Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte, dnes v noci nič nepadalo u nás, len udržiavam stránku aktívnu
ja rozmýšľam či sa u nás niečo prihodilo, ale tiež nič....ááááááááááá vlastne áno....Maroš bol lyžovať a prekusol si jazyk....ááááááááááááááááááááááááááááu 😝 😝 😝 😝 😝 😝
No ahojte, vidím, že to tu zas flákate 😠 😠 😠
ahojte... 🙂
alci...auuuu...to musí bolieť... 😝
emanka...a ty čo robíš? 🙂
Zuzi, čau...ja teraz pijem kávičku a čítam si o vojtovke, malá spí už 2 hodiny, tak očakávam, že sa už zobudí...
a ty čo robíš? A čo chcel včera Vlado, keď ťa volal do postele? SEX??? 😀 😀 😀
no už je hore...pa
😀 emanka...no aj ja som si myslela, že to chce, ale on nie...len nechcel ležať v posteli sám 😕 😲
no mám to ja doma 3 deti... 🙄
učím sa s Tomášom, čítame a Šimon sa tiež práve zobudil...dnes je u nás dosť mrazivo, tak sme neboli nikde, len doma sedíme...šimon začína kýchať a sopliť...Bože dlho sme boli zdraví 🙄
Ahojte, my sme pred chvíľou prišli z vonku a teraz sa chystáme rozmrazovať mrazák, no môžem všetko umývať.....sa mi nechcééé.....baby ako dlho môže byť zmrazené MM- 3 alebo 6 mesiacov...niekde čítam tak a inde inak....
ahoj alca 🙂
no to ja vôbec netuším...
minule si spomínala, že ti neide FB...dnes moja sestra tiež hovorila, že sa nemôže dostať na ten svoj...žeby tam bola tiež nejaká porucha?
ako sa máte? Ste zdravučkí? A čo manžel...jazyk? 😝
dievčatá, asi dám výpoveď z materskej, nedokážem akceptovať neustále zlú náladu nekolegyálneho Riška - ak neplače čo bolo doteraz, tak rozoberá postieľku, trhá zvonkohru chudera a ak mu nie je po vôli tak reve jak tur - idem sa najesť, od rána od štvrtej som hore a zjedla som jeden jogurt a rožok ☹
ahojte 🙂 to je dnes nuda, či čo
alca- jooj to isto musí bolieť 😝
zuzi- Šimonkovi prajem rýchle uzdravenie...Nech ide na výlet fit 😉
emi- no aká si netaktná... 😖 😀
blazka...ufff dobrá diéta... 😀 Nuž ja ti neviem, skús podať niekde sťažnosť na Riška... 😀 , ale výpoveď nedávaj...
ber to z toho druhého konca, teš sa, že máš krásne, zdravé dieťatko... 😉
veronika, ahoj 🙂
zuzka som na mašlu - už len ju nájsť a fakt si to hodím, od soboty sme takýto horor 😠
blažka rýchlo bež... ja som dnes varila špagety s mäsom a omáčkou a sa mi zadarilo zoškvariť cibuľu úplne na uhlíky... to sa mi ešte nestalo... a to som len odbehla na wc 😕
mám chuť na puding, asi si pôjdem uvariť...
alci- netuším ako dlho môže byť mlieko zmrazené... iba zo začiatku som ho mávala viac, tak som pár flašiek zamrazila, ale tiež som čítala rôzne- že ako dlho, tak som to po 2 mesiacoch zlikvidovala... 😒
varenika ak urobis puding dones. ja som stihla len cestoviny vyvariť 😕
blažka- ty príď, mne sa nechce 😀 dám ti aj šľahačku 🙂
alci ja nekojím takže netuším ...........
veronika dojdem ma neprovokuj lebo sa oblečem krpca zavrem v byte a ťahám čáru jak cigoška z pôrodnice 🤐
😀 ale zober krpca, bude veselšie 😉 uvarím aj jemu, s piškotkami 😅
no blazka veď vravím, malý terminátor - babynátor- Riškonátor............
s jazykom je už dobre, vymáčal v repíku a už sa mu aj zrástol 😀 😝
Veronika aj ja som chcela robiť puding, ale nemám piškóty a do obchodu sa mi nechcelo ísť......ja som dnes robila protichrípkovú pomazánku a dala som tam toľko cesnaku, že mi skoro ústa a jazyk odpálilo..... 😝
alci- a to je aká, protichripková? 😨
ja som dnes tiež robila iba cestoviny, nebol čas, boli sme na rehabilitácii...
Veronika, netaktná? Ja? Veď mi si to tu k sebe môžme dovoliť 😲 Alebo nie?
Teraz som dala malej prvý krát tie kukuričné chrumky, nemohla som zohnať nesolené, všade mali iba solené, no a ona sa z toho teší, že aká super hračka, aj som jej to dávala do pusy, ale to je hrubé pre ňu, tak sa s tým hrá a mačká to prstami o 106.... 😀 dnes som jej aj tú sladkú activiu dala, na začiatku nič moc, ale nakoniec ju zjedla aj bez ovocia 🙂
blazka, myslíš, že idú malému ďalšie zuby? Prečo tak štrajkuje?
nemám na puding tiež piškoty /lebo mm mi ich vždy skôr zežere xixixi/ ale našla som kakaové venčeky - dobré nie? len to budem musieť krpca uspať ranou do hlavy, lebo mi tu ťuká do klávesnice 😕
no predsa cesnaková, to jej ja len tak hovorím, že protichrípková...
zuzka FB mi už ide v pohode
Veronika, robíš aj malej už puding? Ja sa chystám, ale nechce sa mi v obchode hľadať taký, ktorý môže...ak robíš, tak aký?
blazka ty si aká zláááááááááááááá....... 😅
blazka, ty si ukážková mamina...bacha, aby ti Riško nedal výpoveď, keď si takáto zlatá k nemu 😀

dobre ranko babenky ja tiez sem tam citam temu o detickach co zomreli a potom placem, a dakujem bohu ze mam zdrave deticky, ale teraz ste ma rozplakali vy 😢 😢 citam si vas a revem jak koza , je to strasne, alca tvojej sesternice mi je luto chudatko teraz do tej temy pribudla nova maminka babetko jej zomrelo tesne pred porodom v brusku, boze,som veriaca, ale v takom pripade si kladiem otazku preco, ☹