icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
4. feb 2010

emi... no teda a ja sa celkom teším. Skúsenosti sú skúsenosti- v každom smere 😀

emanka
4. feb 2010

no ja som si myslela, že sa 30-ky ani nedožijem 😝 😀

veronikapp
4. feb 2010

kamilečka- ešte menšie pivo ako alca? Alca kolko to máš? 157-8-9? Nie som si istá...

emanka
4. feb 2010

alca, ešte som ti chcela napísať, že keď sa budeš chodiť bicyklovať, tak kľudne môžeš dobehnúť do TN 😀
Kami, no krásna si a úspešná mamina tiež 😀 takže si to stihla pred limitom 😉

alca85
4. feb 2010

157.....

v TN sme mali inak zásnuby.... 🙂

kamilecka
4. feb 2010

Jaaaaaj zienky dakujem ste takeeeeeeeee zlateeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Presne ako pises Emanka, kazda co ma babo je krasna a uspesna mamicka v hociakom veku 🙂

alca85
4. feb 2010

no babenky ja už idem....dobrú noc 🙂

emanka
4. feb 2010

ale čo, Alenka a to ako ste sa sem dostali? Len mi nenapíš, že autom 😀

alca85
4. feb 2010

ešte mi nedá.....

emanka no neuveríš, ale áno....... 😀 a dokonca požičaným s autopožičovne..... 😝

emanka
4. feb 2010

ha-ha-ha...ak si ešte tu, chcem vedieť, prečo práve TN?

alca85
4. feb 2010

tak to veru netuším.....išli sme kuknúť hrad 😅

kamilecka
4. feb 2010

Mamicky zlate,idem do sprchy a spat, dobru nocku a zajtra mozno bude viac sil 😀 ahojteeeeeeeeeeeeeeeeeeee a bozteky vsetkym detickam 😉

emanka
4. feb 2010

jaaj, no dobre teda, ďakujem a choď už teda spať 😉

emanka
4. feb 2010

ahoooj, kami 😉

veronikapp
5. feb 2010

ahojte, dobré ránko 🙂 čo to sme sa prepadli až na druhú stranu 😕

alca85
5. feb 2010

ahojtee......

no my sme mali brutal sranda na zbláznenie zaspávanie večer..... 😅
Natálka už zaspávala a zrazu o 23:00 oči dokorán a čo len oči ale aj ústa.....no nemohli sme ju zastaviť....Maroš ten na nervy veď skoro ráno vstáva a ona len kecala a kecala. Nevedeli sme či sa smiať alebo plakať....nakoniec sa mi ju podarilo zastaviť o 23:30, tak že som jej pichla cecok do úst, no ale aj na ňom si chvíľku vykecávala, pokiaľ jej nezačalo tiecť mlieko....no neviem čo ju to napadlo....

no a včera o doktora v čakárni bolo plno bábätiek a jedno tam stále plačkalo. A Natálka keď ju videla plakať tak hneď aj ona začala a keď prestala tá malinká, tak aj Natálka prestala a začala sa usmievať a potom zas, no mali sme tam divadlo....potom tam zas vykrikovala na celú čakáreň a ostatné deti ticho.....no mám sa načo tešiť, keď začne rozprávať, veď tej sa ústa nezastavia.....neviem po kom to dieťa je... 😝

spevacka
5. feb 2010

alca 😀 😀 😀
aj Maťo bol taký, uprostred noci sa vykecával hodinu a potom zaspal...a ostalo mu to, síce nie v noci, ale cez deň sa mu držka nezastaví...po maminke 😉

alca85
5. feb 2010

no spevi, tu pomôžu asi už len štuple do uší.....pomóóoc... 😀

spevacka
5. feb 2010

inak, včera som už nestihla tu napísať ako som Hanku včera naučilaŤap, ťap ťapušky....ja som si mylsela, že to je ešte pre také bábo náročné, ale ked ste tu písali dávnejšie, že vaše to už robia, tak som to skúsila, dopoludnia som jej to ukazovala a večer keď som to znovu ukázala, tak už aj Hanka začala napodobňovať...jasne, že to ešte nebolo také ťapkanie, ale ručičkami napodobňuje ten pohyb ťapuškania.Taaaká som hrdá 🙂 🙂 🙂

veronikapp
5. feb 2010

mne sa páči keď spievam - každá rúčka má prstičky, zovrieme ich do pästičky, bum, bum, na vrátka, to je rozprávka krátka... Laura tak smiešne kýve rúčkami, a pri bum bum- hovorí bu bu 😀

emanka
5. feb 2010

no ahojte, zas to tu flákate 😠
alca, zvykaj, naša lea odkedy sa naučila rozprávať, tak pusa sa jej nezastaví 😀 a to sú už asi 4 mesiace, odvtedy ako začala rozprávať, tak Maťo spáva v druhej izbe, ona začala ráno o piatej a do siedmej vykecávala, no ale ona na plné hrdlo, na konci domu ju bolo počuť, alebo len kričala, to sa ozývalo a jej sa to páčilo 🙂 no a keď mal Maťo vstávať, tak ona zaspala 😝

