icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
14. jan 2010

dentinox?

emanka
14. jan 2010

Veronika, ja som čítala, že v Amerike, už neviem, v ktorom štáte, zrušili očkovanie na osýpky, kvôli zvýšenému počtu autistických detí. Po niekoľkých rokoch sa vrátili späť k očkovaniu, pretože počet autistov neklesol, len sa zvýšil počet ľudí nakazených osýpkami.....ale keď som to napísala do témy očkovanie, tak mi napísali, že ten časopis, z ktorého to je, že sponzoruje who, takže je to blbosť 😝

alca, ja mám cal gel na zuby, ale nedávala som jej to, lebo neplakávala kvôli nim...

veronikapp
14. jan 2010

alca tusim ano 😉
klara, ked ti mozem poradit, napis annag, ona ti urcite dobre poradi 😉

emanka
14. jan 2010

klára, možno to bude tým, že je zvedavý, naša bola na tom rovnako, ja už som mala také nervy, že som jej hovorila, že bude hladná, mňa to nezaujíma, má byť normálna...musela som ju zobrať do spálne a buď jej dať ruku, nech sa sňou hrá alebo vlasy...

alca85
14. jan 2010

klára....aj mne to niekedy robí, že sa prisaje potom sa odtiahne a strašne pritom nervačí a dosť sa pri tom vykrúca a napína....niekedy ma z toho poráža.... ☹

veronikapp
14. jan 2010

emanka ja uz radsej ani nechcem tu temu citat... Som si povedala, ze naco. Ja to nezmenim. Vnimam to tak, ze aj ja som ockovana, vsetci v okoli, surodenci, ich znamy a nikdy som nepocula o ziadnej vaznej komplikacii. Nasa neurologicka sice nieco priznala, ale aj jej vnuca je zaockovane. Tak asi ucel prevysuje riziko. Myslim, ze ani neockovat nie je ziadna vyhra... Este raz to skusim s doktorkou prebrat, hlavne to, preco chcem mmr posunut, dufam, ze pochopi 😉

alca85
14. jan 2010

hihi dnes mi nebude mm vyčítať, že som tu do noci......už chcel ísť spať, tak som sa presťahovala do spálne....my ich máme totižto momentálne oddelené.....

emanka
14. jan 2010

Ani ja to už nečítam, v podstate som nikdy s nimi nesúhlasila, ale naženie to strach, nakoľko verím, že sú také prípady. Ale zas nezaočkovať a niesť potom následky? Ja som sa pýtala na mmr, povedala, že sa to nedá odložiť, je dané od 15-18. mesiaca, že potom to nemá význam, presne na toto mi povedala, že je to iracionálne. A neočkovať mmr vôbec tiež...a keď mám pravdu povedať, viac verím jej, ako tým " dôveryhodným" zdrojom na internete, kde nevieš, kto čo povedal a kto sú to za ľudia...internet nepovažujem za dôveryhodný...

emanka
14. jan 2010

alca, ako to, že už išiel spať? čo mu dali nové lieky?

veronikapp
14. jan 2010

emanka som rada, ze to vnimas rovnako ako ja, myslim, ze aj klara suhlasi 😉
alca ty dnes budes nocovat pred pocitacom? 😕

alca85
14. jan 2010

nie ale už bol unavený....aj keď neviem či urobil dobre, lebo zas sa zobudí o jednej a potom dospal.... 😖 chudáčik môj

alca85
14. jan 2010

prečo nocovať...... 🙂 vy tu tak dlho aj tak nebudete......

emanka
14. jan 2010

Ten môj včera zaspal o pol deviatej pri TV, zobudil sa o pol dvanástej a bol hore do troch 😝 Nie, aby počkal hodinu a išiel si ľahnúť o desiatej, nie, on si zdriemne 3 hodky a potom kuká do blba...no ale to sú chlapi 😀

veronikapp
14. jan 2010

ten moj tu uz drichme vedla mna na gauci 😀

emanka
14. jan 2010

Veronika, každý, kto má rozum, to vníma tak ako my 😉
alca, ešte si nám nepovedala, aký romantikuš deň ste zažili 😀 no ale keď píšeš o neurológovi, tak asi nič moc 🙄

alca85
14. jan 2010

a čo on má tiež taký blbý spánok?

