icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
1. feb 2010

to je mi povedomé... 😒 zlí a zlí a zlí... inak ahoj klara 🙂

zuzkaku
1. feb 2010

veronika...na FB si môžeš nastaviť aj súkromie, myslím na fotky, aby si ich mohli pozrieť len tvoji priatelia...ja to tak mám...Ten FB je vlastne taká somarina...ja tam len rada popozerám fotky kamarátiek a tiež nejaké pridám aby aj oni mohli kuknúť moje...ináč mne prídu príspevky niektorých na nástenke tak trochu trápne...no pokiaľ sú normálne, niekedy vtipné je to ok, ale mám tam zopár kamarátok, ktoré pridávajú takmer každé 2 hodiny niečo, len aby boli stredobod pozornosti...no to ja nemusím (napr. jedna tam píše totálne hovadiny, ako : Dobrú noc, ja idzem štrikovac....alebo...do rici, nemožem otvoric maily...) prebohaaa 😝

zuzkaku
1. feb 2010

ahoj klara... 🙂 žeby zúbky? Už sa nejaký ukázal?

zuzkaku
1. feb 2010

veronika...vôbec tam nemusíš mať fotky, dokonca ani profilovú...budeš mať len takú hlavu ako tu na MK... 😀 😀

veronikapp
1. feb 2010

zuzi no zážitok... inak /obľúbené slovo 😀 / Šimonko je už úplne zdravý? Kedy to idete?

s tým FB počkám asi na mm... ja d... neviem ani kam napísať ten mail, čo mi poslala emanka cez IP...

zuzkaku
1. feb 2010

veronika..."inak" 😀 Šimonovi je už oveľa lepšie...zajtra ideme na kontrolu ale ešte berieme ATB...no verím, že do piatku už bude celkom fit...som optimista... 😉

alca85
1. feb 2010

niéééé, vôbec nemusíš dávať fotky, ani info o sebe

klara_klara
autor
1. feb 2010

ja neviem ci zubky baby...je hrozne nervozny ale ani dnes nekakal a to sme jedli na obed mrkvu s brokolicou a kuskom karfiolu tak neviem ci preto, som dnes uplne zufala. boli ma z neho hlava a nejhorsie je ze mu neviem pomoct lebo neviem co mu je. vase deti ked jedia prikrm kakaju kazdy den?

zuzkaku
1. feb 2010

klara...nie, odkedy som začala dávať príkrmy, nemáme pravidelne každý deň stolicu, vždy je to obdeň...predtým mával každý deň...vraj na stolicu je dobrá slivková šťava 😉 , dá sa kúpiť aj vo fľaštičke od Hipp.... 😉

veronikapp
1. feb 2010

no do piatku jasné... závidím tatranský výletík. Snáď vám aj počasie výjde, snehu má by´t dosť, len nech nefučí vetrisko...no akurát pozerám počasie- nejaké nepríjemné pásmo, meno dali Miriam, prišlo do Nemecka, v stredu dorazí k nám... tlaková níž, snehové prehánky, niečo z toho aj nás zasiahne, no sila... no nie- cez víkend slnečno, bez zrážok, teploty normál... tak dobre by malo byť 🙂

veronikapp
1. feb 2010

klara no hej, mrkva môže zapiec´t... my keď sme začínali, tak Lauru zapieklo, že asi týždeň nič nebolo... môže ho bolieť bruško...ešte aj brokolica aj karfiol zvykne nafukovať... tá slivková šťava ozaj pomáha na ,,spustenie,, 😉

zuzkaku
1. feb 2010

veronika, aj ja som pred chvíľou pozerala na portáli Vysokých Tatier predpoveď na víkend, priamo na Štrbské Pleso a dokonca cez víkend by mali byť aj miernejšie teploty, okolo -5...-7, to by bolo úžasné...

len stále rozmýšľam ako tam budem brať šimona...okolo štrb. plesa by sme aj s kočiarom pochodili, ale chceme ísť aj na hrebienok a tak neviem, čo by bolo lepšie...či nosič alebo na saniach...hmmm? pora´dte baby

Ty klara ako brávaš malého keď idete na takéto výlety? Spomínala si, že ste sa teraz z jedného vrátili...boli ste na horách?

veronikapp
1. feb 2010

ja síce na také výlety nechodím, ale skôr asi nosič... nie?

