icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zanulienka
15. jan 2010

ja som isla podla malej,pretoze ona najlepsie vie,ze naco je pripravena a naco ma silu

spevacka
15. jan 2010

...a Matúško ma prosil, aby som mu dnes urobila rezník (z kuracieho mäsa). Keď som mu hovorila, že uvidím, podľa toho aká bude Hanka, tak on na to:"Vidíš mami, ja som ti hovoril, že je ťažké mať kojenca...s dvomi deťmi je ťažšie..." 😀 no tak nechcem, aby mal pocit, že kvôli "kojencovi" on nemá rezeň, tak hádam stihnem

klara_klara
autor
15. jan 2010

spevacka maly je zlaty no kvoli kojencovi chudatko sa ani nenaje ☹
ja inak odkladam rezne aj plnene do mrazaku a potom su zachvilku, neviem ako to robis ty ci chces detom cerstve? no urcite si skusenejsia a mas svoju taktiku...ja maleho tiez musim obcas nechat vyrevat, lebo inak by som bola jeho sluzka a to sa mi veru nechce 😀 😀 😀

alca85
15. jan 2010

spevacka to bolo milené......

emanka, s tým spánkom je na tom stále rovnako...

alca85
15. jan 2010

baby ten gél tuším vážne zaberá....malá je oveľa kľudnejšia a teraz zaspala sama úplne bez plaču... 😎

klara_klara
autor
15. jan 2010

aky to mas gel alca?

alca85
15. jan 2010

klara diky za tip.....mm mi kúpil kilo a pol mrazených kuracích pŕs a neviem čo s tým množstvom keď sa to rozmrazí....nedá sa to oddeliť....myslíš, že keď časť obalím, môžem to dať ešte do mrazáku? Inak ja to tak robim so zeleninou do polievky....som si ju očistila naporciovala a dala do mrazáku.....výborne ušetrený čas neskôr...aj mäso si tak vždy už pripravím buď na kocky, na rezne a potom už len vyťahujem... 🙂

alca85
15. jan 2010

zubný gél Dentinox. Potom jej to ešte pomasírujem s tou kefkou na ďasná...

klara_klara
autor
15. jan 2010

ja davam rezne, syr, zeleninu, pecivo, slivkove knedle-minule som ich urobila 100, plnene rezne so syrom a sunkou, brokolicovu polievku, kura na paprike...no vselico, mam take nadobky alebo len do sacku ...je to 100 pro usetreny cas 😉 😉 😉

zuzkaku
15. jan 2010

ahojteeee...je tu niekto?? 😒

zuzkaku
15. jan 2010

...zas sama...kde ste všetci? 😠

alca85
15. jan 2010

zuzkááááá tu som

blazka24
15. jan 2010

ahojte dievčatká, konečne sa mi podarilo od domácich prác a toho môjho krpca umamičkovaného utrhnúť.........

takže príkrmy - sme na karfiole - to džgáme do seba nehoráznymi hltmi a tak už čaká v chladničke pripravené papu keď sa krpec zobudí.........
problém nastal v stredu keď sa nám večer krpec rozhodol na manželskej vrtieť jak vreteno a strepal sa z postele, hukot jak na píle a uško červené, do pol hoďky sme boli oblečený a nachystaný do nemocky ale tam na pohotovosti nám oznámili že po otrase vypadajú deti inak a poslali nás domov 😖
naša lekárka /ehm mám na ňu svoj názor/ mi na požiadavku ísť na neuro vyšetrenie oznámila že to zbytočné že malý je v poho tak som celú noc nespala a chudáka ťahala za ručičku a sem-tam pohladkala po tváričke aby som vedela že je v poriadku...........
teraz už chvalabožku v poriadku ale mám dojem že predsa to len ostras bol, ale čo narobím keď je to len moja domienka..........

emanka
15. jan 2010

blazka, no vitaj 🙂
chudáčik Riško, akurát dnes som čítala, tuším v téme Vojtova metóda, že túto noc tiež padol nejaký chlapček z postele, tiež hneď išli na pohotovosť a vyšetroval ho neurológ...nechápem, prečo tvojho nevyšetrili, to je teda zodpovednosť nášho zdravotníctva ☹ Ale snáď sa tomu rozumejú a malý je naozaj v poriadku 😉

spevi, Maťo je pekná maska 😀 že kojenec, odpadnem 😀 😀 😀

klára, do mrazničky dávaš už aj obalené rezne?

