Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
videla som...ale ona tam asi nie je 😀
a tvoji krpci už spia? lea ešte nie, až za chvíľu pôjde...
😀 , no ja už neviem, kde sa môže túlať...nieje v homo?? Idem pre ňu...
homo už je zamknuté 😀 😀 😀 zbytočne sa preženieš, čo si vyhrala nohy v lotérii??? no ale už asi hľadáš 😀
aha...tak nič potom, no a ja ti nestačím?? 🙂 pozri aj sa pekne pousmievam 😀
stačíš, jasne, že stačíš, len ešte keby si na otázky odpovedala 😀
pýtaj sa ma čo len chceš...
zuzi, pýtala som sa - pár príspevkov hore - či už detičky spinkajú? A čo robí Vlado, to je nová otázka..
Tomáš ostal spať u naších...chce mať pohodičku zelenú...a šimon už spí...Vlado robí, našťastie, inak by som tu nesedela...sa zlostí na to...
a čo tvoje deti? Už spia?
tak môj mm je doma a tak pomáha ako sa dá - konečne 😀
malý na môj šok spí - včera vrieskal na macíkov do pol jednej - chudáci susedia 😒
ktoré myslíš? leuša sa tu hrá, za chvíľu pôjde spinkať...maťo kŕmi psov...
Inak, aj Maťo už má pekné nervy na mňa, že som neni normálna, furt iba na koňovi...a čo robí Vlado, keď robí v takúto nekresťanskú hodinu? Má poobednú, či nočnú?
blazka, čau 🙂
poobednú on robií v Tescu
baby preto som sem prestala sem-tam chodiť, starý sa rozčuľuje že som na koni a nie pre nich - tak som to pre pár dní sekla .......
heej? Tak určite vieš o všetkých akciách ako prvá 😲
no to si píš...občas sa aj on utrhne a poprináša mi domov skvelé veci... 😉
blazka...nevadí, tí chlapi pre nás nemajú pochopenie...ale aspoň nesedíme pri pive v krčme, 😀
blazka, ja už nad tým tiež rozmýšľam, len neviem, či to vydržím 😝
Včera som odtiaľto odišla okolo deviatej a Maťo, že čo sa stalo? Ty si neni na koníkovi? Čo si sa tam pohádala s niekým? No ale ja som sa potrebovala natiahnúť na gauč, už mi odchádza chrbát 😀
tu som...
emanka- nie, Laura sa ešte neplazí... sem tam dvihne zadok, keď je na brušku, tod vsio 😒
emanka...ten chrbát aj mňa dosť pobolieva, odkedy sa tu hrbím pri laptope... 😝 , ale čo už...alca tu už dávno nebola, že? Nešla niekam na lyžovačku s manželom?
Blazka, ty sa ako voláš? Ak to nie je tajomstvo....A si priamo z Nitry? A koľko máš rokov? Tieto otázky my už máme zodpovedané, len ty si tu nebola vtedy... 🙂
no veronikaaa, ty si dnes bola veľmi žiadaná, kde sa túlaš? 🙂
emi- a ja že kde si včera zmizla- ani a ani b... a zrazu ťa nebolo...
Veronika, neviem, či si čítala, ale musím sa aj tebe pochváliť, lea sa naučila plaziť dozadu 😀
zuzi tu som na nete obzerala nejaké vecičky pre detičky 😉
mimo tému...kúpila som šimonovi také tie komunistické pančuchy na traky, sú zlaté, som zvedavá ako v nich bude vyzerať...a tá chutná plienková dupa...juj... 😀
emanka blahoželaaaaam 😀 a závidím... ani tú vojtovku vám vôbec netreba 😀 Lea to všetko zvládne aj bez nej 😉
ahojte baby.pisem vam tu prvykrat-snad mi poradite 😅 hlavne tie ktore mate take stare babatko ako ja.odvcera je dcera akoby vymenena-cely den v jednom kuse mrnci a krici ,,mama,,-a ja neviem co jej je ☹ je napapkana,prebalena...a to robi aj vtedy ked ju vezmem na ruky ☹ momentalne ju ukladam spinkat a cela sa trasiem od nervov-uz nevladzem ☹ poradte mi co dalej ak viete 😒 dakujem za kazdu radu 🙂
Veronika, nestihla som sa včera rozlúčiť, lebo som išla iba na wc a Maťo zatiaľ obsadil notebook, tak som si ľahla a potom, keď mi ho dával naspäť, tak už sa mi nechcelo, bolo mi taaak dobreee 🙂

😀 😀 😀 😀 😀 na nich nemám slov...a potom nás východniarov všetkých hádžu do jedného vreca...aj vďaka takým dementom 😝
emanka...bola som v očkovani...pre veroniku... 😀 😀 😀