emanka
14. jan 2010

ak sa pýtaš mňa, tak nie...lenže chodíme neskoro spávať a potom sme cez deň unavení, on to občas nezvládne a zdriemne si aj večer, no a cez deň tiež hocikedy 🙂

spevacka
14. jan 2010

no vidím, že zase "očkujete", v našom mailinkom mestečku poznám dva prípady, ktoré mali následky po očko a nespochybňujú to ani dr. ☹ jeden chlapec mal také čudné kŕče, postupne mu to ustupuje a jedno dievčatko...jaj utekám malá plače, dopíšem potom

veronikapp
14. jan 2010

alca haloooo, ziadna romantika? Uz sme tu viecere do toho ,,pichli,, a ty stale nereagujes... 😀

alca85
14. jan 2010

nič romantické....len sme si dali skorú večeru, ja samozrejme romantickú pizzu... 😅 a poto sme trochu pobehali po meste a doplnili zásoby.....ale ja som rada, že som konečne vypadla z domu a nachvíľu sa zbavila malej (neni som zlá, že nie...) 😕

veronikapp
14. jan 2010

nieeee 😀 v pohode

emanka
14. jan 2010

a kde si ju odstavila? k svokrovcom?
Ja sa tiež tak vytešujem, keď nám náhodou malú povaruje svokra a my ideme na nákup...nemusím sa otravovať s kočíkom, z auta, do auta, obliecť, vyzliecť...no ja som už z toho taká unavená, že hrôza... 😝

alca85
14. jan 2010

dokelu zas som zabudla dať malej vigantol...aj vám sa to stáva....keď ja som strašne nezodpovedná čo sa týka liekov 😒

spevacka
14. jan 2010

alca nie si zlá
..to bol len plač zo spania...tak a jedno dievčatko dopadlo dosť zle, vývojovo zastala na úrovni malého dieťaťa, neviem presne a tuším sa aj zhoršuje ten stav-nechodí, nerozpráva...ono to bude asi tak, niektoré deti takto zle zareagujú, no a to sú tie vedľajšie účinky, ktoré má každý liek. Ja si myslím, že opatrnosti niekdy nie je dosť 😲

veronikapp
14. jan 2010

ved to je snad uplne normalne, ked si chce clovek na hodinu vydychnut... Tiez idem na nakup radsej sama ako s malou.

alca85
14. jan 2010

Teraz v zime malú radšej nikam neťahám, iné je to v lete....

veronikapp
14. jan 2010

alca bezne, uz som rozmyslala, ze si dam nejaku pripomienku do mobilu, len na kedy to nastavit? 😀
spevacka to je to ,,percento,, ja viem, je to hrozne a dufam, ze nam sa to nestane. Ale aj pri tych ochoreniach, proti ktorym sa ockuje, su hnusne komplikacie. ☹

emanka
14. jan 2010

spevi, jasnačka, musíme byť opatrní, ale v tomto je to viac-menej risk... 😉
alca, ja už nezabúdam na vigantol, stávalo sa mi to, keď sme prišli z pôrodnice, ale potom som si to vždy dala na také miesto, aby som to neprehliadla, napríklad keď som si na neho spomenula, dala som si ho pri tel. a keď sa malá zobudila, mala som ho na očiach...

alca85
14. jan 2010

nie moja mama s krstnou.....keď ideme na dlhšia tak som pokojnejšia keď je u našich.....bo svokrovci si teraz zaobstarali šteniatko a bridí sa mi, keď svokra po ňom utiera výkali a potom chytá malú (aj keď si ruky umyje) a moc sa motá pod nohy, tak sa bojím aby o neho s malou nezakopla.....alebo sú to len moje výhovorky aby som jej malú nemusela dať 😀 ...no vyznajte sa vo mne, keď sa v sebe ani ja nevyznám....veď nie nadarmo som blíženec.....no malá sa už zobudila, tak idem dať vigantol

klara_klara
autor
14. jan 2010

caute uz som zasa tu...teraz jedol normalne...ale polospal takze zasa na noc...aj my vazime malo...a aj ja na neho niekedy hadzem vety akoze ked nechce nedostane a tak 😀 😀 😀
a ockovanie tiez to necitam...je na tom nieco pravdy to urcite, lebo bez vetra sa ani listok nepohne, ale niekedy mi to uz pripadalo ako boj medzi obhajcami novodobej mediciny a homeopatmi...nuz kazda skupina z niecoho musi zit a obe ziju preto lebo existuju choroby 😎 😎 😎