zuzkaku
15. jan 2010

emanka...ako sa máte? Čo Lea? 🙂

zuzkaku
15. jan 2010

v nedeľu má Tomáško narodeninovú oslavu, dali sme mu upiecť tortu u jednej veľmi šikovnej pekárky tu od nás...pečie náááádherné torty a aj veľmi chutné...potom tu hodím foto, aby ste aj vy ochutnali 😀
len na jedno sa netešííím - na ten bordel potom...vrrrr 😖

zuzkaku
15. jan 2010

ozaj spevacka...tvoj Matúš je podarený...takmer akoby som počula nášho Tomáša...tiež mi občas nezabudne pripomenúť ako nám bolo dobre aj bez bábätka....Minule mi oznámil, že on pôjde spať k babke aspoň na jednu noc, lebo tam je "pohodička", žiadne bábo tam neplače a netreba sa tam o nikoho starať! 😝 Ale je to vždy lepšie akoby mal na Šimona žiarliť... 😉

emanka
15. jan 2010

Zuzi ahoooj 🙂
Máme sa dobre, relatívne. Lea za tieto 3 dni naplakala viac ako za 8 mesiacov 😢 😢 😢 A ja samozrejme tiež 😲
Jeej, Tomáško už bude mať 7 rokov? Alebo už má?
Tešíme sa na tortu, mňam 😉

emanka
15. jan 2010

Šimonka už nebolí uško???

emanka
15. jan 2010

Už si zdrhlaaa???

Ozaj, pred chvíľou som omylom vbehla do druhej témy a bola som v tom, že som v našej. A pozerám, tam samé cudzie ženy, išla som o 3 strany dozadu, hľadala som niekoho známeho a nič. Až potom som si všimla, že som v cudzej téme 😀

alca85
15. jan 2010

no baby tak môj mm má už aj diagnózu....syndróm vyhorenia.....teraz budem musieť byť tá najmilujúcejšia ženuška....

alca85
15. jan 2010

čo teda aj som 🙂

emanka
15. jan 2010

hííí, alca, ale to vraj nie je sranda! To mu povedal neurológ? A čo teraz ? Má nejaké lieky? Musíš mu dodať veľa energie a pozitívnych myšlienok, no neviem...

emanka
15. jan 2010

o tom nepochybujeme, že si tá najmilujúcejšia a úplne najlepšia manželka 😉

emanka
15. jan 2010

teda oprava, nie neurológ, ale asi psychológ 😖

alca85
15. jan 2010

nie bol u psychiatra (bože ako to hrozne znie,ale hlavne že sa na to prišlo včas) . Hej má kopu liekov a hlavne tak skoro nemôže ísť do roboty. No jeden mesiac sa budeme musieť uskromniť, ale to je to najmenej.

emanka
15. jan 2010

No tak to držím palce, nech sa to zlepší 🙂 Mala by si sa mu viac venovať, všetci traja musíte tráviť veľa času spolu, nech sa teší z Natálky a tak. Takže vypni notebook, nahoď úsmev a hor sa za rodinou!!! Žiaden modrý koník a ani facebook!!!!!!!!!!!!!!!

alca85
15. jan 2010

teraz si išiel ľahnúť ale keď vstane tak vypínam... 🙂

emanka
15. jan 2010

veru, veru...zapínaj ho,keď bude spať 😉

Inak, dnes sa mi darí. Ráno, robila som kávu a padla mi na zem. Plná neska 200 gramová, včera som ju otvárala. Zostalo v nej minimum...takže som to povysávala 😝
Potom som dávala vodu do misiek, čo máme na radiátoroch a v kúpeľni som tam sypala morskú soľ. Či mi aj tá nepadla na zem?Takže opäť vysávač 😝 No a nakoniec mi vypadol v kuchyni z ruky pohár, ktorý sa samozrejme rozbil. Takže opäť vysávač a keď už som bola taká rozbehnutá, povysávala som celý dom 😝
Keď sa darí, tak sa darí 😀

zuzkaku
15. jan 2010

alca...a ja som si myslela, že syndróm vyhorenia postihuje len nás učiteľky...Hlavne, že viete, čo to je a hor sa liečiť... 😨
Vlado ide teraz aj s Tomáškom do Mc Donalda...mňam, hneď by som išla aj ja... 😝
Šimon je už na tom oveľa oveľa lepšie...vyzerá už ako zdravý, no dúfam, že už nič nechytí...Bola som dnes o výsledky u dr. z výterov čo mu brali...všetko ok, nič tam nemal, tak dúfam, že to bol len taký planý poplach a nič viac...