icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

klara_klara
autor
12. jan 2010

veronikapp
12. jan 2010

ahoj klara, kde sa tulas? Ja len tak naskok a uz bezim spat. Co mate nove?

klara_klara
autor
12. jan 2010

Ale boli ma ucho. Bola som na prechadzke s holou hlavou...kurnik...myslela som ze ked je slniecko bude teplo 😝 😝 😝 Nevies co na to pouzit veronika?

klara_klara
autor
12. jan 2010

Inak a vy co nove...ja nemam teraz vobec cas...ale uz si ho musim najst potrebujem trochu relaxu,citim sa unavena 😝 😝 😝

veronikapp
12. jan 2010

juj, klara, veru neviem- mna ked boli trochu ucho, snazim sa byt hlavne v teple, vacsinou to prejde. 😒

klara_klara
autor
12. jan 2010

ved aj ja kurnik ale dnes som to neodhadla a mam velku bolest 😝 😝

veronikapp
12. jan 2010

my nic nove... dnes sme boli poobede von, pozeram, ze akurat v tom case tu je kazdy den debata v plnom prude. U nas cely den pod mrakom a snezenie 😀
pozerala som, ze ti uz poradili co na ucho 🙂

klara_klara
autor
12. jan 2010

hej tee tree olej, skusim, nechcem antibiotika ani nic podobne 😝 ked kojim je to aj tak o nicom 😝
my sa uz otacame z chrbatika na brusko to je jedina radostna udalost dnesneho dna 😉 😉 😉 a je to fakt super 😉 😉 😉

veronikapp
12. jan 2010

tak blahozelam 🙂 tesim sa s tebou

klara_klara
autor
12. jan 2010

dakujem 😉 😉 😉

veronikapp
12. jan 2010

uz spis? Teda teba zastihnut... 😀 Co porabas, ze nemas cas? Ja uz ho mam dost, Miska v skolke, takze teraz oddychujem- kym zase nebude chora... 😒

Inak som sa ta chcela opytat, ze ked tolko cestujes, cestujes normalne na dovolenky do hotelov a tak, alebo take spoznavacie zajazdy?

Zrejme si uz isla spat. Tak dufam, ze bolest rychlo prejde a nebude to nic vazne 😉 . Idem uz aj ja 🙄 . Zajtra sa stavim doobedu. Ahoj.

klara_klara
autor
12. jan 2010

Aj na dovolenky aj na spoznavacie, aj sukromne, aj pracovne...doteraz...dost veru. Preco?

emanka
12. jan 2010

Veronika, aj my bežne chodievame vtedy von, len dnes sme nestihli, malá dlho spala 😉
Voskovka, blahoželám k zúbkom 😀 No a s tým playboyom to ešte celkom dobre dopadlo 😀
Blazka, ty si tu snáď nebola 100 rokov!!! A kde ste boli, keď ste boli preč-mimo?
Klára, blahoželám k pretáčaniu!!!

spevacka
13. jan 2010

ahojte, dobré ránko
emanka, aj my sme včera výborne spali, ved ona prespala skoro celý deň. bola hore ráno asi hodinku a potom od 11.30 do 17.00 s polhodinovým spánkom medzitým a inak viacmenej spala. Teda zobudila sa, ale len chvíľu a potom zase zalomila. Až som sa nudila 😉 a v noci tiež celkom dobre. Boli sme síce asi 4x hore, ale to je u nás úspech.

kamilecka
13. jan 2010

Ahojte,dnes nam krasne svieti slniecko,ale aj snezi,tak je to taky ukaz 🙂

Klara super ze sa otacate 🙂 K uskam, najlepsie pomaha vata namocena do alkoholu. 🙂

My sme spali tiez dobre o polnoci sa napapala a spala do 4:30

Zubky este nemame stale,ale nevadi,vcera bola cez den trochu nervoznejsia.

spevacka
13. jan 2010

Ta v Košicoch slnko švici? (pokus o šarištinu 😒 ) No unás zatiahnuté a ani nevyzerá, že by bolo slniečko na nás zvedavé 😠 ... Klara, neviem ti poradiť, ja som nikdy takú bolesť ucha nezažila 😎

stlu
13. jan 2010

ahojte.baby poradili by ste.mala ma dnes zrovna 5 mesiacov a v noci sa mi zacala kazdu chvilu budit na papanie.dokrmovat som ju este nechcela,ale nechce sa mi v noci stale kojit.nemali by uz taketo babetka prespat skoro celu noc.tak neviem co mam skusit.dik za radu 🙂

