icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
27. jan 2010

hihi 😀 😀 😀

emanka
27. jan 2010

a večeru budeš mať o polnoci? 😝

emanka
27. jan 2010

malá už obedovala dnes? ako to išlo?

alca85
27. jan 2010

večeru? na raňajky 😀 😀 😀 😝

pred chvíľou dopapala a musím ju pochváliť ako to krásne a ukážkovo spapkala (mrkvička+zemiačik) zajtra to ešte dopapá a potom jej skôsim dať nerozmixovanú stravu, iba popučenú....inak čo ďalšie by som mala dať?

alca85
27. jan 2010

bože ani sa nestihnem obzrieť a malá je už na druhej strane postieľky....ktovie ako to robí...nikdy si to nestihnem všimnúť.. 😨 😨 😨

alca85
27. jan 2010

tak tomuto nerozumiem....kúpila som si takú knižku o príkrmoch...a píšu tam, že dieťatku (5-9m) sa má 4 až 5x týždenne podať 50g masla a žĺtok....to stým maslom ste už niekde počuli? 😒

kamilecka
27. jan 2010

Alca tak super 🙂 krasne papate, ja som skusala davat len popucenu a nechutilo jej to tak velmi ako rozmixovana, z popucenej sa akoby dusila,ju napinalo

dzio2
27. jan 2010

ahojky alca skus si precitat zcoho je prikrm pre 5mes babo nap jahnacina zo zeleninkou tak isto som bola prekvapena ako ty teraz z toho masla , totisto obsahuje to kravske mlieko a zevraj podla knizky kravske mlieko mozu deticky az od roka myslim ze aj vy ste mi to tu spominali 🙂

blazka24
27. jan 2010

ahojte babule čítať vás nejdem - teda ak tu nikto nebude iné mi neostáva, malý spí už druhú hodinu v kočíku, prvú musel lebo sme šli von a kukal najskôr jak péro z gauča že čo od neho chcem ale nekompromisne som ho kolísala a zrazu hodil facana na bok a už spal..........
nakúpila som si ovocíčka, bola som si pre kvapky do nosa, hrozí mi chrípka mám oliate pery a to je predzvesť 🙄

alca tak toto počujem prvý krát s tým maslom, nikde to nepíšu a to mám vytlačené veci od lekárov a pediatrov čo všetko sa má a nemá..........
ja som si dala na chladničku zoznam čo má kedy začať a tak to aj praktizujem a čo je dobré vedľa toho je taký štvorček tak zaškrtávam toto sme už mali xixixi zajtra začíname s novým príkrmom ale ešte neviem čo zoženiem, lebo brokolica nám nehorázne chutila a ja nemixujem len popučím poriadne a dávam tam trochenzi vody v čom som to varila a veru malý to papá..........

alca85
27. jan 2010

blazka a nemohla by si sem ten zoznam opísať? Ak by sa ti chcelo......a choď sa pekne liečiť.....

blazka24
27. jan 2010

alca - pozriem to a prepošlem ak to ešte nájdem..........

http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=450901

blazka24
27. jan 2010

dúfam že to pomôže - mne hej tak veľa zdaru a teraz idem uspať môjho tigra vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

alca85
27. jan 2010

ďakujem blazka... 🙂

blazka24
27. jan 2010

alca nie je zač ak môžem rada pomôžem, fakt sú tam super rady a nie je treba nič vymýšľať 😀

emanka
27. jan 2010

blazka, alca, ale tá tabuľka je zastaralá, teda všetko je tam správne, ale lepok je tam písaný až od 8. mesiaca, čo už dnes nie je pravda 😉 Aspoň myslím, že tam je všetko správne, pozerala som to iba zbežne...

zuzkaku
27. jan 2010

ahojte, ste tu?

zuzkaku
27. jan 2010

no baby, tak kde sa túlate? Som tu sama, samučká ako prst... ☹

kamilecka
27. jan 2010

Zuzka,neboj niesi tu sama,uz som tu aj ja 😀

emanka
27. jan 2010

ahojte, konečne som sa sem dostala po hodine a pol...celý net mi blbne, katastrofa...idem vás prečítať a hneď som tu..

emanka
27. jan 2010

no už som prečítala tie 3 príspevky 😀 asi všetkým blbne kôň alebo net 😝

kamilecka
27. jan 2010

Emanka a zajtra som pocula v radiu ze nema ist net na celom srou medzi 12-15 hodinou

emanka
27. jan 2010

to vážne? a to prečo sa deje? nehovorili?

alca85
27. jan 2010

to vážne nemá ísť internet? a vieš aj prečo?
no našťastie zajtra nebudem doma, tak neutrpím žiadnu ujmu..... 🙂

alca85
27. jan 2010

emanka si sa nepochválila, že čo si našla v poháriku.....nás nebudeš varovať? 😝 😝 😝

desszi
27. jan 2010

ahojte babenky, mozno by ste mi vedeli poradit - maly ma 5 mesiacov a vraj neskoru reakciu na tbc - v 3.mesiaci mi povedali ze zhojene, teraz mu to hnisa (zacalo to po ockovani hexavakcinou, zeby nahoda?), pluzgierok mu praskol, ale este tam ma stale trosku hnisu - dnes na poradni mi dr povedala, ze mame ist na chirurgiu, tam mu to osetria. ale co pocuvam, kazdy s tym chodi na plucne a tam to osetruju, niektorym dokonca takyto stav ani neosetruju, lebo ze sa to normalne zhoji. som uplne zmatena a neviem co robit. nechcem ho dat rezat - ked zacnu rypat, tak neprestanu. nemate niektora takuto skusenost, alebo radu ako to osetrovat?

emanka
27. jan 2010

jaaj, ale mne bolo jasné, že ty si to určite prečítaš 😀 😀 ale nie, jasné, že by som to sem napísala, ale nejak som si ani neuvedomila, že vy už ste tu skoro všetky začali prikrmovať 😲 Tak sa ti hlboko ospravedlňujem 😔
Inak, to je sila, že? Ale ani sa nečudujem, predsa len, je to pásová výroba a môže sa tam zatúľať hocičo, to je to isté ako pri konzervách, ani boh nevie, čo tam je 😝 myslím paštéky a tak 😝

emanka
27. jan 2010

ahoj desszi, tak ja s tým skúsenosť nemám, ale chodieva sem veronika a jej malej to 2x prerezávali, možno dnes ešte dorazí. A ak nie dnes, tak zajtra tu bude a určite ti odpovie a poradí 😉

Kamilka, aj nám dáš odpoveď, alebo si to máme vygoogliť? 😉 😲

alca85
27. jan 2010

desszi no neviem, myslím, že z nás tu nemal nikto taký problém, skús sa obrátiť na annag, ževraj ona vie vo všetkom dobre poradiť....no dúfam, že sa vám to dá do poriadku....

alca85
27. jan 2010

emanka ja som ako tvoj tieňňňňňň........ 😕

desszi
27. jan 2010

dakujem vam 🙂