icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
11. jan 2010

my máme ešte od nedele od našich, takže nevarím 😉

stlu
11. jan 2010

tak som sa tiez prihlasila.mam dve baby a druha bude mat 13 5 mesiacov a druhy den sa krasne pretaca.je to super 😀 😀

stlu
11. jan 2010

baby ako si mam zmenit foto,som tu prvy krat,a chcem sa pochvalit ake mam princezne

alca85
11. jan 2010

ahoj stlu....vitaj... 🙂
myslíš na menší formát?

alca85
11. jan 2010

gratulujem k pretáčaniu....moja sa pretáča od 4.mesiacov (nechválim sa ani náhodou 😅 )

stlu
11. jan 2010

ahoj alca85.len si chcem vlozit fotku a neviem ako na to.A aj my gratulujeme k takej sikulke 🙂 😉

kamilecka
11. jan 2010

Ahojte,vy ste toho dost popisali vcera vecer,sa vam nechcelo spat hihihi 😀

Emanka papame zemiacik,mrkvicku, brokolicu a banan,ktory som jej dala a nevedela ze sa moze az neskor 🙂 ale nic jej nebolo.
Dnes ma brokolicu so zemiacikom 🙂 Teraz asi tyzden budeme toto papat a potom skusime zasa nieco nove.A kupila som vcera v pohariku spenat,ten neviem akoby som spravila a karfiol a tiez jeden na skusku ze masko zemiacik. Neviem od kedy mozu aj masko papat,na pohariku je napisane od 4 mesiacov

spevacka
11. jan 2010

stlau, skús kliknúť na tú ikonku, kde my máme fotky a to by ťa malo naviesť, ak si dobre pamätám...
my dnes budeme papať brokolicu asi pridám aj zemiačik 😉

alca85
11. jan 2010

alebo jednoducho cez nastavenia úplne hore...
no ja už musím ísť konečne žehliť... 😝

spevacka
11. jan 2010

idem aj ja "pigľuvať" 😠

emanka
11. jan 2010

ahojte, stlu vitaj 🙂
keď si tam chceš dať fotky, tak úplne hore sú fotoalbuby, klikni na to a tam je vytvoriť si svoj album, tak tam klikni a už iba vložíš fotky z počítača, skús sa s tým pohrať...

Kami, mäsko sa má dávať 3-4 týždne od začiatku zeleniny, najskôr má vyskúšať všetkú zeleninu a až potom dať mäsko...a ovocie zas 3-4 týždne od začiatku mäsa...ja som to robila, že zelenina, o mesiac mäso, o mesiac ovocie 😉 a tiež som dala banán, malá ho veľmi ľúbi a je s tým najmenej roboty 😀
No a dobre si urobila, že špenát si kúpila v poháriku, tak sa to aj má, lebo čerstvý obsahuje veľa dusičnanov...ja jej skoro stále dávam kupované, občas uvarené, no ale o taký mesiac jej už budem asi iba variť, no uvidím 😉

Voskovka, to ste pekný valibukovia 😉 Ja dnes nevarím, teda upiekla som jaterničky 😀
Periem už druhú pračku a už som požehlila, nakoľko už nežehlím všetko, tak je to rýchle 😝

alca, to ťa ako napadlo merať po špičky??? 😀 😀 😀 No ale si šikovná, keďže ťa to napadlo 😀

emanka
11. jan 2010

že fotoalbuby 😀 fotoalbumy 🙂

lucijja
11. jan 2010

ahojte baby, tiez sa k vam pridam ak mozem...Davate vasim drobcom na veceru kasicky? Mne to mala moc nechce...teda nie ze by jej nechutila ale nezje ju lebo je uz taka unavena ze chce spat. To mliecko si skor vypije... 😒 A ked aj zje tu kasicku nevidim rozdiel ze by ju to zasytilo...ake mate skusenosti?

Inak ja mam doma expertku - ked uz nechce dojest obed a vymysla a odsuva mi lyzicku tak staci najst na youtube madonnu - celebration a to je taka zaujata ze to schaluje ani neviem ako... 😀

voskovka
11. jan 2010

lucijja-no ste tu najstarši....inak sme tu take polročne babenka plusminus...
ale vitaj... 😵

dzio2
11. jan 2010

no ahojky moja mala dnes sedkala sama asi tak vyse minutky stale sa snazila bola zlata tak sa tesim dnes som jej dala vyzivu zo sliviek tak uvidime ako bude kakat, lucijja moja lili zase tak reaguje ma reklami ani nemrkne uplne prestane jest a ked chcem aby dopapala tak musim vypnut telku, rozpravky tiez kuka 🙂

emanka
11. jan 2010

lucija, vitaj...ja dávam malej kašičky už skoro 3 mesiace a veľmi jej chutia. Doteraz som dávala Nutrilon-ryžovú a teraz dávam Nutrilon-piškótovú, tá už obsahuje lepok. Najskôr som jej dávala kašu o siedmej a o ôsmej išla spať. Teraz jej dávam kašu o pol šiestej-šiestej a potom v postieľke ešte mliečko, po ktorom hneď zaspí(väčšinou).
Skús jej dávať kašu skôr, kým nie je unavená...ja jej tiež občas nedám kašu, ak prídeme neskoro z obchodu, iba ju dám do postieľky a dám jej mliečko, ale to fakt občas.
No ani u nás nie je rozdiel, či má kašu alebo mliečko, spí, alebo sa budí úplne rovnako 🙂
A tá madonna je dobrá...naša tak lúbi tie reklamy - ahoj kikuš, ahoj ferino...no a u nás je nonstop zapnuté TV Očko-pesničky, to je jej 😀

