výstrih až po pupok, rozcabrená bunda a ziapala do telefonu - dobre mojčok dorazím tak o pol hoďku 😕

malý má dnes šesť mesiacov a druhý zub, čo sa týka škrabania som jak ten pán s tými beďarmi .........

kašu na papanie od 4+ máme aj my, ale ešte som ju neskúšala, je s jablčkom a chcem počkať keď začneme prikrmovať s ovocím čo bude o týždeň, tak pred spaním by som nedávala, lebo ako tu už bolo písané, si zoberte že doteraz sme dávali mliečko a potom dáme kašu a tá je ťažšia takže ako by sa vám spalo s plným bruškom? mne včera dobre, som sa nažrala o desiatej a tak som odfukovala 😀

emanka
29. jan 2010

blazka, tak ako ten chlap, vyzerám aj ja, celý nos mám doškriabaný 😝

Aj ja mám najradšej hentaké herečky, vonku -20, ony minisukne a nejaké tielečko s výstrihom, zima mi je, keď sa na ne pozriem 😲

A gratulujem k výmesačníku!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

veronikapp
29. jan 2010

blažka blahoželám k 6. mesiačikom 😀

emanka
29. jan 2010

Veronika, ahoj 🙂 aj ste cvičili dnes?

veronikapp
29. jan 2010

emanka ani trochu... len som ju dala na zem na deku a hračky pred ňu, nech robí čo chce 😉 no a tak máme prvý úraz za sebou 😖 toľko sa krútila, až sa dokrútila...

blazka24
29. jan 2010

emanka dík, teraz mi písala kamka že to dobrovoľné DNP sa oplatí platiť ak chceš ísť po rodičovskej na druhú materskú 😕

a ďakujem baby, ako vidím všetci tu cvičíte a ozaj my spíme, otec mal službu kým som bola v meste a bodaj to - krpec celý čas spal 😠

veronikapp
29. jan 2010

blažka a to si nevedela?

blazka24
29. jan 2010

veronika provokuješ? dočkaj idem urobiť snehovú guľu a posielam ti ju virtuálne do okna 😠

emanka
29. jan 2010

Chúďa Laura, čo sa udrela?

Blazka, určite neplánujem hneď druhú materskú, to skôr psychiatriu 😝 A vlastne ja už neplánujem vôbec žiadnu materskú 😉

veronikapp
29. jan 2010

blažka- no nie, vážne... niekde tu o tom bola reč?
emanka- ani my už neplánujeme tretie, to bolo asi tou vianočnou atmosférou...takže toto je zrejme posledná MD a potom už len práca... 😝

veronikapp
29. jan 2010

Hej Laura sa udrela, ale len trochu... nič vážne, ani veľmi neplakala 😎

veronikapp
29. jan 2010

mňam také fajne Hamky- ide to Laure 😀

emanka
29. jan 2010

aké hamky???

blazka24
29. jan 2010

veronika čo sa Laurinka udrela? to ma mrzí - ale tie naše živé striebra to je horor ☹

emanka ja tiež už neplánujem žiadne ratolesti,to už by som si hodila, teraz šediviem pri krpcovi a padám dole ksichtom 😨

veronikapp
29. jan 2010

emanka- tie kukuričné chrumky 😉

blazka24
29. jan 2010

tak do práce veru, už chcem ísť terazky, skapem doma do druhého roku veku malého 😖

veronikapp
29. jan 2010

blažka- len sa nikam neponáhľaj a užívaj si!!! Robiť budeš ešte dosť, ale Riško rýchlo vyrastie a to už nevrátiš 😉

blazka24
29. jan 2010

veronika neponáhľam sa - času do dvoch rokov dosť 😀
ešte spíme, som v čoku z toho xixix ale boli tu naši tak ho ponaťahovali , pozabávali a spinkáme........

emanka
29. jan 2010

Veru, veru, súhlasím s Veronikou 😉 Keďže neplánujem ďalšie, tak toto si chcem užiť a do roboty až po 3.roku 😉

spevacka
29. jan 2010

joj blazka, keby si bola učiteľka, asi by si sa do práce nehnala 😀
inak idem sa asi pridať k maródom 😢 no povedzte, čo si myslíte, Hanka včera mala trocha soplíky iba biele a priesvitné, dnes mala popoludní 37,7 a zdása mi, že častejšie kýcha, tiež soplíky troška som jej ráno vytiahla, iba biele...a teraz hútam, sú to zuby? alebo dáka pliaga? Matúšovi vyšli bez nejakých príznakov, takže sme si ano nevšimli, no u nej by to mohlo aj s tým nespaním súvisieť,nie? Čo vy na to? Inak zase spí už hodinku 😀

emanka
29. jan 2010

joj spevi, ťažko povedať, či sú to zúbky...môžu aj nemusia, ale to kýchanie myslím, nesúvisí so zubami, nádcha aj teplota môžu byť, ale kýchanie? hmm, nezdá sa mi 😕
No vidíš, že možno dostala nakoniec rozum 😉

Pani učiteľka, alebo aj ostatné, kedy sú jarné prázdniny v Trnavskom kraji? Blazka, ty si aký kraj? Nitriansky? Je taký?

veronikapp
29. jan 2010

spevi- no veď uvidíš... ale keď teraz tak dobre spí, asi nie zúbky 😒