icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

blazka24
26. jan 2010

alca cesnačku milujem a vždy tam ide veľa cesnaku aj u nás xixixixi

emanka krpcovi asi ide celý chrup taký je hrozný vrrrrrrrrrr

alca ja a zlá? veĎ ja svojho syna milujem jak koňa - chvalabožku je dobrý - tak idem ho uspať ak sa zadarí..........držte palce........

veronikapp
26. jan 2010

🙂 alci- príď aj ty, piškotky ti dám 😀
emanka- aby niekto tajne čítajúci neostal v rozpakoch 😉 tie slané kukuričné chrumky tiež máme, ale tiež je to pre Lauru len hračka

alca85
26. jan 2010

jak koňa? len kopať a kopať? 😀 😀 😀

alca85
26. jan 2010

Fúúúú veronika ďaleko praďaleko to ty bývaš............ ☹

veronikapp
26. jan 2010

alca- aha, už viem 😉
emi- nie, puding uvarím pre seba 😉 Laura má ešte čas... ale vraj Zlatý klas na vode by mohla plus UM potom doňho, tak neviem...

alca85
26. jan 2010

no akého mám dobrého manželíka.......on vypratáva chladničku a mne ešte doniesol natreté chleby k PC... 😔

alca85
26. jan 2010

no idem dieťa sa mi zobudilo.....

emanka
26. jan 2010

alca, dobre si ho vychovala 😀
Veronika, vraj aj nejaký dr. Oetker je pre takéto deti, tuším vanilkový, neviem to presne, treba pozrieť zloženie...

veronikapp
26. jan 2010

emanka a nie je to práve ten Zlatý klas? Ten je tuším Dr,Oetker a je vanilkový, myslím...

veronikapp
26. jan 2010

alca- no tebe fajne 🙂 dobre naučený 😀

emanka
26. jan 2010

No tak to už neviem, ale môže byť, bola som pozrieť, či máme zlatý klas, ale nemáme momentálne nič 😲 A dá sa zarobiť len s vodou? Už si nepamätám, ale ak áno, tak si myslím, že to môže byť on...a deti budú mať zmenu, moja švagriná dokonca kupovala pudingy v téglikoch, také, čo môžu deti, aj mi hovorila názov, ale už si nepamätám, musím zistiť, niekedy sa to zíde, keď pôjdeme preč, namiesto ovocia...

veronikapp
26. jan 2010

tiež som bola pozrieť ale nemáme... ale sa mi zdá, že to je ono- dáva sa aj do krémešov... Mama mi už zo 2 týždne hovorí, že to kľudne môžem, že aj ona nám tak puding varila- na vode a potom do toho zarobiť UM... Neviem si to celkom dobre predstaviť, tak ak budeš skúšať, daj vedieť 😉 o hotových pudingoch v téglikoch som nepočula... 😒

emanka
26. jan 2010

No neviem, či to budem skúšať, teda ak tam bude písané, že sa to dá aj s vodou, tak hej, poprípade pozriem nejaký iný...musím zistiť o tých kupovaných téglikoch viac....musím končiť na chvíľu, ideme si pocvičiť 😝

veronikapp
26. jan 2010

juuuj Leuška... ☹
idem si teda ten puding uvariť a aj Laure kašu, už bude hladná...

blazka24
26. jan 2010

emanka ja som nervaňa a keď už od soboty beriem ibáč aby ma nebolela hlava tak matku roka asi nevyhrám 😀

tak ja idem rýchlo spratať, dožrala som sa cestoviny, uvarila som si fazuľu len tak light, do toho brokolicu čo sa nezmestila do malého príkrmu a do toho syr z črievka, fuj fučím tu a čakám kedy ma bude nadhadzovať po plafon z tej fazule 😕

tak idem odvážiť príkrm malého aby som vedela koľko spapá zajtra - doteraz som len tak od oka heh ale nejak začal jesť viac.........

alca85
26. jan 2010

inak baby ma tak napadlo, že Klára tu dlho nebola....

blazka24
26. jan 2010

alca veru veru nebola Klárika dlho.......

inak malý mi spí na boku už hodinu, som bola normál skúsiť či dýcha, prst pred nos 😀

blazka24
26. jan 2010

zakríkla som to, krpec už je hore ☹

alca85
26. jan 2010

no vidíš aj Riškonátori musia niekedy oddychovať....ale radšej si to sem nemala písať, lebo moja keď mola mladšia a konečne zaspala a ja som to niekde povedala alebo napísala, tak bola v momente hore..... 😝

veronikapp
26. jan 2010

veru klara, ani babulka...
idem kúpať Lauru, lebo je zlá ako čert a tuším aj pokakaná...

blazka24
26. jan 2010

tak malý sa zobudil s revom ale tearz leží ako mrtvolka a len s tými okálmi kuká z postieľky, vypadá ako keby ležal na lehátku pri mori vykelebený na deke aaaaaaaaaaaaaaaa prispáva a ja som už nachystala UM 😖

alca85
26. jan 2010

daj mu v spánku....ja som tak kŕmila malú večer

blazka24
26. jan 2010

alca nedala som nič, nevieme takto papkať, on sa zobudí na to že je hladný, my nie sme kojení takže nie je zvyknutý jesť v polospánku........ nevadí, dám keĎ sa zobudí........

emanka
26. jan 2010

aj ja som už rozmýšľala nad tou Klárou a babullkou...hmm, možno majú niečo s netom alebo sú deti choré 😝

emanka
26. jan 2010

bože, to moje dieťa teraz spí 😠 a to sme ju mali ísť okúpať, potom večera a spánok, som zvedavá, kedy zas zaspí 😲 Môžem sa ja snažiť robiť jej nejaký režim, keď jedna návšteva u lekára + cvičenie to celé dodr.ú 😠 😠 😠

blazka24
26. jan 2010

emanka nič si z toho nerob, to sa proste nedá, náš Riško si robí čo chce, niekedy sme kúpali aj o desiatej lebo sa rozhodol drichmať do desiatej a potom kukučkoval do pol jednej, teraz chodíme okolo pol ôsmej ale čakám kedy to zase sám zmení 😕

veronikapp
26. jan 2010

hihi a Laura je už okúpaná najedená a spí 🙂 len neviem kedy sa ráno zobudí...zase o 6.00 🙄

emanka
26. jan 2010

no Laura dnes nejak skoro zalomila 😲
Leuša túto noc spala od 19.30 do 08.15 🙂 bez jediného zobudenia 😉 no a po celej noci vypila iba 100ml mlieka, ja neviem, prečo to mlieko nechce 😒

blazka24
26. jan 2010

veronika provokuješ? zobudím vás o štvrtej či čo? xixixixixi

emanka
26. jan 2010

blazka, kedy to máte 6 mesiacov? V sobotu? Či to len tortu vtedy robíš? Inak, ty si aká dobrá, že tortu, ja som k pol roku kúpila Leuše 3 knižky...tá torta je hlavne pre teba, čooo?