icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
1. feb 2010

veronika tak emanka ta uz odhalila 😀 😀 😀 😀

emanka inac dik kukla som tu stranku aj som si to stiahla je to tam dost obsirne budem citat a dufam ze sa to aj naucim...hlavne je ze viem ze ovocie mesiac po zelenine a potom sa moze uz aj maso...to som nevedela 😉 😉 😉

zuzkaku
1. feb 2010

emanka 😀 😀 😀 tí chlapi...nie nadarmo sa hovorí, že ženy sú z Venuše a chlapi z Marsu... 😀

emanka
1. feb 2010

veronika, dokonca 😀 😀 😀
klára, študuj pekne, študuj...

zuzkaku
1. feb 2010

tak ja tiež idem, musím trošku natiahnúť ten svoj boľavý chrbát...pa, zatiaľ 😉

emanka
1. feb 2010

Zuzi, ahoj 😉

klara_klara
autor
1. feb 2010

idem babky studovat... sem tam sem este kuknem...zatial pa 😉 😉 😉

emanka
1. feb 2010

klára, ahoj 🙂 🙂

veronikapp
1. feb 2010

emanka- a už som vás prešmírovala, hihihi 😀 tak môžem ísť aj ja, čaute zajtra

spevacka
1. feb 2010

no tak celej partii dobrú noc a teraz ja...možno ešte blazka nakukne, ja som mala dnes taaakýýý oddych, Hanky spala od 12.20 do 14.50 a poto mvečer od 18.00 do 20.00. Ach keby to tak bolo každý deň 😀 Matúš bude chorý,má 37,6, takže škôlka nebude tento týždeň a v piatok má zápis do ZŠ, dúfam že mi dovtedy úplne nezvlčí doma.
Voski, gratul.k zubu, aj ja už čakám. Urobili sme si s mm varené vínko, deti nám tu sekundujú, takže si nemyslite, že romantický večer... 😒 zatiaľ pá. idem kuknúť emanku na FB

spevacka
1. feb 2010

baby, prepadáme sa
alca, písala som ti v secret
inak vyzerá to zaujímavo, ja mám tiež zopár takých skúseností, že keď som niečo potrebovala a myslela som na to, tak sa to aj splnilo, napr. autobus, otázky na štátniciach aj maturite a pod.

emanka
1. feb 2010

veronika 🙂 🙂
spevi, vidíš Hanka snáď už dostala rozum 🙂 Matúš to asi od Hanky dostal, nie? Teda v tom prípade, ak to nie sú zuby 😉
Idem ťa aj ja kuknúť na FB...

emanka
1. feb 2010

spevi, kuknem ťa až zajtra, zasekla som sa na hádankách 😀

veronikapp
2. feb 2010

ahojte 🙂 dobré ráno... Laura vstala horúca, líca červené, má teplotu 38°c, ale inak nič... trochu chrapčí s noštekom, ale inak sa usmieva, normálne je, nevyzerá, žeby ju niečo bolelo, ani nekašle... no super, som zvedavá, čo bude ďalej...

zuzkaku
2. feb 2010

ufff...veronika, tie naše deti sa nejako dohodli, alebo čo? Takmer všetky sú choré... ☹ Ja som bola ráno na kontrolu so Šimonom...hrôza koľko ľudíííí... 😕 Dr. nám už nekázal brať ďalej ATB, vraj to má už ok...no mne sa to akosi nezdá, veď AtB sme brali len 4 dni 😕 ...nieje to krátko?? Rozhodla som sa že mu pre istotu, ešte dnes celý deň budem dávať... 😒

veronikapp
2. feb 2010

zuzka- veru, asi sa na nás dohodli... ☹
S tými ATB to je ozaj zaujímavé, ešte som o tom nepočula, aby sa v polovici liečba pre zlepšenie prerušila...veď sa to môže potom vrátiť. No záleží aj na tom, aké ATB máte. Raz sme mali také, čo sa berú len 3 dni. Ale teraz si nespomeniem názov...

alca85
2. feb 2010

ahojte...bré ránko...
no Natálka si túto noc povedala, že má nechá vyspať a zobudila sa len 2x, no krása....

