Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
murinka a nebolia ju uska?zistis to tak ze ked jej naraz zatlacis na obe dierky v usku
niekto tu spomínal, či ju nebolí uško, ale to by asi riadne plakala, lebo to fest bolí 😝 ale keď vykrikuje mama, tak to vyzerá fakt, ako keby ju niečo bolelo...ale čo? a v noci sa budieva? teda, túto noc sa budila a tiež tak mrnčala, ako cez deň?
v noci a cez den spinka pokojne...papka normalne..´neskusala som pritlacit...no ona by urcite plakala...totizto ona sa boji...aj ked jej chcem pozriet do pusky na dasienka place ako zmyslov zbavena...aj kee jej vytieram nostek s vatovou tycinkou... usiek sa chyta vzdycky-od narodenia...a najnovsie si po nich brnka 😅 to ju naucil mm 😅
ahojééé.....včera som sa testovala, či to bez vás vydržííííím, a čuduj sa svete vydržala som..... 😀 😀, ale nie blbol nám notebook a neišlo mi nič načítať, všetko zamŕzalo, som si myslela, že ho vyšmarím von oknom... 😠
emanka sa tešííím vaším pokrokom...len tak ďalej.... 🙂
zuzka, no to ja si neviem predstaviť svojho muža ako sa stará sám o malú, ale možno keby bol donútený tak by to zvládol...no neviem či by som sa v škole dokázala sústrediť......máte môj obdiv... 😉
spevi kiwi? a to tým dr. už naozaj preskakuje? a všetko naj naj naj k 6. mesiačikom 🙂 🙂 🙂
zuzka nehádžeme....mojsejovci to je čistá psychiatria.... 😝
emanka a kolko budete cvicit tu vojtovku?
neboj zachvilku ti bue cupitat po styroch unas je to už ako by chodil sam vsade sa dostane tak si aspon zvykam! 😉
emanka a mate už aj zubky? 🙂
ahojte...alci...no konečne...myslela som, že si nás už opustila ☹
miskachrumak...ahoj 🙂
dnes mám opäť doma 2 malé deťúrence...Malý Patrik sedí tu pri mne a čosi mi hovorí, ale ja mu nerozumiem (má 3 mesiace) jeho mamina mu zabudla dať cumlík 😝 dúfam, že ho nejak uspím bez neho...
Šimon našťastie spí....a nanešťastie Tomi nieje doma, budem musieť zvládnuť sama...
ako sa máte? Čo robíte dnes?
skúste mi niekto dať dobrý tip na výlet, alebo krátku dovolenku...blížia sa jarné prázdniny a ja som si vzala do hlavy, že by som chcela min. na 3 dni niekam ísť... 😀 ešte som nepresvedčila manžela...keď som mu to oznámila, jeho reakcia bola: "nooooooo..."
nooooooooooooo.....neviem.... 🙂
alca, dík
zuzka, to je dobrý nápad, ja by som možno na tvojom mieste vygúglila dovolenka na Slovensku, na jar bude podľa mňa najlacnejšie, lebo už ani lyžiari nebudú a turisti ešte nie. Cez prázdniny bude asi plnšie, ale najviac asi cez Bratislavské. Oni nevedia v tom svojom meste vydržať keď nemusia, utekajú kade ľahšie na vidiek. Možno niekde, kde je aj plávanie s bábätkami, ak máte radi vodičku...
my sme mali dve plané noci za sebou, možno nasledujúca bude lepšia..a zas ma budil susedov pes 😝
ahojte,
alca dík...
miskachrumka, vojtovku budeme cvičiť minimálne 2 mesiace, vtedy máme ísť na kontrolu neurológovi, dúfam, že dlhšie nie, lebo je to na nervy...už aby sa všetko naučila 😝
No a zúbky máme 2 spodné, obidva vyšli na Vianoce a už je z nej riadny zubáč 😀 a vy máte?
Zuzka, poď na dovolenku do Trenčína 😀 Máme tu Trenčiansky hrad, potom je tu Beckov, máme plaváreň, dovolenka ako vyšitá...a ešte aj môžeš navštíviť svoju virtuálnu kamarátku 😉
Murinka, že brnká si po ušiach 😀 😀 Ako vám je dnes? Stále rovnako?
Speváčka, už dohovor tej Hanke, že už je veľká a nech pekne spinká 😉
My budeme dnes upratovať, teda ak sa nezmenia plány a zajtra ideme na Medzinárodnú výstavu psov...Maťo najskôr, že zbalíš Leuše veci a jedlo na celý deň 😝 Blázon, ako keby to bolo také jednoduché...no ale asi pôjdeme iba na pár hodín, pozrieme, to čo chceme a hajde domov!!!
Zuzi, veď mu daj Šimonkov dudlík 😉
No, z upratovania neviem, či dnes niečo bude, keďže Martinko s Leuškou spia...
