Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ak sa v noci nehrá, tak tiež 12 hodín, niekedy aj 13 a potom 1,5 a 2 cez deň, ale nie je to tak vždy, niekedy spí hodinu a niekedy aj 3,5 v kuse...ale keď urobím priemer, tak je to 15-16 hod a to je asi moc, preto býva 2 hod v noci hore a dobieha to cez deň a stále dokola. Potom príde obdobie, že prespí celú noc a potom spí cez deň 1,5 a 1 cca.Asi jej to budem musieť nejak upraviť, aby prespala celú noc a nebuntošila 😝
no, alca,ako si si ju vychovala, tak teraz máš 😀 ale nie, srandujem, možno má iba také obdobie, že ťa chce cítiť, aj naša ho mala, keď mala 6 mes., normálne som ju týždeň musela na rukách uspávať, inak by nezaspala, ale potom to prešlo a už zas sama v postieľke 😉
idem sa osprchovať, aj tak je ten kôň pomalý...
no to ste teda toho popisali.Ja som sa teraz dostala k pc a to som musela manzela vyhnat.Ja sa pripajat k tej vahe nebudem ale vyska tiez okolo 165cm a vaha tak ked schudnem poto napisem.
Ja veci ani moc nekupujem stale cosi dostavame a dedime takze musime jedine navstivit nabytok a kupit obrovsku skrinu,no a k tomu dostavat este izbu 😝 ,boze mala zas reve 😠
Dobre rano baby.ako spali vase ratolesti?Mne Stella spinkala pekne zasa Lujza revala 😠 .A mna boli priserne hlava,tak uz pijem kafe a idem sa so sebou cosi robit,lebo ideme na alergologiu.Som zvedava na vysledky 😨 .Tak sa potom ozvem 😉
dobré ránko.....no my sme to mali opačne....celá noc premrnčaná a preplakaná a bradavky vydraté, keďže som nechcela aby malá zobudila mm. Nato k...t svokor si sem ráno prišiel vyklepávať do pivnice......jáááj jak by som hrešila....migréna to každú chvíľu istí... 😒
potom daj vedieť ako ste dopadli....
ahojte tak aj mi sem patrime! 🙂
ale jasne miskachrumka mozte sa pridat...budu nove info ako to vyzera ked ma babo 10 mesiacov...urcite sa budeme vyzvedat no nie baby? 😉 😉 😉
inak baby dufam ze dnes sa ozvem na dlhsie lebo ostatne dni boli hruza...okrem pretocenia na brusko...to bol uspech...ale maly si vymenil cely rytmus a ja teraz ani neviem kedy chce jest, kedy spat...hroza...a priserne ma stve ze stale chce papat kazde tri hodiny aj v noci...ale ja uz chcem konecne noc prespat...kedy sa to zmeni ☹ ☹ ☹ ☹ 😠 😠 😠 😠 😠 😝 😝 😝 😝
ahojte...vítam nové maminy 😉 Ja som MK včera trochu zanedbala...nestihla som si prečítať, čo nové ste popísali baby...
klara...to mi je ľúto, držím palce, aby sa drobček čím skôr "umúdril" a prestal zlostiť maminku 😉 Nevieš čím to je, že sa mu takto zmenil celý rytmus?
veru neviem zuzi, ale aj cez den vyvadza, vsetko ho zaujima, ani na papanie nie je sustredeny stale sa otaca a vymysla...som uz zufala a hlavne unavena ☹ ☹ ☹
to chce len trpezlivosť, verím, že malého to bude držať len chvíľku...možno mu pôjde zúbky...Ozaj ako sa volá? (aby som ho stále nenazývala len "malý, drobec...") 🙂
ahoj Zuzi, kde sa flákaš.....som stále myslela, že sa niečo stalo......ako sa má Šimonko? už je lepšie....
