Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
klara- no klobú dole pred tvojim cvičebným plánom... netuším čo to kalenetika či čo, ale ja nemôžem až tak, že budem mať o jedno číslo menšie oblečenie, bo to je 34... mne stačí ,,len,, spevniť svalstvo- čiže nejaké brušáky na brucho, niečo na zadok a stehná, prsia nemôžem, a bohvie, či to vôbec pôjde- spevniť tie šupky po kojení... ale po Miške sa podarilo, len trvalo to dosť dlho...
a čo by si odporučila študovať? Lebo ja vážne uvažujem, že niečo začnem, len neviem čo... som zdrav. sestra, na Bc. asi... aj keď nerada, lebo sa musím 3 roky mordovať, len aby som mohla robiť v podstate to čo teraz, možno za trochu vyšší plat... ešte ma baví psychológia, to je môj sen, len neviem, či sa uplatním... a ešte by ma bavilo robiť v MŠ, ale to je už úplne mimo môj odbor...
spevi 😀 😀 😀 jasné, že oslavujeme, torta, šampus, ohňostroj 😀 😀
Veronika, želám ti všetko naj-naj-naj k dnešným meninám 😉 😉 😉 Hlavne to zdravie pre celú family 🙂
Klára, peknú drezúru si si nachystala 😝 Ja som tiež začala s neprežieraním sa, respektíve s lepším stravovaním, lebo doteraz som jedla 2x denne a to o druhej a večer, takže zlý metabolizmus 😒 Takže už pár dní jedávam viackrát za deň menšie množstvo a už nebudem po 6-tej jesť, tak ako ty, max ovocie...no a k cvičeniu sa asi nedokopem, možno v máji budem chodiť s malou bicyklovať, alebo aj skôr, podľa počasia a aj podľa Leiných schopností....ona bude v sedačke so mnou, nebude na svojom bicykli 😀 to len pre upresnenie...
Veronika, želám vám skoré udravenie, čo je to tá 6.choroba? Už som o nej čítala, ale netuším, čo to je 😲
Zuzi, malinký krásne spinkal dnes, držím palce, nech mu to vydrží 😉
Alenka a ty kde si????
No a samozrejme, babulla ahoj 🙂
Dzio, prečo nevaríš na 2 dni? Aspoň by si mala občas pokoj 🙂
emanka- ďakujem za blahoželanie 🙂
tá 6. choroba je detská, akože 6. v poradí, infekčná choroba- 3-4 dni sú vysoké horúčky, niekedy až ku 40°C, potom ke´d začnú klesať, dieťa sa vyhádže, na hrudníku, chrbte, môže aj na krku a tvári, potom to zmizne a je po chorobe...
No to je divná choroba 😒 A koľko percent detí ju prekoná? Teda, prekoná ju väčšina detí, alebo je len zriedkavá?
emi- neviem, ale už som sa s tým veľa krát stretla, a zvykne sa zamieńať s alergiou. Čítala som raz taký článok, písala ho jedna lekárka, že je ťažko diagnostikovateľná... Keď má dieťa horúčky, lekár automaticky predpíše ATB, napríklad v detskom veku častý Penicilín, horúčky začnú klesať, akože ATB zabrali, lenže tá teplota by zišla aj sama. No a dieťa sa vyhádže, čo je pre chorobu tipické, lenže keďže berie tie nešťastné ATB, do karty sa napíše- alergia na Penicilín, na škodu dieťaťa... ☹
veronika...gratulacia
emanka jasne ze v sedacke... 😀 😀 😀
inak ten bicykel je dobry napad...musim ho odprasit a na jar sa ideeee...juchuuuu...a musim kupit aj prilby bo nemam....myslite ze kupim aj taku malu pre maleho?