Alca, ako ide papanie? Čo si jej nakoniec dala, zemiak, či mrkvu?
prečo? veď práve vtedy by si mala upratovať, nie?
čo sa týka papania, véééééľka bieda....teraz som dala 3.deň len ten zemiak, ale absolútne to do nej nedostanem....zajtra to skúsim len s mrkvou a potom skúsim dať oboje.....
Ale ste dali pusinke.... 😀 😀 😀 😀
alca, čau 🙂
nedá sa upratovať, lebo na jednej strane domu spí malá a na druhej Maťo, takže sa nedá odkiaľ začať, zobudila by som ich...no ale malá sa za chvíľu zobudí, takže potom asi poupratujeme...
Čo si robila doteraz? A ako je manželíkovi? Uvidíš, zajtra jej tá mrkvička bude chutiť...
Pusinka 😀 chúďa
no ja väčšinou vysávam a upratujem, keď malá zaspí....zatiaľ ju to nebudí, tuším vtedy ešte lepšie spí.....niekedy zaspáva pri práčke 😀 alebo pri zapnutom digestore... 🙂
doteraz ? prala, vešala, varila, sledovala mimibazar a tak
no uvidíme zajtra s tou mrkvičkou....vy ste boli na tom ako, keď si dala zemiak? Alebo ty si ho dávala rovno s mrkvou..
ahojte... 🙂
emanka...dík za dobrý tip...len keby Trenčín nebol tak ďaleko...hneď by som tam šla... 😉
spevacka...presne taký typ dovolenky hľadám...už som aj čo to vygooglila, našla som niečo v Tatranskej Štrbe...uvidíme ako zareaguje Vlado... 😝
malý Patrik už odišiel...bol zlatý...si ale predstavte, že na 3 mesiace vypije 200 ml mlieka 😕 😕 😕 , som z neho vedľa...ale vôbec nevyzerá ne to, že si tak rád popapká...
no čie dieťa môžem varovať nabudúce?? alcine? 😀
ja som dávala najskôr mrkvu a potom mrkvu so zemiakom...my nemáme problém s jedením, chvalabohu, malej chutí všetko...len do špenátu jej musím dať tiež mrkvičku, lebo sám jej nechutí 😀
Našej tiež niekedy nevadil vysávač, alebo práčka, ale už hej...takže musí byť ticho, max zapnutý televízor...
Zuzi, Patrik je riadny jedáč...lea vypije teraz 200 ml a aj to nie vždy...
Zuzka, mojeeee...zoberte si ho na tú dovolenku!!!!
Končím, Leuša sa zobudila...
zuzka kľudne môžeš povarovať.....my pôjdeme na východ na dovolenku a malú ti prinesiem 😅
to teda je riadny papkáč,... moja vypije max 120-130ml...
a Šimonko sa kedy naučil riadne papkať mrkvičku a zemiačik...
alci...začínala som s mrkvou...prvé 3 dni to bola bieda, ale každý ďalší deň zjedol o čosi viac...zemiak prvé 2-3 dni tiež nechutil, napínalo ho z neho...ale keď som pomiešala s mrkvou, chutilo mu viac... 😉
alci...emanka...ok...beriem, takže ak by sme náhodou šli do Tatier, pôjdeme dookola cez západ a ja vyzdvihnem vaše deti...ok? 😉
ok, Zuzi, berieme to....idem baliiiť 🙂
hej hej berieme.... 😀
😉 😉 😉
od poobedia sedím na nete a vkuse niečo hľadám...sa asi zbláznim, také podmienky aké chcem ja nikto neponúka... 😝
a aké sú podmienky? 😨
lacné, len na 2 noci, aby bolo poblízku aj nejaké kryté kupko a aby sa dalo prechádzať v prírode aj s kočiarom... 😝 😝 😝
emanka dala som na FB tú hádanku z MK, tak neodpovedaj.....zuzka ak si to čítala tak ani ty a spevačka taktiež 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 ja som ju práve dočítala, ale dobrá je 😉 😉 😉 dala som ju Tomášovi ale on nevedel...
ja som ju dávala Marošovi a uhádol až vtedy, keď som mu povedala, že to slovo je na 3 písmená a nie je hmotné 🙂 🙂 🙂
😎 😎 😎 no macher
hihi tak tomu sa hovorí, že podmienky....málokde nájdeš niečo len na 2 noci... 😝

no som tu deti hajkaju v kotli hori a ja sa bojimmmmmmmm 😕 neznasam ked som bez chlapa vsetko sa v tom dome oziva , veronikapp ak ho vyberu MM tak potom v lete pojde do bosny na misiu uvidime neriesim to neako kym neviem ci ano alebo nie, miska sikovny chlapcek 😉 , no moja lili dnes po kupkani si vegetila, co ona vobec nechce byt na brusku tak som ju dala a masirovala som jej chrbatik lezala v klude a gagotala mmmmmm,mmmmmm asi tak 10minut no bola som nameko stoho 😅 bola zlata