Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
to ich chúďatká tá choroba asi tak zmáha.....aj Natálka začala nejak moc kýchať aj niekoľko krát za sebou, hádam len nebude chorá... 😔
vidíš zuzka ja som vám chcela 19teho zablahoželať k výročiu a úplne som na to zabudla, tak teraz tak dodatočne...blahoželám vám a prajem vám ešte vééééľa spoločných rokov... 🙂
zuzka, k želaniu sa pripája aj teta spevacka... 😀
no ja práve okrem tých soplíkov nemám pocit, že by na ňu niečo liezlo...spokojná je, usmieva sa, papá...skôr mne by sa zišiel dáky mastičkár, seklo ma v krku, zase tak nenápadne, jednu chvíľu nič a druhú už nemôžem otočiť krk doprava 😢 😲 😖 🙄 ☹ jajaj
zdravý spôsob stravovania: klobáska v ruke a chlieb 😔
haha ako ja vcera 😀
čaute nerváčky 🙂
my sme už udobrení, alca, mala si pravdu, že jemu to odúvanie nebude dlho trvať, prišiel o troch a v pohodičke, ja som mu aj tak povedala to, čo som mala naplánované a dohodli sme sa, že sa nebudeme už kvôli fotrovcom hádať 😝
spevi, ty si dobrá, keby si sa trošku zamyslela, spomenula by si si, že ja mám Leu a nie pekného chlapčeka 😀
Voski a ja že na tej fotke si zas ty len v inej podobe 😀 a to tvoja sestra 😉
Veronika, pekne si sa vykecala 😀 v ktorý deň idete na tú akože kontrolu?
Inak, ani my nič neoslavujeme, darček si kúpime v hociktorý deň v roku, nepotrebujeme na to presne stanovený dátum 😝
Alca, vidím, že si sa už zapojila do tajomstva života 😉 😉
Ja len tak mimochodom, aj moji fotrovci boli takí, že ma odhovárali. Ale oni mali už so mnou skúsenosť, že pri ničom dlho nevydržím. A otca to ešte drží...aj keď sme si psa kúpili, hovoril mi, že skape u mňa od hladu, alebo ho predám...teraz sa chystám urobiť si vodičák, ten hneď, všetci preč z cesty 😀 no čo už, ale ja ho neberiem vážne, jeho sa ani nedá brať, on je večný srandista 😀
presne emanka, veď cez rok si hocičo kupujeme, tak načo ešte aj vez sviatok....hlavne keď máme spoločnú kasu...to je akoby si to kúpil sám....iné to bolo keď sme spolu chodili.....
alca, ja že už čítaš knižku 😕
aj si začala? aké to je?
začala, ale tuším si počkán kým sa dosťahuje film 😀
ahojte emanka no chvala bohu ze ste sa udobrili, chytilo vas tajomstvo secred 😀 ale urcite to ma nieco doseba, mne dnes lili spapala cely banan a hned nato mliecko celu 200ml 😕 😀 uplny hlados a vcera som jej davala mrkvu , inac jej nedavam lebo mam tiez nato alergiu ale skusila som a vpohode ale to kakanicko dneska 😀 😀 😀 😀 no az nachrbate 😀 tak pekne ju precistila
teraz pozerám silu lásky...
bože, alca, ty pozerávaš telenovely??? 😀
dzio, lili ti pekne papká, len nech jej to vydrží 😉
blažka, speváčka, poslala som vám žiadosť o priateľstvo na FB 😉
alca je mamicka na materskej tak musi kukat telenovelu 😀
ale to je taká nemecká tá sa dá pozerať, to nie je ako tie ukričané urevané argentínske 😝
čo už máte manželov doma? ...keď je tu tak ticho a žiadny pohyb.... Každú chvíľu by mal prísť aj ten môj, rovno na kúpanie..
baby vy čo- nadvezujete na včerajší režim? Zase kým som dočítala...
emanka- akože kontrola v piatok 😝
ani my neoslavujeme vlastné narodeniny, ani valentína... keď tak len nejakú sladkú drobnosť si kúpime navzájom.
baby aj ja chcem FB... ale mm ani počuť 😠 to sa nedá tak, že aj keď tam nie som, môžte si ma dať za priateľa? Aspoň že nakuknem? Ja som z toho d... ako to funguje...
