icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
3. feb 2010

nie nie,on sa naje len z toho co mu uvarim 🙂

klara_klara
autor
3. feb 2010

tak to mas fajn, my sa este trapime aj skojenim, aj s jedenim, bo mrkva nam zapeka tak na tu musime davat pozor...tu baby mi poradili spenat a fakt pomohol dnes sme sa pekne vykakali...ale chcem zacat uz davat aj desiate ovocne...len keby uz prestal pit v noci...ale nie a nie ☹ ☹ ☹

babullka1
3. feb 2010

ja davam na desiatu ovocie vetsinou babanik alebo jablcko....a v noci ti co pije???ty len kojis ci aj dokrmujes UM....mne v noci 2x vypije mlieko a spi dalej 🙂 Nas nezapeka hadam z nicoho,co som rada.

blazka24
3. feb 2010

zdravím, prišla som len podať hlásenie - tri dni horúčky nad 39, boli sme na pohotovosti čo som strašne oľutovala lebo keď mi po všetkom tom mudrovaní zapotila doktorka že či máme doma teplomer - mala som čo robiť aby som ju neposlala niekam........
vylúčili sme príkrmy lebo malý nevládze papať ale po troch dňoch antibiotík sa to lepší, snáď bude táto noc lepšia, tak sa držte a hlavne buďte zdraví - ja beriem ATB tiež 😕

babullka1
3. feb 2010

Blazka a to co bolo za dementnu otazku ci mate doma teplomer 🙄

klara_klara
autor
3. feb 2010

blazka tak to by ma nasr.... urcite by som na nu vyletela 😝 😝 😝 😝

babuli ja len kojim nedavam UM

babullka1
3. feb 2010

a kolko krat k nemu stavas?

klara_klara
autor
3. feb 2010

3-5 krat podla toho ako chce

babullka1
3. feb 2010

vau tak to mas obdiv...ja som unavena ked stavam 2x 😝

klara_klara
autor
3. feb 2010

no babuli to mas dobre aspon si pospis...ja kvoli tomu aj vymyslam napr. som piekla tortu,mam ju v albume, baby sa mi tu cudovali co robim v noci, ale tak ked ja aj tak moc nenaspim 😝

babullka1
3. feb 2010

ja som kuakala do albumu peknucka a maleho kedy nafotis???...najlepsie je to ze manzel ked neni v praci tam v noci vstava k malemu a ja spim celu noc 😉

dzio2
3. feb 2010

baby ide valentin co idete kupit vasej polovicke ja som v koncoch nasla som tricko s napisom NAJ NAJ NAJ TATINKO tu na bazarku ale neviem ci to nieje moc gic

klara_klara
autor
3. feb 2010

tak to ti zavidim babuli, ale v dobrom 😉
inac oatzka aj pre ostatne maminy...co uz vedia vase deti? vedia dat papa alebo urobit tap-tap-tapusky? a vedia opakovat slabiky ma-ma-ma- ja-aja-ja a tak...lebo nas maly to nevie ☹ a citala som ze by uz mal zacat ☹

klara_klara
autor
3. feb 2010

dzio podla mna nie...ianc baby to by bolo fajn kde sa daju kupit take tricka pre deti a je tam ze lubim ocinka atak neviete?

babullka1
3. feb 2010

klara nas maly vie tap-tap-tapusky a zacal lozit dozadu su tomu asi 3 dni ,rozprava mama,tata a baba ...dr.mi to ani neverila az ked zacal rozpravat aj pred nou 😝 pap este nevieme...a ked nieco nechce tak kruti hlavou ako dolava doprava....to sa mi paci 😀

emanka
3. feb 2010

ahojte, tak ja len na skok...
lea vedela v 5-tich mesiacoch ťap-ťap ťapušky, ale tak, že ťapkala na moju dlaň a robí to doteraz, ani za boha sa nevie naučiť tlieskať sama...
keď mala 7(neviem presne) naučila sa pa-pa, ale robila to iba 2-3 týždne a prestala, ale sestra mi vravela, že to skoro všetky deti, niečo sa naučia a potom prestanú 😕
no a už 2 mesiace rozpráva ba-ba-da-da-ta-ta.....a všelijaké zlátaniny, od rána do večera sa jej pusa nezavrie 😝 a ešte mi vie povedať mam, ale to iba keď cvičíme, tak pomedzi plač kričí mam, mam 😉