No Veronika, môj Maťo má alergiu na penicilín, ktovie, či to nemá z detstva 😲 😖
Klára, my máme obchod s bicyklami, tak kuknem katalógy, či sú aj také mrňavé prilby, detské, pre väčšie detičky máme, ale také mrňavé nie...a máme aj rôzne sedačky, aj pre takýchto krpcov, ako máme my a potom už aj tie klasické, železné, pre väčšie deti...no a bicykel nemám, takže si budem musieť zobrať z obchodu, no ale rozmýšľam už dlhšie, či nejaký horský-dámsky, alebo klasickú libertu, lebo mne sa najlepšie ide na liberte, horský som síce mala vždy iba pánsky, možno na tom dámskom to bude lepšie...ty máš aký bicykel?
ja mam damsky horsky...ale praveze rozmyslam o nicom silnejsom...mozno si cez vas kupim aj sedatko 😀 😀 😀
inac aj mm by sa hodil bicvajs bo ten jeho horsky je uz pekne mimo 😝 😝 😝 😝
Alenka, kde si???
Pijem kávičku a to zvyknem robievať s tebou 😕 😕
No, Klára, to kľudne môžeš, aj mužíkovi 😉 Len ste trošku ďaleko, ale keď pôjdete na nejaký výlet okolo Trenčína, tak sa môžte kľudne zastaviť 😉
ou kej dohodnute 😉 😉 😉
inac emanka mohli by ste si zriadit aj internetovy obchod 😉
ha-ha, to by sme sa neuchytili, tých je dosť, my máme taký malinký obchodík, je ta cca 25 bicyklov 🙂 ale zas sme autorizovaný predajca bicyklov Merida a tých nie je veľa a sú to veľmi drahé a kvalitné bicykle, no ale to kupujú skôr zarytí cyklisti, mne by to bolo na nič 😀
ale môžme to potom nejak urobiť, že ty si vyberieš sedačku a dajme tomu, že aj prilby a ja ti ich pošlem grátis 😉 len ešte vymyslieť, ako by si si ich prezrela...jedine, že by som ich nafotila a hodila na FB...
a eman zisti mi prosim tie male prilbicky to ma zaujima... 😉
jasné, zistím, asi pôjdem za chvíľu pokukať tie katalógy 😉
pocuj emanka a nechces nejake predavat cez aukcie? ide leto bude poptavka? da sa na tom asi aj celkom zarobit a urobit si reklamu a napr. na mimibazar. sk si mozes zalozit aj maly internet obchodik 😉
klára, to je dobrý nápad 😉 no ale neviem, či by som na to mala čas, ono to chce všetko pofotiť, popísať, odpovedať, no a samozrejme baliť a posielať 😒 no ale porozprávam sa s Maťom o tom a uvidím...končím, Leuša je hore a ja som ani kávu nedopila 😖
zatiaľ ahoj 😉
ahojte ženy....čo už kupujete bicykle? 😕
jasne voski...a emanka predava okrem bicvajsov aj prilbicky a sedatka tak uvazujem ze sa treba pripravit na letne bicvajsove tury, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀
baby inak citate tu temu o vitamine C co si o tej teme myslite 😀 😀 😀
klara- nooo, pobijú sa tam zachvíľu asi...
ja ich nechapem 😝 😝 😝
a to im radi pocitacovy odbornik co nema sajnu o medine, chemii, farmacii 😝 😝 😝 😝 porazi ma
klára, pozrela som a je ich veľa a sú krásne, farebné, s rozprávkovými motívmi 🙂 je tam písaný obvod hlavičky a ono sa to dá ešte roztiahnúť, či stiahnúť...sú tam obvody napr. 52-57, 50-56...a je tam odfotené na celú stranu jedno dievčatko, asi 10 mesačné a má na hlavičke krásnu prilbu a pod ňou má ešte aj klobúčik, jaaj, chutná je, už sa teším...a stoja 15 eur 🙂
dik emanka vyzistim u mm co a ako ale az vecer budem vediet...a podla hlavicky maleho asi az v lete 😉
inak klara- pekná torta 🙂 rezervujem si ťa na máj, na Lauryne prvé narodeniny 😉
klára, aj ja 😀 Veronika, budete robiť veľkú oslavu? akože celá rodina? alebo len tá užšia, babka, dedko, mam, tata...
dobre baby ale treba dopredu aj mesia oznamit 😀 😀 😀
emanka- komplet všetci... aj moji súrodenci, mužovi... no veľa nás bude 😀
klara- veď preto už teraz spomínam, aby nebolo neskoro a niekto ma nepredbehol 😀

klara, súhlas...