icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
12. jan 2010

som, nájdi ma, Lucia Balážová...aj s diakritikou....ja som ťa chcela požiadať o priateľstvo, ale nechce sa mi hľadať ten link, čo si tu dávala 😀

zuzkaku
12. jan 2010

dnes už aj tu napadol sneh 🙂 tomi sa bol sankovat s vladom a

zuzkaku
12. jan 2010

ok...nájdem ta 😉

emanka
12. jan 2010

no super, my už tu dávno nemáme sneh, celý víkend pršalo, takže samá bačorina 😝

zuzkaku
12. jan 2010

alca...neboj my len tak potichúčky poklábosime...večer neviem či tu prídem, asi nie...

emanka
12. jan 2010

Zuzi, čo sa robí u neurológa? To dajú malej na hlavu nejaké tie sondy???

zuzkaku
12. jan 2010

pomóóóc, koľko lucii balážových tam je... ja ťa neviem medzi nimi nájsť...nájdi radšej ty mna...zuzana kurtyová

emanka
12. jan 2010

ok, idem pohľadať

zuzkaku
12. jan 2010

no ja som tam ešte nikdy nebola...ale moja kolegyňa mi o tom rozprávala, bola so svojím asi 2 ročným synom....vraj mu na hlavičku dali také tie kábliky, drôtiky, či čo to...no rozprávala, že malý sa toho bál...tak neviem. Ty pôjdeš s malou?

emanka
12. jan 2010

už som ti poslala žiadosť 😉
a to teraz ma aj tam budeš otravovať??? 😀 😀 😀 😀

zuzkaku
12. jan 2010

mám ťa... 😀

zuzkaku
12. jan 2010

no si píš... 😀 😀 😀 😀 už sa ma nezbavíš...

emanka
12. jan 2010

hej, zajtra idem s malou, kvôli tomu, že sa nevie pritiahnuť na nožičky a keď ju aj držím pod pazuchami, tak má tie nohy ako handrová bábika, tak dr. povedala, že nech tam ideme, že keď to bude ok, budeme pokojní a ak nie, budeme cvičiť, tak som zvedavá 😒

emanka
12. jan 2010

ty tam máš medzi priateľmi aj alcu, že? Potom ju tam nájdem...

zuzkaku
12. jan 2010

čo to včera na tom FB prebiehalo s tými farbami? Kopec ľudí tam písal...vidím, že aj ty... 😕

emanka
12. jan 2010

škoda, že sa nedá na FB chatovať navzájom-viacerí, keď bude blbnúť kôň, tak by sme sa tam presunuli 🙂

zuzkaku
12. jan 2010

jaj, tak držím palce, aby všetko dobre dopadlo, potom daj vedieť... 😨

emanka
12. jan 2010

idem ti poslať správu a pochopíš...no, taká blbosť, uvidíš

zuzkaku
12. jan 2010

veď aj to ma už napadlo...ale dajú sa tam písať správy madzi viacerými súčasne...tak mohli by sme to vyskúšať potom 😉

zuzkaku
12. jan 2010

jáááj, 😀 😀 😀 dobrá blbosť....

emanka
12. jan 2010

Ďakujem...dám vedieť
Už som ti poslala tú správu na FB a keď bude blbnúť kôň, tak sa tam presunieme, ale tie správy myslím, že nebudú dobré, je to zdĺhavé...no uvidíme 😉

zuzkaku
12. jan 2010

emanka....pozerala som si foto s malou, krásnučka je 🤐 na jednej fotke ju máš v kočiariku a zabalenú vo fialovom fusaku, chcem sa opýtať, kde si taký zohnala, už aj ja som sa po niečom podobnom obzerala...a si s ním spokojná

zuzkaku
12. jan 2010

dnes som vyskúšala ako druhý príkrm varené jabĺčko...malému veľmi chutilo....síce sa tu už písalo o chorobe a zavádzaní nových príkrmov, ale neviem, či všetko čo sa tu popíše je objektívne...vyskúšala som, uvidím aká bude reakcia...

emanka
12. jan 2010

Zuzi, kúpila som ho v obchode Pre deti, ale majú ho všade...najskôr som si ho objednala z bábätkova, ale nemali takú farbu, tak som išla do normálneho obchodu....a je úplne super, strašne teplučký a dá sa dať aj na hlavičku, a dá sa používať celý rok, vnútri má ešte vložku...a je taký poddajný, nie ako tie veľké kožušinové, najskôr som mala taký a tento sa nedá porovnať...volá sa Lodger bunker,vygoogli si ho...

zuzkaku
12. jan 2010

ako ti malá reaguje na lepok? Spomínala si tú piškótovú kašu, chutí jej? Nemá žiadnu zlú stolicu?

zuzkaku
12. jan 2010

😉

emanka
12. jan 2010

jasné, Zuzi, s niečím sa tu už aj preháňa, nemyslím priamo v našej téme, ale nemusí sa úplne všetko tak striktne dodržiavať...inak, ten fusak je dosť drahý, 100, ale myslím, že sa oplatí...fakt je celoročný a dá sa v ňom aj pripútať, lebo má otvory na pásy a o to mi išlo, lebo malá keď už sedela v kočíku, tak som sa bála, aby nevypadla...

emanka
12. jan 2010

malá je v pohode, ešte nemala na nič zlú reakciu, aj lepok v pohode zvládla...na začiatku jej tá nová kaša nechutila, ale už si zvykla....prišla ti tá správa?

emanka
12. jan 2010

jaj, už vidím, že áno, že vyšie si reagovala 😀

zuzkaku
12. jan 2010

pozrela som si ho...no vyzerá perfektne, páči sa mi to ako sa dá dať na hlavičku....super....normálne rozmýšľam nad ním 😉 Myslíš, že sa dá použiť aj pre staršie bábo...tak 1-2 ročné?
správa prišla, písala som ti, že dobrá blbosť 🙂