Spevi, šikovná Hanička...naša keď sa to naučila, tak to robila nonstop, tlieskala mi do flašky pri krmení, do ruky pri prebaľovaní, pri obliekaní a teraz občas pri kŕmení, to som úplne najradšej, keď letí zelenina po celej kuchyni 😝 😀

Veronika, dík za tip, budem to aj spievať 😉 A ako je Laurike dnes? Ešte má teplotu?

emanka
5. feb 2010

Ozaj, u nás je +5 a začína sa sneh topiiiiiiiiť, ach jaj, to bude potopa 😝 😝

spevacka
5. feb 2010

veronika, tá básnička ešte pokračuje že: ručičky sa spolu hrajú, roboty sa neľakajú bum bum na vrátka atď.
ja som to učila prvákov, keď mali písanie, aby si akože oddýchli medzi písaním alebo ako rozcvičku pred písaním 😉

inak jedna kamarátka tiež keď jej malá mala cca 8 mesiacov, chodili v kočíku na prechádzky a tá malá vykrikovala na plné hrdlo po celej dedine a ľudia sa pýtali, že Prečo tak kričí? Nebolí ju niečo? a to ona si len tak rozprávala... 😀

emanka
5. feb 2010

😀 😀 😀 naša je vonku ticho, ani sa neusmeje a doma sa rehoce celý deň, neviem, či je taká ľaknutá, chúďa, alebo čo...no sranda...minule sme boli u svokrovcov a ona bola 2 hodiny ticho, prišli sme domov a hučalaaaa na celý dom až do večera a tiež to bolo, ako keby plakala, alebo ju niečo bolelo, ale to ona potrebovala dobehnúť tie 2 hodiny ticha 😀 no my s Maťom už nervy, to sa nedalo počúvať, tak to Maťo vzdal a išiel na dvor, potom mi volal, že či ešte hučí 😀 a až potom išiel dovnútra...

veronikapp
5. feb 2010

spevi- a ďalej ako? Či to už je všetko? Ja som poznala len takto krátko... 😒

Inak Laura málo rozpráva... skôr tak prská stále, a opakuje ts-ts, sem tam bu, ba, be, ve, pu, ale to je všetko...hučím do nej stále mama, tata, ale sa len usmieva a nevydá ani hlásku... ☹

Emanka- Laura už nemá teplotu, ale začala trochu pokašliavať, asi ako jej tie hlieny stekajú, tak ju to dráždi. 😖

A čože dnes porábate? Boli ste aj vonku? Ja by som tak išla, ale ešte to jeden deň vydržím...

alca85
5. feb 2010

no veď emanka na plné hrdlo...to ju musela počuť aj Marošova teta čo býva nad nami..... 🙂
u nás je3,4 ale na PC mi ukazuje +1, tak neviem

alca85
5. feb 2010

ale medzi cudzími ani ústa neotvorí, potom mi neveria ako sa vykecáva.....

emanka
5. feb 2010

ani naša medzi cudzími nehovorí, iba pozerá jak puk 😀 až keď sme dlhšie u našich, tak sa rozkecá, ale inak mlčí ako partizán...

No, čo porábame? Leuša sa práve zobudila, už debatuje v postieľke 😀 Maťo práve urobil kávičku, tak si idem dať a potom cvičiť, dnes sme ešte necvičili, lebo sme mali v spálni zlé poveternostné podmienky 😀 Ja som tam včera stíšila radiator, keď malá spala a on sa úplne vypol, takže v noci pekná kosa. Malá mala na sebe paplón a 2 deky a ráno o piatej totálne studená, dala som si ju k sebe pod veľký paplón a až potom sa zohriala, no a Maťo to pred chvíľou opravil a už sa tam kúri, no ale nadránom tam bolo 15 stupňov 😝
Asi pôjdeme potom von, ale strašne tam fučí, tak ešte uvidím...

alca85
5. feb 2010

pomoc zuby ma boliááááá..... ☹

emanka
5. feb 2010

nezáááávidím...choď zubárovi 😝