Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
a nprevrati sa to ked sa tam dieta postavi, zda sa mi to cele labilne
dik alca kukam na to
Klara je vysoká, tá nespadne..... 😀
no áno, ale to je každá ohrádka, lebo každá sa dá zložiť 😀
originál cestovná postieľka je o dosť menšia, táto ohrádka má matrac 98x98 a to je dosť
nemyslím....keď som varovala jednu dobu takého 2. ročného chlapčeka, tak tam spával, aj sa tam hrával, aj skákalpopi krajoch a neprevrátilo sa to....je to dosť stabilné..
hmm, pozeram na to a teraz teda duplom neviem 😎
no ved prave o to ide ze ked bude okolo skakat, ci nepadne aj s postielkou na zuby, juuuuuj 😕 😕 😕 😕
klasická ohrádka je drevená tak sa musí skladať oveľa zložitejšie....toto máš jedným ťahom.....no poď sa hádať, poď!!!! 😀 😀 😀 😝
klára, to je pevné a stabilné, normálne nad tým začínam rozmýšľať, zišlo by sa a nemusela by som sa báť o ňu....ale zas problém je aj v tom, že niektoré deti tam nechcú byť ani za boha, aj moja neter mala ohrádku a prvé dva razy sa jej tam páčilo, behala dookola a vytešovala sa, no ale potom tam len hučala ako zmyslov zbavená, tak sestra ju predala (tú ohrádku, dcéru si nechala 😀 )
no ja tu s tým heglujem a nech sa na to zvalí ako chce tak to neprevráti....
😀 😀 😀 😀 😀 no a to je dalsia vec...ale ja sa bojim co bude dalej...zatial sedi nechodi neskace ale ked zacne mna urcite porazi...potom ma asi odvezu a rovno do pezinku...alca no vidis potom budem blizko teba 😀 😀 😀 😀
no vidíš a môžme sa navštíviť.....ale raz tam možno skončíme všetky 😀 😔
alca este ze to vies vyskusat...este ze ta tu mame...skus si tam vliezt a poskakat 😀 😀 😀 😀 😀 😀
emanka este ze si dceru nechala 😀 😀 😀 😀
neprovokuj, lebo vyskúšam...
no idem....klasická ohrádka je síce drevená, ale to je zastaralá, teraz je a už dlho nová ohrádka a tá je taká, ako si dala link, takže tiež klasická, ale modernejšia 😀
tie drevené sa už tuším ani nevyrábajú 😕
neviem, či sa to odoslalo, lebo mi vypadol net, takže ešte raz to posielam
no a veď čo by robili aj s tou dcérou, keď v tej ohradke nechcela byť..... 😝
baby ale mne uz fakt zo zufalstva sibe...maly reve skoro stale tlaci, chyta si zuby...no blazinec a ja sa tu smejem a vyskieram pred PC a mm drzi maleho a pozeraju telku lebo to je najvacsie lakadlo 😀 😀 😀
no a tu je koreň problému....nemôžme sa hádať, lebo máš pravdu..... 😀
veď aj ja by som si kúpila ohrádku, kebyže ju mám kam dať.... 😉
emanka tak tato tvoja veta tiey stoji za to ... 😀 😀 😀 😀 ....klasická ohrádka je síce drevená, ale to je zastaralá, teraz je a už dlho nová ohrádka a tá je taká, ako si dala link, takže tiež klasická, ale modernejšia 😀 😀 😀 😀 😀 ...vidim ze nielen ja som v tranze 😀 😀 😀 😀
nám proti plaču zaberá macko z gumy, ale už mi z neho šibe.... 😝
alca a prečo mám pravdu? 😀
klára, nezávidím ti, ale Marek nie je od malička takýto, že?
Ja si tiež neviem predstaviť, ako to bude, keĎ začne loziť, čo ju vždy šupnem do postieľky, keď pojdem na wc?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 hi
maly muzovi restartol PC 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa zblaznim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
že ohradka je lepšia a väčšia....
emanka nikdy nebol zly ale toto je sila 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ha-ha-ha
no ale keď robím 5 vecí naraz, tak to potom tak dopadne, píšem ako maďar 😀
nie ešte je tu jedna možnosť.....zobrať si ju so sebou na WC 😀
inak moj mm ho ma teraz chvilku a teraz mu vravi...nebude nic , nebude telka , ani PC, ideme spat 😀 😀 😀 😀 😀 a maly dalej skrieka 😝 😝 😝 😝 😝

veď áno ale cestovná 😝