Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
kde je zuzka? Čo zapadla v snehu? 😝
no už som tu, guláš bol výýýbornýýý 😲
lea zas spotená...
aj ona jedla? 😀
no to iste 😀 štiplavý bol jak fras 😝
veď maďarský
jeeežiš, ja som zabudla, poslala som ti ip
už som odpísala... 🙂
aj ja
no vidíš ani tak dobre ani tak.... ☹
veru, veru ☹
idem dať malej kašu
zuzka, ešte stále chceš sneh? 😀
aj ja pôjdem dať o ôsmej
no Zuzka bude ešte nadávať na sneh, dnes tam veľa nasnežilo 😝
už určite nadáva.... 🙂
alebo sa vytešuje, aj s Tomáškom 🙂
ahojte 🙂
baby konečne máme aj my sneh 🙂 🙂 zatiaľ ešte nenadávam ale sa tešííím jak malá 😉 Tomáš bol dnes aj s Vladom vonku na dvore a urobili si iglu...nemohla som potom Tomiho dostať dnu, vravel, že on nieje von, že sedí v iglu a tam nefúka 😝
emanka...alca to čo vy dve? Aj ja chcem ip... 😕 😕
práve to som sa vám chystala napísať o tom obliekaní...som rada, že také niečo ukazovali v spravach, lebo som sa už chcela pýtať, že aké čiapočky deťom dávate...ja mám asi moc hrubú.... 😝
emanka...Lea je bohovská...takú fotku chcem aj ja 🙂 a tie bombové vlásky...vždy jej takto stoja, alebo ty ju takto češeš?? Ale je krásnučká 🤐 🤐 😵
No Zuzka, vitaj 🙂
Neboj, nejde o nič, len alca mi písala ako sa zoznámila s jednou babou 😉
A ty čo si robila celý deň?
Zuzi, dík....česanie má na starosti tato, vždy po kúpaní ju ja dávam dokopy a Maťo češe, ale už jej to moc nestojí, už to má moc dlhé 😝
ahoj 🙂
ja som dnes lebedila na gauči, aj som trošku zdriemla...prospelo, odporúčam každému...
ozaj ešte som ti chcela napísať k tomu tvojmu trapasu... 😀 😀 😀 😀 škoda, že som ťa nevidela, musela si vyzerať suprovo... 😀 😀 😀
Mojej sestre sa raz tiež stal trapas äona je taká trapoška 😀 )...stretla spolužiaka zo strednej, s ktorým sa nevidela dosť dlho a on sa dal na duchovnú cestu (za farára sa učí)...tak trocha pokecali a keď sa lúčili ona mu vraví : "no maj sa a nech sa TI drží..." on ostal v rozpakoch a kukal na ňu, že čo to... 😀 😀
Zuzka vitaj....ja že si už zapadla v snehu, alebo od rána odhŕňaš 🙂
podstrihni jej iba tie vrchné, nech je sranda.... 😀
hi 😀 😀 😀 to sa hodilo...
😀 😀 chudák farárko...
no tomu ver, že som vyzerala suprovo, hlavne ten strach v očiach a ten záver v snehu 😀
To lebedenie ti závidím, už si to musím aj ja dopriať 😝
A ako malý? V pohode už? Kedy idete na kontrolu?
emanka lepšie v snehu ako v stĺpe... 😀
ali, ja jej musím ofinu podstrihnúť, tá jej ide už do očí 😀 hore to nechám tak, veď keď sa to nemá strihať, tak kašlem na to...aj keď nechápem, prečo sa to nemá strihať, vy neviete?
😀 😀 alca, no to je pravda 😕 😅
tak to netuším, ale podľa mňa je to blbosť.....
jej dík za opýtanie...myslím že je to čím ďalej lepšie...dnes bol 3 deň, čo berie ATB, zdá sa že zaberajú...teším sa...zajtra alebo v utorok máme ísť na kontrolu, neviem ešte kedy s ním pôjdem...teraz sa tu dosť husto rozsnežilo, ktovie ako to bude ráno, neviem, či vyjdeme s autom z garáže... 😀 😀 😀
alci...ešte k tebe...dobre si to s malou vymyslela s tým papkaním+ cecka... 😀 😀 Ja už pomaly prestávam kojiť, cez eň už moje mliečko nechce, skrátilo sa nám to už len na nočné kojenie 2-3 krát... 😖 Som ale rada, že aspoň tých 6 mesiacov sme potiahli
emanka...tiež neviem prečo sa tie prvé vlásky nemajú strihať... 😒 ...ale mňa naši do roka vyholili na koleno a tu som aj s poriadnou hrivou (neostala mi nikde lysina 😀 )

no veď hej, neviem prečo som to napísala..... 😕