Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
tak asi môžeš...a prečo mu jablko varíš? Ja viem, na začiatku sa má variť, ale keď už ho papá dlhšie tak nemusíš. Alebo asi by to nevedel zjesť, že? Ja keď našej čerstvé postrúham úplne na jemno, tak to zje, ale keď na také pásiky, tak zje úplné minimum 😝
no už som doma, sme boli vonku, zase len polhodinku spala, potom sa vycierala a hrýzla si takého zajaca, namiesto dudla, potom do MŠ po Maťa a ten sa už nadúva svojim rezňom 😀
ocinko písal, že príde až po pol šiestej, ale veď to je jedno-hodina semtam.
no vy ste popísali, aj my chceme kúpiť psa, teda hlavne ja a Matúš, MM sa nevie rozhodnúť, bojí sa, že by sa nemal kto starať a zostalo by to na ňom 😉 , chceli by sme labradora. Matúš miluje psov už od mala. ani nestíham na vás reagovať, toľko ste popísali.
inak u nás je teraz baby boom, takže nás tu s kočíkom behá habadej, my máme takú štvoricu, niekedy sa stane, že ideme všetky spolu a to sme potom ako taká manifestácia 😀
spevi, super, že si stihla urobiť tie rezne, aspoň nebude Maťo nadávať na toho vášho kojenca 😀
Ak sa rozhodnete pre psa, musíte dopredu povedať Maťovi, že sa on bude o neho starať, no a samozrejme vy mu budete pomáhať 😀
A to máš super, že máš s kým kočíkovať, aspoň to rýchlejšie ubehne....ja keď som s malou na dvore, tak debatujem so psami, alebo hrám s nimi futbal 😲
moji chalani už prišli... 😲 to sa teda dlho nezdržali... Vraj fuj a nikdy viac nepôjdu do Mc...
no a jabĺčko spapkané...mňam, mňam...už som myslela, že mu ho aj nastrúham, ale papká ho ešte len 4 deň, tak som chcela aby si naňho poriadne zvykol...
baby, lea je hore, končím, ahoojte
emanka...ty tam kde teraz bývaš nepoznáš nejaké mladé maminy? no pýtam sa ťa jak...ja tu bývam už 28 rokov a aj tak nemám s kým kočíkovať... aj by bolo s kým, len čo ja viem...väččšinou keď niekoho zavolám, tak práve vtedy má veľmi veľa práce...tak už nevolám nikoho, aby som nebola sklamaná... 😖
emanka 😀
zuzka, ja som pri prvom tiež veľmi nekočíkovala, poslala som deda, lebo som nemala s kým...ale to zas Matúš spal aj 2,5 hodiny, kdežto Hanka polhodinu, no to sa ani neoplatí niekoho unúvať.
No my sme Matúšovi hovorili, že sa bude musieť o psíka starať, len viete ako to je, keď vám niečo sľúbi 6 ročné dieťa 😖 a obávam sa, že on si celú starostlivosť predstavuje ako nosenie šteňaťa na rukách 😀
no mala ma teplotu 38,1 myslite ze je to zo zubkov?nekasle nesopli je upne neaka slaba ani dnes neako nepapa ma take leskle ocka no uvidim co bude v noci a zajtra ☹
ahojte 🙂
zuzkaku- myslim, ze annag ti poradi, aby si to prepichla sterilnou ihlou 😉 uvidime.
dzio2- blbe, pri zubkoch vraj nie je az taka vysoka teplota...
spevacka- zlaty synator, ze kojenec 😀 U nas, ked zacala Laura plakat, Miska buchla dvermi na svojej izbe s komentarom ,, Aaaaaa, uz zase! ,, a bolo 😀
voskovka- kolko rokov ma tvoj muz? Take pubertalne vylety poznam dobre... U nas to tiez bolo. Aj zakrocit som nakoniec musela, nech si o mne myslel kto chcel co chcel 😠
dzio...myslím si, že to veru nebudú zúbky...nebýva pri nich tak vysoká teplota... 😒
veronika...myslíš?? auu, ešte som nebola pozrieť, v tej téme, kde je anag...idem teraz....
ahojte, čo vaše dietky už spia, keď ste zakotvili na MK?
emanka praveze cakam, ze sa Laura zobudi a pojdem ju okupat, nakrmit... neviem, co to ma zase za rezim, teraz posledne dni 😒
zuzi annag asi az neskor pride...
mm bude mať v juni 31....
adamko konečne po dobrom hodinovom boji zaspinkal...uff...som normalne vynervovana... 😖
voskovka- a to casto takto ,,vyletuje,,?
práve som sa odtiaľ vrátila...ale vidím, že je veľmi zlatá a poradí ozaj každému...zlatá osôbka 😉
emanka...môj najmenší už spí a starší tu leží a snaží sa zaspať....ako vy, ešte nespíte?
ani nie..ale v poslednej dobe....ja mam toho dosť s dvoma detmi a min.tyžden mi bolo dosť zle,koli menzesu a musela som makať kolo deti kym si vegetil...a teraz idu malemu zuby nervači teplotuje a zase ide mm preč....si pripadam ako keby som mala iba ja deti a sama si ich urobila...
no možnovsom nejaky hermafrodit.... 😀
my ešte nespíme, ale už pôjdeme každú chvíľu...malá je taká unavená z toho cvičenia, že sa nevládze pretočiť na bruško 😝
veronika, v tomto smere som asi rovnaká ako ty...ja by som nezniesla takéto mužove úlety, zrušila by som ho hneď...Poznám zopár kamarátok, ktorým práve takéto výlety manželov spôsobili rozpad manželstva...(voskovka nechcem strašiť) konkrétne sú to 3 manželské ex-páry... 😖
zlatunká malinká bambuľka....vybožtekuj ju za mňa... 😉
fááájne zuzka....
ja som mu povedala že keby čosi..tam su dvere a môže isť...ja mam tiež len jedny nervy....
voskovka, musíš zakročiť!!! Povedz, že aj ty pôjdeš na víkend preč a on sa bude starať o deti a opýtaj sa ho, že ako by to zvládol a ako by sa cítil? On je rovnako rodič ako ty, takže, keď on môže odísť, tak môžeš aj ty.
Tomáško tu ukladá medveďov do postele...nakazuje im aby už spali a že sa nemajú ničoho báť, že on je pri nich... 😀 😀 😀 zlatý je
zuzka ved prave preto o tom pisem... My sme uz tiez mali na male. Rady mu nebolo, az jeho rodicia museli zakrocit. Zacne to tak nevinne, raz do tyzdna na pivko po hokeji a skonci to pravidelnymi navstevami diskotek so slobodnymi kamosmi... No isto 😠 😠 😠
idem dať malú do pyžama a do postieľky, hneď prídem 😉
emanka to nezaberie, lebo chlap vie, ze zena to neurobi... U nas to tak bolo- mi povedal- sak chod! Ale ja som nesla, dieta by som mu len tak nenechala / vtedy este len 1 / a on to dobre vedel 😠

zuzi, aj o teba by sme sa tak pekne starali, možno ešte lepšie...ak by si si zaslúžila 😀