Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no už mi stiahlo knižku tajomstvo života, tak môžem ísť študovať... 😉
ahojte 🙂
veronika... 😀 😀 aj ja tu občas vediem takéto monológy, ale aspoň sa vykecáme a je nám ľahšie, že??
emanka...mrzí ma to, že ste s maťom na nože...ale ak ťa to poteší, ja tak troch s tým mojím tiež...dnes zistil, že mu v práci zamaródoval kolega a tak bude mať všwtky voľné dni zrušené 😖 nerváčil z toho potom na všetko a všetkých!! Normálne som sa potešila, že odišiel do práce... 🙄
spevi... 😀 tak Maťko nemá chybu, podarený je...mala by si si takéto "výroky" zapisovať...neskôr sa na nich dobre pobavíte... 😉
No čo sa týka mamičiek, niektoré tiež nepochopím...každý sme síce iní, ale niekedy len kukám jak puk 😕 😕 Ja som v pôrodnici na izbe mala šťastie na dobré matky, čo mali radi svojích drobcov...len jednu skúsenosť som mala, kedy som oči očila...jedna mamina bola taká gadžuľka... 😀 a rozprávala mi ako vysvetľovala svojmu 5 ročnému synovi ako príde jeho braček na svet...hovorila, že si dvihla sukňu a rovno mu ukázala odkiaľ vyjde a šplechla k tomu komentár, že : "z pišuľky" 😝 😝
alci... 😀 😀 😀 ako sa jej to podarilo až za výstrih?? 😀
bléééééééééééé.......... 😝
som si ju išla zobrať na ruky a akurát keď som ju mala tak v strede, tak spustila...... 😝
aj ja som mala okrem nej dobré maminy na izbe a sranda, že akurát také s ktorými som sa poznala...
inak už som vám vravela, za akých okolností prišla malá na svet? Respektíve ako som si vyvolala pôrod?
inak som malej vyťahovala pred chvíľou šušníky a ona že, mááá ma....no sranda
alci, ešte nie...chcem vedieť, tak rýchlo sem s tým... 😕
už sa musím odnaučiť začínať vetu slovom inak
aj ja to robím... 😀 😀 😀
alebo ešte "ozaj"... 😝
alci....ja tu čakám, tak ako prišla malá na svet? 😲
😀 😀 😀 sa pýtam ako by som nevedela ako deti prichádzajú na svet... 😀 😀
už si počula o ricínovom koktejli?
ešte nie, čo je to?
ahojte...kecate????ja dnes makam..upratujem kedže v sobotu som sa ktomu nedostala....
to som si zmiešala, 0,5dl ricínového oleja, 0,5dl vodky a 2dl marhuľového rozmixovaného kompótu. To som vypila, asi 7x ma riadne prehnalo a to riadne myslím riadne. To ti potom vyvolá pôrodné bolesti a urýchli celý pôrod.
voski...do toho...poriadne... 😀
voskovka môžeš prísť aj ku mne.... 😝
vav, alci...a to som prečo nevedela skôr?? Ja som sa tam trápila o dušu...doma mi odtiekla plodová voda a bolesti sa dostavili až o 23 hodín nato a o 10 hodín potom sa narodil Šimon... 🙄
no mne sa dostavili bolesti po ôsmich hodinách a to už boli kontrakcie v 5min intervaloch za hodinu už len v 2min a to sme už upalovali do pôrodnice.
jo..ešte riady,kupelnu s Wckom pradla plna spalna..atd.... 😖
čo planujete s manžami na valentina?
na prvorodičku super, nie? 🙂
myslím po vypití toho humusu
my valentína neoslavujeme
ja stale vymyslam,ale asi nič..maximlane nejaka večera...lebo adamo stale zle spi..a segru by piclo,kebyže s nim bude cely vikend... 😀
my vlastne neoslavujeme skoro nič a ani na sviatky si nič nekupujeme, teda iba medzi sebou...nejak mi to pripadá zbytočné.....
ani my neoslavujeme...len si niečo pekné (sladké) kúpime a to je všetko...
prišiel Tomi...idem zohriať obedík...zatiaľ...papa 🙂
ani my neoslavujeme Valentína, ale keby doniesol dáke srcco, by som ho nevyhodila...ale my máme výročie svadby 22.2.a to je hneď po (2002 to bolo) takže tak...no niežeby sme to výročie nejako oslavovali 😝 ja by som aj, len MM to nemá nejako zažité. Ja už mám u neho sľúbené aspoň 4 slávnostné večere a stále nič...no niet času. 😒
ale ja som aká šikovná dnes, Hanka spí už dve hodiny, tak gazdiná naprala, povysávala, navarila a ešte aj koňa stíham.Žeby som ešte žehlila? Ale už sa asi zobudí. Inak teploty už nemá, len vzadu jej počujem, keď cicia, že má hlieny, ťaháme s vysavačom, sú len biele, tak nestresujem zatiaľ. Ale teda dve hodiny spať, to bolo naposledy asi ked prišla z pôrodnice 😉
už som identifikovala tú s tým fešným manželíkom, to je voski 😉

tak ja už mám teda pre nás tému:" Spoločenstvo nerváčiek" 🙂