Zuzka ja by som mu tie atb asi ešte nevysadila, ale prečítaj si čo píšu na príbalovom letáku.

Veronika hádam to nič nebude, ale keď máš pocit, že ju nič nebolí, tak to budú možno ďalšie zúbky, nemôžu?

Včera som úplne zabudla, že bolo Tatiany (moja neter), neviete čo kúpiť takému 8.r dievčaťu?

veronikapp
2. feb 2010

alca ahoj... no fajn keď si sa vyspala 🙂 ... mňa nechala Laura posledné dve noci, ani raz sa nezobudila...som sa zabudla pochváliť 🙂
zuzi- ako píše alca, pozri príbalový leták, pre istotu.
alca- neviem či zúbky, nič som si nevšimla. Ďasienka má také ako mala, uvidím ešte doobedu, že čo bude. Teraz teplota 37.9°C, a práve zaspala.
Neterke skús kúpiť nejaké pekné oblečko, veď už je velˇká slečna, určite by sa potešila. Nejaké tričko, napríklad. Ja rada nakupujem oblečenie 😀

klara_klara
autor
2. feb 2010

ahojte hlasim sa. Noc bola hrozna...maly sa este odvcera nevykakal a to tlacil v noci o 100 6 a plakal chuda...ja mu asi dnes ten prikrm nedam...alebo poradte co mam vynechat...ja som niekde citala ze mrkva zapeka a potom sa dieta nemoze vykakat...co mu mam spravit zemiak s brokolicou? Poradte ak viete ☹

klara_klara
autor
2. feb 2010

vidim ze vsetky mame nejaky problem...nech je uz leto este aj tato zima hnusna ma serie 😝 😝 😝 😝

alca85
2. feb 2010

no neviem klara, my s tým problém nemáme.....a odkedy ho začalo zapekať? Nebude to skôr tou brokolicou, čo nadúva? Veď mrkvu už dávaš asi dlhšie, že?

Veronika s takým niečím sa zabudnúť pochváliť.....no hanbi sa 😕 😕

klara_klara
autor
2. feb 2010

no ja neviem co ho moze naduvat...neviem ani co mu mam spravit aku kombinaciu z tych par potravin co moze aby sa mu ulavilo...vsade su rady co a ako ale my sme asi tieto dni specificki 😝 😝 😝

alca85
2. feb 2010

klara ty si dávala brokolicu ako tretiu zeleninku? nejak sa nemôžem dostať ku karfiolu, tak rozmýšľam, že by som dala petržlen alebo tiež brokolicu.

veronikapp
2. feb 2010

klara kľud... skús kúpiť špenátový pohárik- špenát ma opačný efekt ako mrkva 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

co je spenatovy poharik veronika?
alca ja som davala brokolicu lebo ju mam napisanu po karfiole ako dalsiu v poradi
inak baby myslite ze sa nic nestane ak mu na dnes prikrm vynecham?

alca85
2. feb 2010

hej nech už táto zima skončí.....s malou by som mala ísť tento alebo budúci týždeň na kontrolu s nožičkami, ale keď si predstavím, že ju budem musieť aj tam obliekať a vyzliekať, tak sa mi vôbec nechce.
A ja by som mala ísť zas na Gyndu a to sa mi už vonkoncom nechce

klara_klara
autor
2. feb 2010

baby aj vase deti su take neposedne...moj maly vydrzi na jednom mieste maximalne 10 minut...teraz sa uz o neho ajz acinam bat lebo sa vsade pritahuje ruka vytaca skuma...hroza...vsetko pre neho zacina byt nebezpecne ☹

alca85
2. feb 2010

klara určite sa nič nestane.....moja mama mi hovorila, že nám dávala príkrm každý druhý deň...pohárik, t.zn., že kúpené v obchode

alca85
2. feb 2010

klara mi hovor....Natálka ta by stále len skákala, všetko na seba sťahuje no hrôza

klara_klara
autor
2. feb 2010

aha a spenatovy poharik 😉 kupim kde...od hipp su taketo? inak ja ked kojim mam zakazane davat aj caje ale su take caje na bolave brusko tak ja by som mu aj dala no neviem ☹

alca85
2. feb 2010

kľudne mu daj nejaký feniklový čajík....tým nič nepokazíš....