babullka1
3. feb 2010

na tejto stranke sa myslim take samizda daju http://www.bess.sk

babullka1
3. feb 2010

hej napisala som to jak madar.....na tejto stranke take samizda maju 😀

emanka
3. feb 2010

ešte som zabudla, keď jej poviem urob ti-tít, tak mi tlačí ukazovákom nos, no a tiež sa vie plaziť do zadu a kýve s hlavou, že áno...
😀 babulka, ozaj ako maďar 😀

babullka1
3. feb 2010

ze ja viem..som myslela na cosi ine a ine som pisala 😝

klara_klara
autor
3. feb 2010

babuli 😀 😀 😀 😀

babullka1
3. feb 2010

maly mi uz konecne spal a iba som si odbehla do kuchyne-s tym clenkom som skor preskackala.. a zobudil sa,chvilu som ho nehupala a uz je hore.... 😒 a to som myslela ze uz bude buvat az do rana 😝

blazka24
3. feb 2010

no som tu malý zaspal .........mm má dovolenku tiež a obaja sme zničený, sme sa rehotali že len malý plač malého a už sme stvorený skočiť von oknom - ešteže sneží 😝

klara_klara
autor
3. feb 2010

blazka to ti verim 😝

blazka24
3. feb 2010

klara veru dlho si tu nebola, tuším aj vyhlásili pátračku po tebe 😉 tak ako sa darí? nestíham vás čítať ........

klara_klara
autor
3. feb 2010

nuy bolia na zubky a nemohli sme kakat kvoli mrkve ale uy sa to ylepsuje....dmes sme mali spenat...
a patracka bola zbytocna, len nam nefungoval net 😉

blazka24
3. feb 2010

klara tak špenát? to som ešte neskúšala, teraz malému zostal príkrm z nedele a tak som uvažovala že ho zblajznem ja lebo maličký ledva mliečko doje a bol zapečený chudák šak to vypadalo ako stvrdnutá malta a dnes ráno to bol brutal s ocinom sme si strihali kameň, papier, nožnice kto ide ten odpad umyť a samoška že sme šli spolu ale ja som to umývala ocino to bol vyniesť 😉

emanka
3. feb 2010

no už som tu, malú som teraz šupla do postieľky, tak dúfam, že hneď zaspí 😉
blažka, ak si ešte tu niekde, ako dopadla oslava? torta chutila? no ale ste to tuším riadne roztočili, keĎ ste obidvaja chorí odvtedy 😀

zuzkaku
3. feb 2010

ahojte 🙂
Šimon mi zaspal už o 18:30...... 😝 ........no vyzerá to tak, že sa v noci zobudí vyspatý... 🙄

klara...tak ani môj Šimon ešte takmer nič podobné nevie robiť...jedine občas blabotá mamama....bababa...ale nerobí to vedome, on si len tak pre seba... 😀 aaaaale klari, berme to tak, že tí naši chlapci sú skryté talenty, oni nám tak v 9-tich mesiacoch vyrazia dych tým, že zrazu začnu recitovať básničky... 😀

no Tatry vyzerajú byť na dosah...zatiaľ to vyzerá všetko tak, že pôjdeme...klop-klop-klop...ja sa už tak tešíííím 😀

blazka24
3. feb 2010

emi torta chutila, zblajzli ju ale fotečka nem dobrá čo sa torty týka tak ju radšej ani na FB nedávam........malý je hore ale šupla som ho tatinovi, ale neplače chvalabožku zvýšená teplota je ale neplačeme.......ja som bola chorá už v piatok ale len také to soplenie a zrazu v sobotu o druhej nadránom malý horúčka 39 takže to bolo z ničoho nič a ja sprostá jak pantofel reku to asi zuby a v nedeľu o jednej detto ale to už 40-tky tak sme bežali na pohotovosť a tam asi vybrali vasilisu premúdru 😕