Klára, nič si z toho nerob aj ja som bola celú noc hore....a celý deň sa len pestujeme...nech už tie blbé zuby vylezú....bože svokor prišiel, najradšej by som mu tresla panvicou po hlave... 😠
no ahojky klara nic si stoho nerob moja lili tiez vyvadza posledne 4dni malo co pospi tiez ju trapia zubky a ja si pripadam ked konecne zaspi ako keby som mala vrtulu v zadku teraz som tiez chcela trozka popisat no mam smolu uz je dospane tak mozno vecer zelam vam vela sil mame teraz perne obdobie asi kazda znas
...ahojte, už som online
alca85, že panvicou po hlave 😀 aj ty máš takého svokra, že príde v "najvhodnejšej"chvíli? 😝
inak noc sme mali podobnú ako ty, bradavky vydraté, uvidím, čo bude teraz, ale inak je Hanka spokojná, takže zuby asi ešte nieeeee
ozaj klara, to aj moja keď ju kojím tak sa musí obzerať na všetky strany, každý zvuk ju vyruší
ale keď jej dávam poležiačky v spálni, vtedy sa dokáže nerozptyľovať 😉
xixixixi.....alca...no som tááááka rada že ťa opäť čítam...s tebou sa aspoň posmejem...svokor? ja ho mám tiež tak rada ako ty...tvár sa že máš plno práce a že ťa otravuje, že prišiel tak nevhod- on odíde 😉
nie nič sa nestalo, drobcovi je už lepšie...boli sme včera na kontrole, chcel ho dr. ešte vidieť, že ako sa to vyvinie, ale je to už fajn...dúfam, že už nič nechytíme, lebo ma klepne...normálne mám absťák na prechádzky....hrozne mi to už chýba...
Včera som bola ešte aj na úrade vybaviť si RD,zbytočne nás maminy takto trápia...vystála som si tam v rade asi 2 hodiny, aby som dostala smiešne tlačivá!!! A potom opäť 2 hodiny zas v tak dlhom rade, aby som tie tlačivá mohla podať!!! Blbý systém!
cafte baby,mozme sa pridat?
spevacka...ahoj...ja sa pridávam k tebe, rovnako stará klasika v noci...ale aspoň sme neboli celú noc hore ako minule 😝
rozmýšľala som, čo nové -teda zeleninu dám Šimonovi...poraď...čo dobré dnes dávaš Hanke? Nechce sa mi pozerať nejaké tie receptíky, viem, že aj tu na MK je taká téma, ale keď ťa tu už mám...tak raď. 😉
zanulienka...jasnéééé 😉
spevacka my sme na tom rovnako....malá musí všetko vidieť....normálne najesť sa dokáže len ráno...potvora nespala ani pol hodinu a už je hore...hlavne že je ticho
Zuzka on by ani možno neprišiel, len mm je doma, ale ja som sa robila že spím, aby som sa s ním nemusela rozprávať. Som na neho napálená jak ho..do. Príde si pred ôsmou do pivnice a začne tam trieskať a niečo rozoberať, všetko sa to ozývalo cez radiátory....tak som mu aj ja zabúchala s klepáčikom na mäso... 😝. Si myslí, že všetci vstávajú ráno o piatej, tak ako on....ale to že malá mi tu celý deň anoc vreští a som nevyspatá to mu nevadí....
kocky ani my este nespime v noci a to uz ma 9 mesiacov
jéé ale sa nám to tu rozrastá....vitajte baby....vy už máte tieto obdobi nespavosti za sebou, alebo ani nie...?
zuzka tuším si zmenila profilovú fotku.... 🙂
no my a stale je to hosie a horsie.mozno do 18-tky sa to zlepsi 😅
klara...ešte ma napadlo, kdesi som čítala, že dieťa ak cez deň zažije niečo, čo ho prekvapí, rozruší, napr. stretnutie s cudzím človekom, tak si to cez noc v spánku jeho mozoček spracováva a aj preto sa budí a je nepokojné, strháva sa zo spánku...neviem či je to pravda...no teraz si spomínam, že si písala, že tvoj malý je nielen v noci zlý...tak nič... 😅
no tak som tu.Ta alergia-hroza vysledky.Tak Lujza mi pravidelne pije kakao a je aler. na mlieko-no ja neviem co spravim.Ja milujem izbove kvety ale musim ich zrusit,lebo su tam plesnea aj na to je alerg. no a este zobar veci ako pes,macka,vajcia,orechy,prach.Takze oddnes budem asi spavat s prachovkov a kazdy den upratovat-nie ze by som neupratovala,ale teraz musim doslednejsie.Dufam ze nebude alergicka aj Stellinka.To by ma svihlo.no ja neviem co budem varit.
tema svokor je mi cudzia-horsieho chlapa som nevidela,preto sa s nim svokra pred 20 r.rozviedla.
zuzkaku s tym systemom mas velku pravdu. 🙄
malá zmena...(čítala som v nastavení, že tu musí byť MOJA fotka, tak som to radšej zmenila,)
alca...to isté robí aj môj svokor a ešte aj švagor...presne...ale MM sa na to veľmi zlostí a chodí robiť dole poriadky 😀

nie bruško to asi nebude......zrejme bude len viac precitlivená a chce zas spať len na rukách....