icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
8. feb 2010

dufam ze takato stolica nie je znakom niecoho zleho

emanka
8. feb 2010

veru, veru, ponožky, super nákup!!! ak by ste chceli originál Nike ponožky, viem vám ich zohnať!!!! LACNO
No a Blažka, ty nemáš čo hovoriť, super menžestráky a originál zužované 😀 😀

Zuzi, čo ste robili v Tatrách? Aj ste boli na tom Štrbskom plese? A jak ste sa presúvali? S kočíkom?

zuzkaku
8. feb 2010

emanka...tak ty tie "opité celebrity" aj poznáš? No poviem ti, mne z takých ľudí naskakuje husia koža....ble...

klara...nuž neviem, ale aj my máme občas presne takú ako opisuješ (stolicu)...a hlavne vtedy, ked papká mäso...

alca85
8. feb 2010

no neviem klara, ak by si len kojila tak nie.....no Natálka keď mala takú stolicu, tak dr. skonštatovala, že hladová a vtedy som začala dávať UM. No každopádne by si mala dať malému urobiť výter...aby to náhodou nebol črevný problém 😒

emanka
8. feb 2010

klára, nie, nie je to znakom ničoho zlého...je to úplne normálne pri príkrmoch, aj lea máva takú, raz tmavozelenú, inokedy tmavohnedú...klííííídek....

bavili ste sa tu o FB, ja už ho mám tuším od soboty zmenený, zas akože vynovený, no ale nie je to bohviečo, veľa tam nechodím, ale keĎ si chcem pozrieť mojich priateľov, tak si musím najskôr dať svoj profil a tam si potom pozrieť priateľov, no na dlhé lakte...možno sa to dá aj inak, len som sa tomu ešte nevenovala...

zuzkaku
8. feb 2010

emanka...s kočíkom som chodila stále, bála som sa mať drobca v nosiči, aby mi neprechladol...ale bolo super, lebo všade kam sme chceli ísť sme sa s kočiarom aj dostali...Počasie bolo perfiš, lepšie si už ani neviem predstaviť...no a každý deň sme mali iný program...lanovka, lyžiarska škôlka, záprahy snežných psov...verím, že Tomi bude mať pekné spomienky na Tatry...

klara_klara
autor
8. feb 2010

kurnik som pocitala vydavky...dost sa to hromadi...maly potrebuje novu autosedacku bo mu trcia nohyz vajicka a prenosnu postielku na hranie...musim nieco povyberat a co vy baby ako ste na tom s vydavkami?

alca85
8. feb 2010

ani sa nepýtaj...

emanka
8. feb 2010

zuzi, nepoznám ich osobne, len z videnia...
júúúj, závidím ti tie Tatry, muselo byť super....a tomi má teraz prázdniny?

blazka24
8. feb 2010

klara mi máme stolicu farebnú podľa toho čo jeme ale väčšinou je v nej vidieť mrkvu, teraz aj cviklu a je veru riadne hustá až mám dojem že krpca zapeká 😒

zuzkaku
8. feb 2010

klara... 😕 😕 ani sa nepýtaj...a hlavne teraz po tomto víkende...ehm... 😅

mimochodom, tiež rozmýšľam o novej autosedačke a chcela by som kúpiť už tú od 9-36 kg....čo myslíte, oplatí sa?

emanka
8. feb 2010

veru, Klára, ani sa nepýtaj, aj malej trčia nohy, ale len trošku, vraj kým netrčí hlava, tak je to v pohode...už si si vybrala autosedačku? našla si takú, ako si chcela?

zuzkaku
8. feb 2010

Tomáš chodí tento týždeń ešte do školy ale už od 15. 2. sa im začínajú jarné prázdniny...tento rok ich odštartuje východ... 😉

emanka
8. feb 2010

ozaj, Klára, cvičíš?

klara_klara
autor
8. feb 2010

blazka aj nas zapeka po mrkve 😝 😝 😝

zuzi nad takou som rozmyslala...ale paci sa mi optima a ta je len tusim do 24, ale pocula som na nu len dobre referencie 😉

zuzkaku
8. feb 2010

klara, vieš mi dať aj nejaký presnejší názov, alebo link? Pozrela by som na ňu...tiež sa obzerám po nejakých aut....