voskovka
1. feb 2010

mame zubčeeek.konečne....prvy dole...ale maly je nervak,bo strašne hnisa očkovanie po tbc... ☹
inak diky za komentar na mojho manžu....až tak spyšnel..xixi,,, 😀

klara_klara
autor
1. feb 2010

zuzi boli sme cez vikend vo vratnej, ale ja mam nosic a kapsu na tom a specialnu bundu a uz teraz aj riadny kremik na tvaricku 😉

baby inac davate uz detom aj ovocne desiate to sa moze odkedy davat, a ako a co davate....ja som z tych prikrmov totiz stale riadny trubiroh...chcem to robit dobre ale neviem ako na to...mam uz varit aj polievky? a este jedna otazka ked davam prikrmy zvykne sa dieta odnaucit pit v noci? Lebo maly stale chce navyse predtym kazde tri hodiny a teraz uz aj kazde dve 😝 😝 😝

emanka
1. feb 2010

veronika, keď si vygoogliš facebook, tak choď na ten, kde je facebook/prihlásenie alebo login...a hore na lište sú okienka, kde sa píše mail a heslo...

zuzi, pekný výlet 😀

veronikapp
1. feb 2010

voskovka blahoželám k zubčeku 🙂
s tým hnisavým ložiskom čím skôr niečo urob, navštív doktorku, nech vás pošle na pľúcne, aby to rýchlo vyčistili, nech sa to hojí. A nemali by ste byť očkovaní ničím, kým sa to nezahojí...
Som niečo prešvihla? To je nejaká neskorá reakcia? Alebo bol problém už od začiatku...Ostaté očko máte?

emanka
1. feb 2010

voskovka, gratulujem k 1. zubu!!! No konečne 😀 😉

zuzkaku
1. feb 2010

klara...dík, no ja taký nosič nemám 😒 tak ešte tuho popremýšľam, čo bude lepšie... 😨

ja som začala dávať ovocie-teda najprv varené jablkové pyré, asi po 3 týždňoch od začatia zeleninky, potom som dávala hrušku a neskôr banán... 😉

klara_klara
autor
1. feb 2010

voskovka aj my gratulujeme k prvemu zubu...nas to stale len caka ☹

zuzkaku
1. feb 2010

voski...aj ja sa pripájam... 🙂

emanka
1. feb 2010

klára, ovocie až mesiac po zelenine, alebo najlepšie je zelenina, o mesiac mäso, o ďalší mesiac ovocie. Polievky nedávam...inak, ak chceš pozri si www.kojení.net. tuším tak to je a tam by malo byť všetko, ja tam síce nechodím, ale skoro všetky baby odtiaľ čerpajú...ja som si raz stiahla z netu všetko o príkrmoch a mám to v počítači, ale neviem, či sa to dá poslať...ja som taký antitalent

alca85
1. feb 2010

aj ja gratulujem voskovka.....a ako vyzerá to očkovanie, ked to hnisá? niečo odtiaľ vyteká alebo čo.....

klara_klara
autor
1. feb 2010

emanka dik idem kuknut tu stranku 😉

veronikapp
1. feb 2010

klara mám pred sebou tabuľku postupného zavádzania príkrmov z časopisu mama a ja- dojčené dieťa od 6. mesiaca, prvá zelenina- mrkva, zemiak,kaleráb,petržlen,uhorka,cukina, baklažán,tekvica,karfiol,brokolica,mladé zelené fazuľové struky. Prvé ovocie- jablko, hruška,banán,marhuľa, broskyńa. Ovocie mesiac po zavedení zeleniny, mesiac po zavedení zeleniny tiež mäso- kuracie, morčacie, teĺacie, králičie.

emanka- no idem skúsiť...

voskovka
1. feb 2010

začalo to hnisať min.tyžden...nechapem prečo to tak začalo...
dokina zatial kazala čistiť betadinom a prepichovať a vytlačiť...chudak dneska tolko hnisu vyšlo...bobanek moj..beda bolo zaspinkať...

alca85
1. feb 2010

baby ja sa s vami asi na dnes lúčim, možno sem tam nakuknem......musím už niečo porobiť a mne sa najlepšie robí večer, ale najlepšie pred polnocou.....prajem príjemné kecanie, ale nie moc, aby som nemusela toho veľa čítať 😅

zuzkaku
1. feb 2010

pa, alci... 🙂

emanka
1. feb 2010

alca, ahoj 😉
ja sa pôjdem za chvíľu sprchovať a tiež už asi neprídem, pozriem niečo v tv, lebo maťo už je na nervy zo mňa 😀 a dnes to isté ako Zuzka, tvoj Vlado, že ako viem, či vy ste neni chlapi ?? 😀 😀 že mohli ste si sem dať fotku nejakej ženy a teraz si "to" robíte a kecáte so mnou 😝
No ale Veronika by to aj mohla byť!!! Nemá fotky, nič 😀 😀

veronikapp
1. feb 2010

😀 😀 😀 no jasné... veď ja som predsa tvoj Maťo!!! 😀