Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahoj, klára, dobrúúú 🙂
ja idem na wc 😝
aj ja idem liluska sa budi dobre sa kecalo musim chodit tak castejsie pa
veru, dzio, musíš, aj tebe dobrúúú 🙂
spite????emanka...dik za komentar..ja som na svadbe mala čierne vlasy,a teraz stale už len červene...
ahojte, dobré ránko 🙂 som vás dočítala. Tak ste sa tu pekne rozpísali včera večer... Ja som sa nemohla pridať, lebo som sa aj mm musela povenovať...
Klára vitaj, pokazený net je ospravedlnený, už zabudnutý... Ešte babullka ak čítaš- poď domov!!!! Kde sa túlaš?
Emanka- to je presne o tom... človek si musí dávať pozor na každé slovo čo napíše... nikdy nevieš kto to číta, stačí že si vytiahne jedno slovo z kontextu a už je zle... ale v novej verzii MK by mali byť nejaké súkromné stránky či čo, neviem presne ako to bude fungovať, ale napríklad ak bude album prístupný iba pre vás, ľudí s ktorými si píšem, tak tu určite vhodím celý môj život 😀 😀 😀 aby ste mi verili, že ozaj mám dve deti 😀
dzio- prosím ťa kde je ten secret? Nech sa pozitívne naladím, už je dlhá zima, depresívne stavy na mňa idú, len zlé veci ma napadajú, ešte si ozaj niečo privolám...
veronika daj si do vyhladavaca na MK tajomstvo Secreed a malo by ti to najst , inac krasne ranko spala som az 3hodky jedna cera blabotala zo spanku a druha v postielke sa kazdu chvilu budila 😀 om behala ku postielke 😀
ahojhte, mám Ačko za včera ale trápila som sa tu s kamoškou celé popoludnie až do večera s tým prekladom vecami okolo toho, tak blahoželám všetkým aj ja ku všetkému, k prvým zúbkom, k jedeniu, k výmesačníku a tak...Klára vitaj z onoho sveta späť 😀 a kde ostala blažka? 😀 😀
ozaj emanka, musím ti povedať, že máš oooohromne sympat.manželíka (predtým som tuším zuzke chválila, alebo to bola alca?) ale naozaj fešák 😉
matúš dnes nešiel do školky, lebo mm musel ísť nečakane na šiestu do roboty, tak sme ostali doma...maťo ponavliekal hanke na ruky a nohy tie penové puzzle a zahlásil, že "obrnený kojenec" 😀 😀 😀 a kojenec sa nám odrazu obrátil z brucha na chrbátik-nový cvik
ahojte....
tak už sťahujem tajomstvo života aj v knižnej aj vo filmovej podobe....no som zvedavá....hádam mi potom trošku stúpne sebavedomie... 😔
Bože teraz som čítala jeden príspevok v Ako zastaviť laktáciu a skoro ma porazilo.....matka 2.2 mesačného dievčatka si chce zastaviť laktáciu, len kvôli tomu, že ju bolí chrbtica a nemôže sa v noci vyspať....toľká sebeckosť....ja už tiež ledva chodím a niečo robím, čo ma bolí chrbtica, ale že by som kvôli tomu odstavila malú, tak to nie. Nehovorím, že by mala bolestivé, krvavé alebo vpadnuté bradavky, ale toto......no nepochopím to.
spevacka prepáč, ale som taká vytočená, že som ti zabudla zablahoželať už k obojstrannému pretáčaniu a k Á-čku a k úžasne vtipnému synovi (dokelu neviem aké i tam ide)..
alca nerozculujum sa, ja to tiez nechapem, ale ludia su rozni,ja som uz v nemocnici lezala na izbe s takou, ktora bola nervozna, ked musela kojit a stale pytala od sestriciek umele, ze vraj jej mala nechce vziat prsnik,ale ona sa ani nesnazila. No ked matka povie par dnovemu placucemu babatku ze drz uz konecne hubu, tak no comment.
načo majú také matky deti.....
tak to fakt neviem, uz vtedy som lutovala to drobca. ja sa radsej vyburim na mm ako dvihnut hlas na mojho bambula. esteze mm je chapavy 🙂
ako keď bola Natálka malinká a stále plakala a mala som nervy v kýbli, tiež som sa niekedy neovládla, ale hneď som to aj oľutovala a ospravedlňovala som sa jej....ja som dosť nervóznej a výbušnej povahy, tak je to pre mňa dosť ťažké vedieť sa ovládať...
ale to je ine, aj ja som uz bola v koncoch, ale ked mas babo, ktore place od hladu a ty na neho ziapes, lebo sa ti nechce kojit, to je sila.
ahojte
speváčka, nechápem, prečo hovoríš, že mám sympatického manželíka? Kvôli tej svokre? No už neviem...
Inak, máme tichú domácnosť, ráno sme sa fest pohádali a odišiel do TN niečo vybavovať...no ale už fakt nič nebudem písať, ale ono to bola moja chyba, pretože som odoslala odpoveď a nechala to tak, on si to zobral a dával o stránku späť a tam to uvidel 😕
Spevi, ten tvoj Maťo je pekné číslo 😀 že obrnený kojenec 😀 😀
A blahoželám k otáčaniu, Hanka je šikovná!!!