emanka
8. feb 2010

inak, aká sranda, že jarné prázdniny 😕 nechápem, prečo ich nedali až v apríli, veď teraz je ešte pekná kosa 😖

alca85
8. feb 2010

my máme žltočervenú.....to je ale farebná debata 🙂

blazka24
8. feb 2010

klara tak ja som v peknom zadku čo sa výdavkov týka, len prídem za mm s vetou počúvaj Robo a muž ma už posiela do riti že čo zase a že pošle malého na zárobky 😵
čo sa týka autosedačky mali sme ju odzačiatku, predtým som mala malého vo vaničke a tak som ho nosila - chvalabožku nechytili nás zelený 😉

emanka tak ty nám budeš kupovať ponožky a ja vám odporučím skvelý výber nohavíc - jedna kratšia druhá dlhšia 😕

tak teraz malý vrieska v postieľke, aaaaaaaaach som ja ale potrestaná pôjdeme do zoo a pomýlia si nás s obyvateľmi klietok 😎

emanka
8. feb 2010

ja už tiež niečo študujem o autosedačkách, ale kúpime asi až za 2-3 mesiace...zuzi, pozri si vo výbave, tam sú témy na sedačky...

klara_klara
autor
8. feb 2010

eman nuz vo stvrtok a piatok som cvicila...ale svalovica bola hrozna... 😝 😝 😝 teraz sa miz asa neda bo maly je zly a som z neho unavena... vcera v noci bol hrozny, plakal kazdu hodinu...niekedy ked kojim tak sa mi tiez stava ze si chvilku popije a potom zacne strasne plakat potom mu este dam ukludni sa a niekedy place, som z toho vsetkeho uz debil... ☹ ☹ ☹

emanka
8. feb 2010

blažka, dohodnuté 😀 😀 😀
alca, čo žltozelenú, stolicu? no pekne...a akú novú zeleninu si jej dávala? som sa ani nepýtala cez víkend 😕

alca85
8. feb 2010

žltočervenú emanka

blazka24
8. feb 2010

klara tak cvičíš? ja už čakám kedy doberiem ATB, hned nabieham na 90-dňovku a cvičenie - preto teraz žeriem štrúdel 😨

emanka
8. feb 2010

klára, to môžu byť aj zúbky...snáď
našej včera vyšli ďalšie 2 a bola úplne v pohode, len je taká podráždenejšia, stále nervačí, asi ju to aj bolí, chúďatko, no ale neplače kvôli tomu...no a menej papá príkrmu a tak to bolo aj pri prvých zuboch...a idú jej ďalšie 2, tak predpokladám, že zajtra, alebo pozajtra už budúúúú 😲

klara_klara
autor
8. feb 2010

blazka nuz asi by tie zarobky museli byt velmi velke bo tie deti potrebuju tolko veci 😝 😝 😝 😝
blazka a drzim palce bo aj my sme jak zo zoo 😝 😝 😝 😝 nech sa skoro ukludnia deti nezbedne 😨 😨 😨

emanka
8. feb 2010

jaaaj, blažka, dala by som si štrúdel a aký máš? a nebodaj si ty piekla? pred týždňom tortu, dnes štrúdlu, no ty sa nezdáš...

alcaaaa, akú novú zeleninu? či žiadnu???

alca85
8. feb 2010

dnes papkala kaleráb a mrkvu a zajtra chcem dať brokolicu a potom začneme aj s mäskom

klara_klara
autor
8. feb 2010

eman mozu byt stale si drhne aj dasna...len ked chudacik nevie povedat co mu je a ja nerozumiem reci jeho kmena ☹ ☹ ☹

blazka cvicim...ides na 90 tku ...nuz to si odvazna...ja by som to nezvladla...a kojis? asi nie vsak?

emanka
8. feb 2010

ja som včera robila tú brokolicovú polievku od dzio a nám veľmi chutila a lea si dala lyžičku a konečná 😝 tak som jej ju primiešala do mäsa a zeleniny 😀 hádam to nevyhodím 😉