Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
dúfam že sa u zuzky nič nestalo, keď sa celý deň neozýva.....
malá sa mi tu rozkrikuje......už mám dokúsané celé prsty... 🙂 😝
snad sa zuzka este dnes ozve... 😒 a bude sa smiat, ze sme sa bali 😀
baby kde kupujete drobcom oblecko? Mne sa paci, co maju v Tescu- Cheroke, aj v Takko maju pekne veci. Vcera som tam kupila Laure take pekne ryflove satky s trickom s kratkym rukavom. Uz ste tu spominali Next, ale nepoznam nikoho, kto by to z UK objednaval...
mne už asi začína preskakovať...... tak prebalím malú a namiesto toho aby som jej obliekla tepláčiky jej idem dať ďalšiu plienku... 😕 😨
😀
v PK otvorili nový obchod KIK....majú tam strašne krásne veci za veľmi dobré ceny... 🙂
Ja som priberala postupne, po kilečku 😀
Ja kupujem väčšinou v obchode Pre deti, to je sieť obchodov, aj internetový predaj. Máme to v Trenčíne a je tam úplne všetko, no a ešte máme v tom istom obchodnom centre asi 2 detské obchody, ale jeden je nehorázne drahý, že mikina 800 sk a v tom druhom, to je C a A, tam majú občas lacno, ale je tam málo toho...no a tiež v tescu, tam majú pekné a lacné veci...len si už dávam pozor, raz som tam kúpila 2 mikiny a rukáv mala iba po lakte, blbo ušité 😀
Ozaj, tá Zuzka tu dnes nebola, hmm 😒
alca, ja som minule prezliekala malú a obliekla som ju bez plienky. Len potom pozerám, že čo mi je čudné 😀 😝
a nie je next v BA? tuším v Auparku?
alca, 2 plienky, aby jej riťka neprechladla??? 😀
spevi, tam je HM, o nexte neviem...
prečo nejde poslať samostatných smajlov
spevacka tiež si dobrá.... 😀 😀 😀
emanka asi 😀 😀 😀
😲
🙂
záhada
V pp je tiez par obchodov s peknym detskym oblecenim, ale vsetko je strasne predrazene... Slovenska vyroba a davaju si prirazku 100% ceny. Jedny obycajne body s dlhym rukavom stoja aj 220 sk... Alebo minule v Cocodrilo body za 250sk a to v zlave... Tak to nie. Ci to su zlatou nitou presivane? Objednavam aj cez internet, sa to vola Verča- celkom pekne a niektore aj lacne. Najvyhodnejsie to je v Polsku. V Novom Targu je taky obchod veeelky iba s detskym oblecenim, body stoja 60 sk, pancusky 40-50 sk a tak. To je polska vyroba, tiez pekne a kvalitne 😉
baby, píšte, toto je 1996. príspevok 😀
emanka chce byt 2000-a 😀
Ja som kúpila v tom Pre deti dvoje pančušky, slovenská výroba a sú zle ušité, prekrúca sa jej to všelijak a stáli 240 sk, jedny....potom som kúpila u nás v Teplej, hrubšie, lepšie a stáli 70,-....niektoré veci sú fakt strašne drahé a keď si predstavím, že za 2 mes. jej to bude malé...teraz už kupujem o číslo väčšie, rukávy vyhrniem a je a aspoň to dlhšie nosí 😉 A mám veľa vecí od sestry a tiež od brata, takže pohoda...
kebyže toto pošlem, tak som asi 2000-a, ale ešte chvíľu počkám, aby ste nepovedali, že píšem jak žeravá, ako keby som mala niečo vyhrať 😀
čakám...
čakám...
čakám...
Leuška už pôjde spinkať, tak keď zmiznem, viete prečo 😉
emanka a mas to 😀 hura hura
no a to som čakala na vás 😝
Idem dať malú spinkať, ahojte zatiaľ 🙂
Malá už spííí 🙂
mne sa prave zobudila... idem, potom pridem 🙂
som to premeškaláááá......no ale už som tu, síce so spiacim dieťaťom na krku, ale nevadí.....zase chytila ten svoj hysterický plač, neviem prečo to má vždy keď chce spať....toto som si už raz odtrpela....ja neviem či to môže byť zo zubov.... ☹
emanka gratulujéém....
alca, dík 😀
veronika a to teraz kedy pôjde malá spať?
mám pomalého koňaaaa 😝
ali, asi je už moc unavená, keď plače vtedy, keď chce spať...no a je z toho nervózna, uplakaná...aj ja keď som nevyspatá, tak som zlá 😠
skús ju ukladať skôr, hneď ako zbadáš, že chce spinkať, nepredlžovať to, možno to pomôže 😉
keby to bolo zo zubov, tak by plakala hocikedy, alebo vlastne môže to byť zo zubov, bolí ju to, je z toho nervózna a tým pádom urevaná....neviem...
emanka, Laura uz spi... To bola taka blezkovka. Strasne bola unavena, ked som jej o 18.00 davala kasu, lebo malo spala cez den aj v noci vystrajala, tak som ju dala spat. Som si myslela, ze uz sa ani nezobudi do rana. Ale predsa... Davka mliecka musi byt 😀 Rychlo sa napapala, len som ju prezliekla do pyzamka a uz zasa spi 🙂
alca to budu zrejme zubky... alebo brusko to nemoze byt?
aj tá naša bola dnes úplne hotová, no ale asi aj z toho cvičenia, tiež noc blbá, dúfam, že túto noc sa nezobudí a nebude sa hrať...rozmýšľala som, že možno veľa spí počas 24-och hodín a preto je v noci 2 hod hore, nie je to síce vždy, ale máva také obdobia...
a kolko spi? Takych 13-14 hodin by jej malo stacit. Laura spi asi 12 hodin v noci a 1,5-2 cez den.

dakujeeeem 😀
neboj, bude stvornozkovat, pripadne, ak bude leniva, tak ju to naucis 😉
8kg? tak to je super... neviem preco, ale ja som najviac priberala vzdy posledny mesiac tehotenstva. To slo ozaj prudko nahor 😒