Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no idem zarobiť mléčto.... 😉
veru, ja si tiež neviem predstaviť mať malú stále pri sebe, raz som si kúpila klokanku, keď mala malá blbé obdobie, ale vôbec som ju nevyužila, veď to ani kávu zaliať, ani umyť riad,nič...
veronika ale nosenie ciapky vraj predlzuje zivot na to su dlhodobe vyskumy...aj pato tkac z j and t tak povedal. 😉 😉 😉 a jemu zalezi na tom aby bol zdravy bo chory clovek si uz peniaze ani dobry zivot nevychutna 😉 😉 😉
ani ja by som nechcela žiť v Blave, na mňa je moc veľká...ale ani Poprad nie je malý, koľko má obyvateľov?
😀 😀 😀 klára, svätá pravda
preco ved blava poskytuje vsetko...je tu nahodou vsetko dostupne...to mam rada 😉 😉 😉
to hej, ale všade musíš ísť buď autom, MHD, taxíkom...ja som z malého mesta, preto mám rada, keď mám všetko po ruke 😉
ale rada chodim aj do hor na tury a tak...ja mam celkovo rada cestovanie a dobrodruzstvo 😀 😀 😀
klara to vazne? Tak to si budem musiet rychlo nejaku zaobstarat 🙂
Poprad je malinky, ma okolo 60000 obyvatelov 😉
nuz nech ma kazdy ako mu je najlepsie 😉 😉 😉
dobrodružstvo mám aj ja rada, ale cestovanie moc nemusím...a kde v Blave bývate?
akože dosť 60000 ob 😝
tiez mi na blave vadi, ze bez dopravneho prostriedku sa nikam nedostanes...
klara to om sa uz pytala, ze kam vsade cestujes?
emanka ale nie, kolko ma Trencin?
prídem o chvíľu 🙂
co ste isli vsetky spat?
no lebo je to tam strašne drahé....a veľké a preplnené a......
no doteraz kym nebolo babo sme boli tak rozne, najviac sa mi paci Francuszko, vynimocne je Bretonsko, to je moja srdcovka, potom Grecko, Taliansko milujem kvoli atmosfere, pacilo sa mi na Kanaroch a bola som aj v Dominikanskej republike-tam bolo nadherne. Je toho vela. Ale ja som cestovala aj dost pracovne. A este dufam aj budem, v trojici 😉 😉 😉
a vam sa ktora krajina paci?
Ver., netuším už koľko má Trenčín obyvateľov, musím sa spýtať, aj mňa to zaujíma...
Klára, super, že si toho toľko videla...už som zabudla, kde pracuješ?
ucila som na VS...teraz pracujem na MD 😀 😀 😀
klára, ja som nikde nebola, jedine v CR, v Nemecku, Rakúsku...takže nič moc...ja by som chcela vidieť Antarktídu, alebo Aljašku, síce neznášam zimu, ale môže to tam byť pekné, no a samozrejme by som chcela vidieť nejaký koralový ostrov 🙂 🙂
klara a bola si uz aj tak, ze na measiac? Napriklad bratranec mm bol na mesiac na Sri Lanke- to by som brala. Inak mne sa pacilo Grecko- urcite by som chcela ist na Rodos 😉
no a malú nenosím stále, iba keď ju uspávam... to by som asi o chrbticu prišla.....Klára ty si akáááá scestovaná.
Inak Natálka aká bola podarená, normálne si celý čas sama držala flašku....už to vidím na neskorý spánok, bo sa tvári akoby práve svitol deň 😔
klara a co si vystudovala?
tak to sme kolegyne, ja tiež makám na MD....tie kolegyne tu už niekto spomínal, neviem, či ty, alebo Zuzka 🙄
ja sa asi nedostanem nikdy nikam, hlavne nie tam, kde sa cestuje lietadlom. Som zistila že mám fóbiu..... 😕
alca, z toho si nič nerob, aj lea, keď sa zobudí uprostred noci, tvári sa, ako keby bolo už dospané 😉
emanka ta co sa stazujes? Ja som nebola ani v Rakusku, ani v Nemecku, akurat v Brne som raz bola...
Laura kyve pa- pa, len neviem, ci tomu aj rozumie 😀

ani ja v blave neeeeee