Voskovka, nie je zač, ale fakt si tam úplne iná, vôbec by som ťa nespoznala... 😉
A čo to máš akú kerku? Pavúk či škorpión? Nie je to dobre vidieť...
speváčka a prečo fešák? no ešte raz som si prečítala tvoj príspevok a ty si si ma asi pomýlila s voskovkou 😀 na FB, lebo ja som tam Maťove fotky nedávala 😀
No som z toho debil 😝
ahoj emanka......dúfam, že to medzi sebou skoro urovnáte......ja niekedy na svokrovcov nadávam aj pred Marošom, ale on sa nemôže uraziť, lebo vie, že mám pravdu....a on zas na oplátku niečo šplechne na našich a ja mu dám tiež za pravdu aj keď ma to vo vnútri se..e. No ale sme si kvit
alca ahoj...jeho nasralo hlavne to, že som napísala, že je krava a že ju neprávom ohováram, no ale komu mám povedať, keď má niečo serie? No jedine vám, takže by mohol brať ohľad na to, že sa nemám ani komu posťažovať. Ja aj jemu hovorím, že čo mi vadí a tak, on to tiež uzná, ale aj tak si ich zastáva. Včera som to trošku prehnala, ja viem, ale už som bola nasraná. A on tiež hovorí na našu rodinu niekedy, že čo mu vadí. Ja mu to tiež neberiem, čo už, nemôžme sa všetci ľúbiť ako kone 😝
Ale už som si pripravila pre neho reč, tak čakám kedy príde a dúfam, že aspoň potom ma trošku pochopí, len nemôžem začať hneď hučať, lebo na to som expert, musím pekne v kľude 😀
emanka my by sme si tuším rozumeli......aj ja hneď hučím... 😀 nie si náhodou blíženec?
hlavne vtedy, keď by sme po sebe hneď hučali 😀 to by bola dvojka 😀 😀
ja som hnusný škorpión, maťo je blíženec 😉
no končím, idem obedovať a povešať prádlo 😝
ak mysliš to tetovanie-to je segra s malym..ma tam pavuka...
joooj, emanka, no ja čiľ neviem, ale na FB som sa spojila s Luciou, čo má okuliare, to nie si ty? Tam som kukala fotky a bol tam chlapček s tatinkom a ten tatinko (a veď aj chlapček 😀 ) bol veľký sympaťák...tak ja už neviem, koho to bol manželík...
inak to je nepríjemná situácia, ale zas on ti nemá čo čítať tvoju korešpondenciu... veď to akoby ti čítal sms-ky 😢 alebo listy. No nejako to už urovnaj, aby si mala dušu namieste. Ja mám svokru v pohode, ja zase svokra nemusím. Ale on nieje zlý ale nemá proste pedagogický talent. On robí všetko naopak a potom nechápe, že Matúš je s babinou (svokrou) kamoš a s ním veľmi nie.
emanka to to udobrovanie (ne)bude trvať dlho keď je blíženec.....nikomu inak neprajem mať blíženca....
ja sa pridávam do trojky- nervák jak vyšitý... s vami je sranda baby 😀
desszi- tak to je sila... no comment... so mnou bola teraz druhýkrát na izbe tiež taká expertka, furt dokola opakovala, akí sú oni bohatí podnikatelia, narodil sa jej syn, stále ho volala môj princ, aký on bude obletovaný, lebo je jediný chlapec v rodine... vkuse telefonovala so svojím mužom, akože ok, ale nieže by on upokojoval ju, veď bola po pôrode, ale ona jeho, že už skoro sa vrátia a budú 3 dni len ležať v posteli, nič nerobiť... asi nemal chlapík čo robiť, ale ja som už bola s nervami na dranc, celý deň, celú noc, ešte aj keď som sa snažila spa´t, tak ma budila, lebo jej sa nechcelo, chcela komunikova´t /ak práve nemala hovor.../ v nemocnici nič nejedla, povedala, že ona také jesť nebude, nosili jej z reštiky černohorské rezne, fajne opeprené, s paradajkovou oblohou... varila si tam kávičky, chodila tajne fajčiť... povedala, že keď príde domov, aj tak ho dá na Nutrilon, lebo ona kojiť nebude... no mala som dosť... nepochopím to...
emanka- na udobrovanie sú dobré naše ,,ženské zbrane,, odporúčam 😀
dobrá téma je tiež- o mamách, čo si privlastňujú bábo... tuším aj ty alca tam píšeš. Tak to by som mohla napísať román... ale radšej sa nejdem zapájať, čert nikdy nespí... 😠 jedna zlá skúsenosť stačí... 😝
no tak som si fajne pokecala, môžem ísť upratovať... 😎
fúúj, malá ma práve fajne ogrcala, rovno za výstrih....
veronika aj ja som mala na izbe jednu, čo tam vyfajčila asi krabičku denne a potom kojila a že tiež radšej bude dávať UM ako by mala prestať fajčiť...ale ona mi skôr pripadala trošku rozumovo zaostalá....chcela by som vedieť ako sa stará o tú malú. 😖

babky aj ja uz pojdem spat...nejako ma aj zacina boliet hrdlo...asi mandle...ma porazi lebo ked kojim ani si neviem nic naoordinovat...idem sa liecit do teplej postielky...papa