icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
2. feb 2010

Bože aké chúťky mi tu robia s tým zákuskom v telke......už musím aj ja niečo urobiť.......mám strašnú chuť na sladkéééééé a nič nemáme.....

klara_klara
autor
2. feb 2010

baby inac ja ma hlavu jak melon z toho skreku

emanka
2. feb 2010

alca to pekne uzavrela - ohrádka je väčšia a lepšia....neviem, či lepšia, ale je väčšia a to bude pre krpcov dôležité, aby sa tam necítili uväznene, proste, aby mali dostatok priestoru 😝

emanka
2. feb 2010

chudák malý 😲 😀
alca, zobrať si ju na wc? no pri jej zvedavosti by určite skočila hlavičku do záchoda 😕
alca, čo kukáš? to bez servítky? ja keĎ to pozerám, tak vždy zostanem hladná a zrazu mám veľkú chuť variť 😀

alca85
2. feb 2010

hmm aj melon by som si dala.....

alca85
2. feb 2010

hej bez servítky....

emanka
2. feb 2010

alca, treba mať zásoby sladkého 😀 istota je istota.

klara_klara
autor
2. feb 2010

aj ja by som si dala melon... 😀 😀 😀 😀 mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

klara_klara
autor
2. feb 2010

kolko trva prerezavanie zubov?

alca85
2. feb 2010

ale keď už som všetko pojedla....už mi tam zostala len čokoláda na varenie.....ak mi Maroš nič neprinesie, tak asi načnem aj tú

alca85
2. feb 2010

tak si odkusni z hlavy.... 😀 javascript:addEmoticon('😝','vBody')

emanka
2. feb 2010

klára, to presne netuším. Ale tie ďasienka pracujú aj niekoľko mesiacov, kým výjde nejaký zub.

alca85
2. feb 2010

no mne sestrička povedala, že aj 2 mesiace, ale ja mám pocit, že aj dlhšie

klara_klara
autor
2. feb 2010

boze mna porazi ze niekolko mesiacov 😝 😝 😝 😝 😝
to co si tam alca myslela?

klara_klara
autor
2. feb 2010

ideme sa kupat caute zatial

alca85
2. feb 2010

to s tou hlavou? veď ty si písala, že máš hlavu ako melón, tak reku stačí len odkusnúť.... 😝

spevacka
2. feb 2010

ahojte, no idem vás zase rozosmiať, keď blazka nechodí...môj Matúš sa dnes pýta:"Mami, a ty si si kedy kúpila svoju prvú podprsenku?" 😕 😀 😔 😉
emanka, gratulujem k pokrokom
klara, aj my asi zubujeme...Hanka už nemá teploty, dnes už spala len hodinu a potom ešte polhodinu popoludní, tak už je asi zdravá 😖
neviete, či môže petržlen vyvolať alerg.reakciu? Som ho dala ako nový druh včera a H.je na chrbátiku vyhádzaná až po riťušku, ale uvažujem aj či to nemá od spotenia v noci, ráno je vždy upotená, hoci nemáme ani prekúrenú chyžu ani neni naobliekaná...tak neviem

dzio2
2. feb 2010

emanka no az v maji budeme vediet ze co , ale koli vycvikom nebude doma ☹ takze ked pojde tak dohromady budeme bez M 13mes 😠 ☹

zuzkaku
2. feb 2010

caute...vás čítam a smejem sa z vás...ste podarené, naťahujete sa tu ako tí v parlamente... 😀

emanka...výborné správy...som rada s tebou, je úžasné, že tak skoro vidieť pokroky...počuj, asi prídem s malým k tebe na 2 týždne a ty mi ho pekne vycvičíš, hej??

ohľadom ATB...prečítala som ten príbalový leták ešte predtým ako som mu tie ATB začala dávať a tam sa písalo, že je potrebné dobrať CELÚ dávku, aby sa nestalo, že niektoré baktérie prežijú a ono sa to vráti... 😨 Tak čo teraz?? Ten náš dr. je teda trdlo...to ja mám vedieť, čo je správne?? Mňa z neho raz p..razí...Odkedy mám šimona, zažila som s ním viac zlého ako dobrého...Rozhodla som sa, že ATB budeme brať aspoň do štvrtka...a basta fidli... 😖

alca85
2. feb 2010

Spevi, to kam ten tvoj Matúš na to chodí? 😀 😀 😀 a aj si mu odpovedala? Aj vieš prečo ho to napadlo? no expert....

