icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
2. feb 2010

voski ahoj...super, že druhý zúbok...aj bolí? plače?

klára, ja som si v novembri zavolala jednu pani cez pardon na umývanie okien 😝
už dávno som sa ťa chcela opýtať, dávaš do umývačky aj teflónové panvice?

spevacka
2. feb 2010

zuzi aj my spíme vo vaku, lebo sa odkopáva, tiež spotená ☹ tak čo s nimi?

emanka
2. feb 2010

spevi ahoj, Hanka už spinká?

alca85
2. feb 2010

to je nejaké moc zložité tie opice.........nič jednoduchšie tam nie je? Mna také veci voľakedy veľmi bavili, ale len keď sme to mali na úlohu v škole... 🙂

emanka to vážne, ja som si ich umývala sama..... 😝 ....a čo ťa vyšla taká pani na upratovanie?

voski ahoj...super, že druhý zúbok...aj bolí? plače?

alca85
2. feb 2010

spevi ešte že si mi to pripomenula.....
zuzka som sa chcela opýtať to si už stihla aj vak kúpiť, alebo si mala....?
O.i. kam si zmizla?

emanka
2. feb 2010

alca, už si osprchovaná???
tá pani nás vyšla viac, ako sme počítali, v inzeráte mala nejakých 40 centov za meter štvorcový, no a suma sumárum 40 eur 😕 😝 ona upratuje v Rakúsku a asi zabudla, že je na Slovensku...no dali sme jej, ale už ju volať nebudeme...to bolo výnimočne 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

emanka teflonove nedavam, ani varesky, ani pozlatene pohare...

alca85
2. feb 2010

no stálo ti to za to?
hej už sa lesknem.....to vieš keď sa tá špina už ani zoškrabať nedá, tak treba už aj vodu použiť..... 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😝 😝 😝

klara_klara
autor
2. feb 2010

emanka aj ja idem yohnat niekoho na umyvanie okien na velkonocne sviatky a cena ma teda veru dost zaujima 😉 😉 😉

voskovka
2. feb 2010

trošku nervny.ale prespal skoro cely den.sice po chvilkach...ale spal.a zatial neboli...uvidime.. 😉

emanka
2. feb 2010

klára, skús si pozrieť inzeráty a pozisťuj si ceny....ja som sa najskôr bála, že to odflákne, ale bolo to super, umyla aj rámy a aj žalúzie. Možno ju ešte v lete zavoláme, alebo nájdeme nejakú inú, uvidíme...máme veľa okien a ja nemám na to nervy 😝

klara_klara
autor
2. feb 2010

aj to zehlenie musim nejako vymysliet bo mne sa to nechceeeeeeeeeeeeee 😝 😝 😝 😝 😝 😝

emanka
2. feb 2010

ja už nežehlím, hneď ako sa doperie, poriadne prádlo vytrasiem a pekne ho zavesím...do malej tuším troch mesiacov som jej žehlila všetko a potom už len plienky a ak bolo niečo dokrčené 😉
pozri tie inzeráty v pardone, tam sú aj ženy, čo chodia žehliť 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

idem kuknut bo tzch mm kosiel je vzdy milion 😝 😝 😝 😝 a malemu zehlim pyzamka a tielka 😉

emanka
2. feb 2010

no tak košele by sa mi už duplom nechcelo 😝

alca85
2. feb 2010

košele blééééééééééé.....našťastie Maroš nenosí....

klara_klara
autor
2. feb 2010

baby aku autosedacku kupujete...ja nemam sajnu...vyber je roznorody ale co je dobre to neviem...viem len ze nech to mame najdlhsie teda do najviac kg ako sa da

alca85
2. feb 2010

baby ja idem, bo Maroš už ide spať a pri malej sa tu nedá byť......nemôžem ju nechávať takto večer pozerať do obrazovky....
tak dobrú noc

emanka
2. feb 2010

ani Maťo nenosí košele...
No, klára, ja už tiež rozmýšľam nad autosedačkou, vajíčko je jej ešte dobré, ale dávam tomu nejaké 2-3 mesiace, možno ani to nie...skôr nie.
Ja chcem asi romer king voľačo, neviem presný názov, ale ešte si to musím preštudovať, no pravdepodobne to bude romer, tie sú v testoch najlepšie...rozhodne sa budem riadiť tými testami a nie značkou 😉

emanka
2. feb 2010

alca, dobrú....

klara_klara
autor
2. feb 2010

emanka ja chcem aj nieco co sa da polohovat kedze cestujeme a bude chciet aj spinkat v autosedacke a potom tiez nech to ma riadne pohodlne opierky na hlavicku...tiez si to musim prestudovat ale chcela som tip na nejaky druh s ktorym su dobre skusenosti...asi zalozim temu a autosedackach ak tu taka nie je

klara_klara
autor
2. feb 2010

je tu taka tema vo vybeve idem pocitat

emanka
2. feb 2010

klára, takých tém je tu milión!!!! ale musíš ísť do výbavy 😉 ja už som tam tiež trošku nakukla, ale ešte nie moc, ale o chvíľu to začnem študovať a rozhodovať sa. Zas nebudem kvôli tomu spávať 😝

klara_klara
autor
2. feb 2010

emanka 😀 😀 😀 ved je to len autosedacka...treba vybrat dobru 😉 😉 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

emnak dobru noc...odchadzam ...som unavena...dufam ze zajtrajsi den budeme mat s malinkym lepsi...papa

emanka
2. feb 2010

veď práve, dobrú a bezpečnú 😉
tak dobrú 😉

alca85
3. feb 2010

ahojtééé, a už sme na druhej strane, tak posúvam dopredu.......

ako dnes len hnusne prehnusne otrasne nenormálne snežíííí....fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj 😝

alca85
3. feb 2010

kde ste dnes všetky.... 😨

spevacka
3. feb 2010

ahojte, tak len chytro
klara, sedačky som už aj ja ňúrala, ale veľmi nedoporučujú kupovať také že spolu dve veľkosti...už neviem prečo, ale ža radšej kúpiť od 9-18 a potom zase väčšiu, no môže to byť aj marketing...niečo to malo spoločné s opotrebovaním toho materiálu, z ktorého sa vyrábajú...
emanka, tak už aj vy cvičíte? To čo opisuješ, že malej padá hlavička na podložku, to má aj švagrinin chlapec, 6mesačný a on neudrží tu hlavku ani 5 minút ako ty píše aspoň čo som ho videla naposledy ale ja som nechcela nič hovoriť, ona je detská sestra a stále dáva nejaké múdrosti 😒 ale to by mala hádam dr.zistiť, nie?
no včera som zmizla, lebo Hanka síce zaspala ale o poldeviatej sa zobudila čerstvá ako rybička, tak sme tu mali veselo... 😀 tak zatiaľ

alca85
3. feb 2010

spevacka emanka cvičí už dávno, ale nie kvôli tomu, žeby neudržala hlavičku......to zuzka začína so Šimonkom, lebo sa neudrží na rúčkach....a ten príspevok, kt. tam hodila, od niekoho zrejme prevzala....

ale inak ahoj