Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
večeru? na raňajky 😀 😀 😀 😝
pred chvíľou dopapala a musím ju pochváliť ako to krásne a ukážkovo spapkala (mrkvička+zemiačik) zajtra to ešte dopapá a potom jej skôsim dať nerozmixovanú stravu, iba popučenú....inak čo ďalšie by som mala dať?
bože ani sa nestihnem obzrieť a malá je už na druhej strane postieľky....ktovie ako to robí...nikdy si to nestihnem všimnúť.. 😨 😨 😨
tak tomuto nerozumiem....kúpila som si takú knižku o príkrmoch...a píšu tam, že dieťatku (5-9m) sa má 4 až 5x týždenne podať 50g masla a žĺtok....to stým maslom ste už niekde počuli? 😒
Alca tak super 🙂 krasne papate, ja som skusala davat len popucenu a nechutilo jej to tak velmi ako rozmixovana, z popucenej sa akoby dusila,ju napinalo
ahojky alca skus si precitat zcoho je prikrm pre 5mes babo nap jahnacina zo zeleninkou tak isto som bola prekvapena ako ty teraz z toho masla , totisto obsahuje to kravske mlieko a zevraj podla knizky kravske mlieko mozu deticky az od roka myslim ze aj vy ste mi to tu spominali 🙂
ahojte babule čítať vás nejdem - teda ak tu nikto nebude iné mi neostáva, malý spí už druhú hodinu v kočíku, prvú musel lebo sme šli von a kukal najskôr jak péro z gauča že čo od neho chcem ale nekompromisne som ho kolísala a zrazu hodil facana na bok a už spal..........
nakúpila som si ovocíčka, bola som si pre kvapky do nosa, hrozí mi chrípka mám oliate pery a to je predzvesť 🙄
alca tak toto počujem prvý krát s tým maslom, nikde to nepíšu a to mám vytlačené veci od lekárov a pediatrov čo všetko sa má a nemá..........
ja som si dala na chladničku zoznam čo má kedy začať a tak to aj praktizujem a čo je dobré vedľa toho je taký štvorček tak zaškrtávam toto sme už mali xixixi zajtra začíname s novým príkrmom ale ešte neviem čo zoženiem, lebo brokolica nám nehorázne chutila a ja nemixujem len popučím poriadne a dávam tam trochenzi vody v čom som to varila a veru malý to papá..........
blazka a nemohla by si sem ten zoznam opísať? Ak by sa ti chcelo......a choď sa pekne liečiť.....
alca - pozriem to a prepošlem ak to ešte nájdem..........
dúfam že to pomôže - mne hej tak veľa zdaru a teraz idem uspať môjho tigra vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
alca nie je zač ak môžem rada pomôžem, fakt sú tam super rady a nie je treba nič vymýšľať 😀
blazka, alca, ale tá tabuľka je zastaralá, teda všetko je tam správne, ale lepok je tam písaný až od 8. mesiaca, čo už dnes nie je pravda 😉 Aspoň myslím, že tam je všetko správne, pozerala som to iba zbežne...
ahojte, konečne som sa sem dostala po hodine a pol...celý net mi blbne, katastrofa...idem vás prečítať a hneď som tu..
Emanka a zajtra som pocula v radiu ze nema ist net na celom srou medzi 12-15 hodinou
to vážne nemá ísť internet? a vieš aj prečo?
no našťastie zajtra nebudem doma, tak neutrpím žiadnu ujmu..... 🙂
emanka si sa nepochválila, že čo si našla v poháriku.....nás nebudeš varovať? 😝 😝 😝
ahojte babenky, mozno by ste mi vedeli poradit - maly ma 5 mesiacov a vraj neskoru reakciu na tbc - v 3.mesiaci mi povedali ze zhojene, teraz mu to hnisa (zacalo to po ockovani hexavakcinou, zeby nahoda?), pluzgierok mu praskol, ale este tam ma stale trosku hnisu - dnes na poradni mi dr povedala, ze mame ist na chirurgiu, tam mu to osetria. ale co pocuvam, kazdy s tym chodi na plucne a tam to osetruju, niektorym dokonca takyto stav ani neosetruju, lebo ze sa to normalne zhoji. som uplne zmatena a neviem co robit. nechcem ho dat rezat - ked zacnu rypat, tak neprestanu. nemate niektora takuto skusenost, alebo radu ako to osetrovat?
jaaj, ale mne bolo jasné, že ty si to určite prečítaš 😀 😀 ale nie, jasné, že by som to sem napísala, ale nejak som si ani neuvedomila, že vy už ste tu skoro všetky začali prikrmovať 😲 Tak sa ti hlboko ospravedlňujem 😔
Inak, to je sila, že? Ale ani sa nečudujem, predsa len, je to pásová výroba a môže sa tam zatúľať hocičo, to je to isté ako pri konzervách, ani boh nevie, čo tam je 😝 myslím paštéky a tak 😝
ahoj desszi, tak ja s tým skúsenosť nemám, ale chodieva sem veronika a jej malej to 2x prerezávali, možno dnes ešte dorazí. A ak nie dnes, tak zajtra tu bude a určite ti odpovie a poradí 😉
Kamilka, aj nám dáš odpoveď, alebo si to máme vygoogliť? 😉 😲
desszi no neviem, myslím, že z nás tu nemal nikto taký problém, skús sa obrátiť na annag, ževraj ona vie vo všetkom dobre poradiť....no dúfam, že sa vám to dá do poriadku....

hihi 😀 😀 😀