Dzio, aj naša jedáva tú výživu zo sliviek a kaká rovnako... 😉

lucijja
11. jan 2010

emanka: a davas jej tu kasu pred kupanim? Lebo ja ju o pol siedmej kupam...

emanka
11. jan 2010

áno, dám jej kašu, počkám 15-20 minút a potom ju okúpem...a niekedy mi nevypije všetko mliečko, niekedy chce ísť spať skôr, ale aj tak jej ho dám, nech sa aspoň trochu zasýti...

lucijja
11. jan 2010

emanka: super, tak ja to teda dnes skusim... 🙂

emanka
11. jan 2010

skús, luci, skú 🙂
uvidíš, keď nebude taká unavená, tak spapá všetko...
Ešte ma napadlo, že na začiatku som jej zvýšila dávku tej kaše, no a teraz, keď už dávam aj to mlieko, tak jej dávam zas menej kaše, toľko, koľko je napísané na krabici...ju to zasýti a potom aj to mliečko vypije 😉
Daj potom vedieť, ako to dpadlo 🙂
Luci a čo jej ešte dávaš jesť? Na olovrant a desiatu myslím...

emanka
11. jan 2010

ideme von 🙂

zuzkaku
11. jan 2010

ahojte babuľky....hlásim sa len tak zrýchlika....Šimon má obojstranný zápal stredného ucha...celú celučičkú noc prereval....hrozné neprajem nikomu...a to sme včera dobrali poslednú dávku ATB....nechápem ☹ ☹ ☹

voskovka
11. jan 2010

pekne teda zuzka...chudatko šimonko...museli byť revy... ☹

alca85
11. jan 2010

zuzi to je mi ľúto a ja že kam si sa schovala......
no ja som konečne dovarila doupratovala a dožehlila.....do večera už len veget...

emanka sa ti smeje, čo? 😠 to už bolo večer z únavy 😝

lucijja
11. jan 2010

emanka: u nas to vyzera tak ze na ranajky: niekedy nutrilon, niekedy pribinacek alebo jogurt biely a zamiesam jej do toho nejake ovocie alebo dzem. Na obed nieco od zeleniny alebo maska - davam jej pohariky - kupujem v jednote tie jej hrozne chutia, alebo jej uvarim doma a pomixujem. Na olovrant jej davam bud detske susienky pomrvene s vyzivou alebo chlebik s masielkom a dzemom, alebo masielkom a sunkou - ale kupujem taku v lidli, kde je 96% masa, alebo len samu vyzivu, no a na veceru jej davam nutrilon vypit. A teraz zaradim aj tu kasu. Ja tiez mam doma kasu od Nutrilonu - tie su velmi dobre... 🙂

emanka
11. jan 2010

luci a ten chlebík jej dávaš odkusovať? alebo jej dávaš kúsočky do pusy? Lebo moja chlieb vôbec nevie jesť, napína ju z neho, síce trošku aj spapá, ale minimum 😉

zuzkaaa, to mi je ľúto, malinké bábatko sa takto musí trápiť...a teraz zas beriete ATB?

alca, jasné, že sa smejem, veď kto to kedy videl merať po špičky 😀 😀 😀 ???

Teraz som dala malej jablko s hruškou a ideme sa už obliecť a von, no, čo vám poviem, nechce sa mi, ale čo už.. 😖

spevacka
11. jan 2010

zuzkaku ☹ a neboli ste náhodou očkovaní Prevenarom? to je tá druhá injekcia, čo sa dáva spolu s Hexou do druhej nožičky. Je síce proti zápalom stredného ucha, ale už som viackrát počula, že práve po nej ho detičky dostali ☹ Ja som ho preto odmietla ako som už písala dávnejšie. No to ma veľmi zaujíma, čo odpíšeš. Ak sa vôbec dostaneš k PC.

alca85
11. jan 2010

spevacka nestraš aj my sme po druhej dávke prevenaru..... 😖
prečo si musím vždy dať malú do vaku, keď vypijem kávu.......???!!! 😨

zuzkaku
11. jan 2010

áno spevacka... ☹ ale bolo to už 2.12. môže sa to rozvinúť aj po takej dobe?? Brali mu výtery z hrdla aj nosa....som veľmi zvedavá..... ☹ Utekáááám....neviem, či tu ešte dojdem...pa, zatiaľ

alca85
11. jan 2010

zuzka, nech sa z toho čo najskôr dostane.....ja sa toho tak obávam, čo bude ak malá ochorie..(dúfam, že to tak skoro nebude)......