Veronika, ak si tam neni, tak si ťa nemôžme dať medzi priateľov 😀
ak chceš, napíšem ti do ip(pre istotu) moje meno a heslo a môžeš nakuknúť...
a prečo to manžel nechce?
žeby zase monológ?...hmmm
Laura dnes bola zlá ako čert. Doobedu som ju dala spať a len čo sa jej to podarilo, začali nad nami vŕtať a už bola hore... som myslela, že ma porazí. A odvtedy nespala. Takže za celý deň nejakých 20 minút. Aj taká bola potom. Ukričaná, zlá. Už spí, konečne... ešte aj Mišku mám doma, od piatku má poriadnu nádchu... ale už sa to lepší. Takže paráda deń. Mm išiel zase na ,,výlet,, prišla rodina z Čiech, tak si išli posedieť. Ale sľúbil, že nebude dlho a donesie mi miešaný šalát s kuracím mäsom a pizzové buchtičky s bylinkovým maslom, mňam mňam... sa neviem dočkať... idem ešte uložiť Mišku a vybrať prádlo z práčky- dnes dostala zabrať, plný kôš prádla...
ááááá emanka, napíš napíš, nakuknem 🙂
mm nechce, lebo že to je také verejné, každý ťa tam nájde. Aj keď dnu sa nedostane, ale aj tak...
veronika veď nemusíš sa tam zaregistrovať pod tvojím pravým menom, daj si tam napr. len nejakú prezývku miesto mena a priezviska a nikto nebude vedieť kto si....len nám to prezradíš...
už som poslala
aj tak sa dá...mne raz poslala žiadosť o priateľstvo moja spolužiačka a mala vymyslené meno 😀
alca, už ste okúpaní? My ideme za chvíľu, maťo išiel ešte psov nakŕmiť a potom ideme na to 😉
ozaj, dnes ste ako papali? rovnakým systémom ako včera? 😀
už aj ideme kúpať, bo ešte len teraz prišiel Maroš domov...
ahojte... 🙂
Ani sa mi nesnívalo, že dnes urobím rýchly obchod v PO...prišla sestra povarovať Šimona a ja s Tomášom sme utekali na vlak na otočku kúpiť mu nejaké poriadné čižmy do tých Tatier....on mal len také povyše členkov a teraz ke´d tu máme toľko snehu, tak ho má všade, aj v topánkach... 😝 Normálne sa nám to podarilo všetko aj s príchodom domov za hodinu a pol... 😎
No po ceste do PO sa nám stala ešte taká malá nehoda...Tomi si ocikal komplet celé nohavice aj s pančuchami... 😀 , na stanici som mu tie mokré pančuchy dala dolu a išiel chudák len tak v nohaviciach s holými nohami a mojími ponožkami... 😀 Takže nechtiac som mu kúpila aj nové pančuchy a tepláky...no čo už zídu sa...
no a keď sa prihlásim normálne mojim menom, musím automaticky vložiť fotky?
ahojte my sme boli zli a zli a zli a teraz spime 😝 😝 😝 😝 😝

spevi...no teda, ja už nemám slov...my sme mali svadbu 19.1. 2002... 😀 a Tomáš sa narodil takmer do roka a do dňa- 13. 1.2003...a rovnako aj ja mám už u MM sľúbených niekoľko večerí ale zatiaľ nič... 🙄
a k Hankinmu spaniu... 😕 neviem, čo sa to s tými našími deťmi deje, ale odkedy aj môj Šimon je taký chorľavý spí oveľa lepšie...nielen v noci sa to zlepšilo, ale aj cez deň doobedu mi prespí 2,5-3 hodiny, čo predtým nikdy.... 😕 😕 Ale sme radi, že? 😉