Aj ja som dnes dala petržlen, tak uvidím čo z toho bude....ktovie či to z toho môže byť, ja stále hovorím, že kto sa má v tom vyznať.....no ale keď bývala spotená aj do teraz a nevyhádzala sa, tak to by bola náhoda, že sa vyhádže akurát teraz, keď si jej dala novú zeleninku.....

no a teraz sa idem konečne navečerať.....

zuzkaku
2. feb 2010

dzio...prepánajána!! Nezávidím..... ☹ Ale zas berme to z tej druhej stránky...keď sa vráti, budete si aspoň na pár mesiacov veľmi vzácni...utuží to váš vzťah 😉 Mimochodom, nevedela som, že si kuchárka....tak odteraz mi budeš dávať dobré rady a recepty na nejaké maškrty 😎

spevi... 😀 😀 😀 😀 , tvoj Matúš je teda číslo... 😀
Myslím si, že to aj môže byť reakcia na petržlen...na týždeň ho vynechaj a potom zas vyskúšaj, uvidíš aká bude reakcia potom... 😉

ja trúbka...dala som šimona spať do spacieho vaku(dnes prvýkrát...potom, čo ste sa mi vysmiali z tej zavinovačky... 😀 ), a prikryla som ho ešte aj s dekou...teraz sa budí a je chudák spotený, má mokrý chrbátik... 😖

zuzkaku
2. feb 2010

vav...klara má album... 😀 😀 😀 ty tajnostkárka... 😀
Ty si piekla? Aký Adamko?

alca85
2. feb 2010

zuzka, keby na ten album neupozorníš, tak si to ani nevšimnem......ale sa pochlapila s tými fotkami 😀
klara, ale torta pekná, dnes mi všetci len robia chúťky so sladkým, no idem si načať tú čokoládu na varenie, bo Maroš si prečítal až doma, že mi má kúpiť nejaký pomlsok....škoda

aj ja som malú zo začiatku prikrývala, ale už to nerobím....to je taký blbý zvyk, že ešte musí mať nejakú prikrývku....

alca85
2. feb 2010

Maroš mi kúpil ten ABC Derm baby squam, tak pôjdem vyskúšať či to pomôže na tie šupinky na hlave...

alca85
2. feb 2010

aha tak až zajtra, dnes malú nekúpeme....

emanka
2. feb 2010

ďakujem, baby, za gratulácie k pokrokom 🙂
spevi, petržlen je tuším alergén, takže to urob ako vraví Zuzka, skús ho o týždeň....no a fakt, kam chodí ten Matúško na tie veci? Perfektný je 😉
Zuzi, my sme brali iba raz atb, bol to sirup a brala ho od pondelka, v piatok sme boli na kontrole a už bola zdravá, ale dr nám kázala ešte celý týždeň dávať atb, aby sa to nevrátilo....tebe radím, vymeň doktora!!! a ešte aspoň 3 dni mu ich dávaj, síce nie je dobré, keĎ deti sú stále na atb, ale na čo riskovať?

emanka
2. feb 2010

idem kuknúť ten album, ani ja som si nevšimla....alca, vidíš aká si skromná? aj čokoláda na varenie ti je dobrá 😀

emanka
2. feb 2010

😀 😀 😀 teda Klára, to čo je za album!!! Že Adamko a 2 roky...ona nás tu klame, že má 6-mesačného Mareka 😲 😀

emanka
2. feb 2010

Zuzka, malého na zácvik v žiadnom prípade neberiem!!!! Mám dosť z Lei a dvojnásobne by som to už neprežila, to by bola čistá psychiatria 😝

emanka
2. feb 2010

a kde ste????????