spevacka
13. jan 2010

stlu, hihi, že celú noc. My nespíme celú noc odjakživa a kojíme sa každú hodinu v noci. Niektoré spia a niektoré nie. Mojim trom kamoškám spia a mne nie. No čo už, ani bábätká nie sú rovnaké. Možno ju len bruško trápilo alebo niečo iné. Počkaj pár dní, či sa to bude opakovať. No som ti moc neporadila, ale asi sa budeš musieť prispôsobiť. 😢

spevacka
13. jan 2010

a ešte k tomu dokrmovaniu, ono niekedy ten problém vyrieši, ale vo väčšine sa tie detičky nebudia na hlad, ale že chcú maminku 😉 oni si už viac uvedomujú, vnímajú a na niektoré to takto zapôsobí. Alebo žeby zúbky? Môj prvý synátor nespal celú noc asi 2,5 roka. Až keď som ho odstavila, potom postupne sa naučil spať aj v noci. Inak sú tu na koňovi aj špeciálne témy k tomu nočnému spaniu, budeniu a tak...

stlu
13. jan 2010

ona mi zo zaciatku,papala v noci raz,tak teraz neviem,nechcem ju dokrmovat preto,lebo aj prvu dceru som zacala v 5m. dokrmovat a neskor uz zacala odmietat moje mlieko.a teraz by som chcela aspon do roka mozno aj viac kojit.no tak este pockam a uvidime,mozno vykukne aj ten zubok 😀

alca85
13. jan 2010

ahojte......
stlu mne moja prespala celú noc do 3 mesiacov.....potom sa začala budiť každé 2 hodiny....keď som ju začala prikrmovať a začala spávať v postieľke tak sa to obmedzilo na 1x za noc a teraz som zúfalá, lebo moje malinké si povedalo, že už bolo dosť zaspávania v postieľke....viac sa mi páči na maminých rukách...a plače a plače presne ako to bolo do 3 mesiacov, len s tým rozdielom, že teraz je zase každé 2 hodiny hore.....uééééé 😢
a inak tie fotky sa ti sem nepodarilo dať? a ešte gratulujéééém k 5. mesiacom, teda k výmesačníku akoto tu nazývajú....

spevacka ani tu nezasvieti a nezasvieti....... ☹

stlu
13. jan 2010

ahoj alca.tak to ti nezavidim-ten plac.to iste som si uzila pri prvej.a mala ta neplace iba si tak mrnka.sak uvidim.tie foto musim povedat manzelovi nech mi zmensi velkost a nech mi to tu vlozi,len teraz spi po nocnej.dakujeme za gratulaciu,tada presne bude mat az 13:13hod.my sme mali vela 13-tok v narodeni,este aj 13-otec pri porode.
ani tu nesvieti ten oskar.. 😎

klara_klara
autor
13. jan 2010

caute tak som tu, sme hore a boli nas brusko tak sa jedujeme v postielke 😝 😝 😝

klara_klara
autor
13. jan 2010

no podla maleho tu nebudeme dlho ☹ ☹ ☹

alca85
13. jan 2010

čo to tým naším deťom stále je...... 😖
no stlu aspoň už vieš aké bude mať tvoja malá šťastné číslo.....mali by ste dnes podať ticket, keďže je trinásteho.... 🙂

stlu
13. jan 2010

aj veru mame,tak musim drzat palce.idem cosi robyt,lebo mala mi tu roby bordel 😠 😠 😠

spevacka
13. jan 2010

my mame šťastnú asi 2 Sobáš 22.2.2002, Hanka narod.22.7., Maťo 25.7.,ja 28.8.
zatiaľ sme spoko, len papanie nám veľmi nejde, myslím, že hanula ešte nie je zrelá na to. Po každom súste chce uchopiť lyžičku do ruky, hrá sa s ňou (pokiaľ dovolím) a to si viete predstaviť, čo je okolo. to Matúš, to bol iný jedák, len ústa otváral a štopajte ma, koľko sa zmestí. 🙂

spevacka
13. jan 2010

http://videoalbumy.azet.sk/gummy-bear-d-d-d-d-d...
skúste si to pustiť, to mi dala kamoška tip, keď je malá mrchavá, že to jej pustí aj xkrát za sebou a je po plači. Inak dobrý úlet. 😀 😀 😀

alca85
13. jan 2010

to je zlatéé, hneď som si to dala medzi záložky, aby to bolo po ruke.....

spevacka
13. jan 2010

vyskúšajte to pustiť detičkám, ako zareagujú...moju to zaujalo 😎