icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
31. jan 2010

baby, to už tak ľahko nevyžehlím 😖
dzio, inak fakt, to musí byť na nervy, nie, že budeš sama s deťmi, ale ešte aj sa strachovať, ale neboj, máš tu nás a jemu sa nič nestane... 😉

emanka
31. jan 2010

neudobrujem, išiel sa okúpať...čítala som hádanky

alca, niečo mi hovor, ja mám fantáziu jak šlak 😀 😝

voskovka
31. jan 2010

ozaj a kedy bude nova tema????tuto treba dať zamknuť a šup na novu... 😉

emanka
31. jan 2010

inak, pekne ste ma tu ohovárali, keď som tu nebola 😠
dzio, už si nepamätám, či som ti ráno blahoželala k 6. mes. takže pre istotu ešte raz - blahoželám k výmesačníku 😀

zuzkaku
31. jan 2010

emanka....viem, je to teraz blbé, ono to chce čas...no, tak o svokrách nabudúce len cez IP...

emanka
31. jan 2010

voski, nová téma bude asi až keď budú mať naše deti s Veronikou rok, takže ešte je čas....a ttáto sa tu možno nechá, veď nech sem chodia kecať mamičky, no nie?

dzio2
31. jan 2010

emanka dakujem , je mi stoho doslova na prd mam strach drzim sa len tak natajnaka aj chcem aby siel aj nie no uvidime v utorok ide na dalsi vyber tak budu kondicne testy a potom uvidime ci hej alebo nie emanka dobry sex spravy vsetko

alca85
31. jan 2010

to Maroš keď je v robote a nedvíha mi mobil, tak už ho vydím vykoteného niekde v jarku, v nemocnici a tak....niekedy mám také predstavy až sa za to hanbím....teda nie le o ňom, ale aj o malej, napr. teda klare a tak...

alca85
31. jan 2010

no hádam ste to po mne vylúštili....

dzio2
31. jan 2010

emanka neboj sku mu to vysvetlit tak ako to citis a porozpravajte sa otom 😉

emanka
31. jan 2010

jooooj, dzio, sex už ani neviem, čo je 😀

dzio2
31. jan 2010

no a co tu este pises? bez sa nachxstat sup sup

dzio2
31. jan 2010

baby taky mam pocit ze nas vsetke manzelia dobre zanedbavaju 😀 co sa tyka sexu 😅

emanka
31. jan 2010

alca, vylúštili, neboj....
dzio, ja to riešiť nebudem, napísala som tu, čo som mala na srdci a s tým on nič neurobí...nemá byť taká aká je...ale ona je v podstate dobrá, len mi občas lezie na nervy...no ale kašlime na to, lebo náhodou si to zas maťo prečíta a vyhodí ma z domu 😀

klara_klara
autor
31. jan 2010

no emanka to poznam ...na svoje mamicky su chlapci precitliveli... 😝 😝 😝 😝

dzio2
31. jan 2010

alca take predstavy zle a vsugerovanie mam aj ja ale odkedy som pozerala dokument tajomstvo SECRED tak som hodne od tych zlych mys upustila

alca85
31. jan 2010

no babky dobrú noc ja už idem....zajtra ma tu už nebude nikto buzerovať.... 😀 ....Maroš ide do roboty...tak pa

emanka
31. jan 2010

klára, veru, až moc precitlivelí 😝 😖 😖

klara_klara
autor
31. jan 2010

dzio ty si to kukala...aj ja je to super...odvtedy myslim pozitivnejsie...neda sa to naucit narz ale som od pozretia Secretu fakt pozitivnejsia... 😉

emanka
31. jan 2010

alca ahoj, dnes ideš nejak skoro...
na akom programe bol ten secret? to bolo viac častí, alebo len jedna?

klara_klara
autor
31. jan 2010

emanka ja to poznam...ved vies moja svokra na mojej svadbe v bielom...a ked som sa rozculila ja som bola zla 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

klara_klara
autor
31. jan 2010

emanka to je aj kniha vola sa Tajomstvo...skus si to citnut je to velmi zaujimave

emanka
31. jan 2010

no na tvoju svokru v bielom sa nedá zabudnúť 😝

dzio2
31. jan 2010

no je to dobre aj ja sa snazim pozitivne mysliet a urcite je nieco natom pravdy lebo potom ako som to dopozerala tak som prisla nato ze skoro vsetke zle veci co sa prihodili som privolala ja tym ze som stale nato myslela a pripustala ze sa to tak stane , a stalo sa, takze teraz uz len na dobre myslim

dzio2
31. jan 2010

aj tuna na MK je tema tajomstvo secred a su tam aj stranky kde sa to da pozriet kuknite niekedy je to dobre

klara_klara
autor
31. jan 2010

dzio aj ja sa snazim...ale nie je to az take lahke 😉

emanka
31. jan 2010

ono to tak býva, že to zlé si privoláme väčšinou samy, ja si na nič také nespomínam, ale určite také bolo, ale asi to boli iba nejaké blbosti, v tom čase síce pre mňa dôležité, ale už aj tak dávno zabudnuté...

dzio2
31. jan 2010

alca dobru noc 😉

emanka
31. jan 2010

dzio, pohľadám to...

dzio2
31. jan 2010

emanka presne tak privola si to clovek sam lebo myslienka je frekvencna vlna takze ju vysielas