Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ozaj, čo sa stalo s klarou?? Už dávno tu nebola...naposledy spomínala aký je jej drobec nervózny, že?
NO...ja podávam sťažnosť! Tak kde steeee???
Zuzi, pochybujem, že vydrží necikať celú noc, na to je ešte moc malinká 😉 A včera pila dosť tekutín, tak to nechápem...
A vieš ako to s ňou vydržím? Ráno ju dám do stoličky na krmenie, ale dám jej operadlo tak nižšie, dá sa to polohovať, takže v pohode. Potom je na koberci, niekedy v pohode aj 2 hodiny a niekedy hneď, ako ju tam pomožím, začne vrieskať 😝 Potom mám také nafukovacie koleso, veľké, ktoré je obalené látkou, aj vo vnútri je látka a dookola sú také pískacie a šuštiace hračky a je to také obrázkové, tak tam ju posadím, je tam v bezpečí a ja si môžem niečo porobiť. V lehátku už nechce byť vôbec. A niekedy ju položím do postieľky, nech si poleží, oddýchne. Takže to nedodržiavam na sto percent, ono sa to už nedá, keď už raz zistila, aké to je sedieť, už to chce stále 😲
No a myslíš, že by sa mu tie ušká vrátili? Chúďa, no to snáď nie...a má aj teplotu?
zuzka, síce sa ma nepýtaš, ale Hanka veľmi napríklad nemá rada, keˇd ju dám do sedačky, na chrbátiku, to tak ráno pod hrazdičkou, ale najradšej je na bruchu...to som veľmi rada, lebo tam najlepšie cvičí. Inak, spočiatku trúto polohu veľmi neobľubovala, ale si zvykla, teraz sa najlepšie prehrá na brušku
eman, že bez plienky..ja by som bola rada, keby mi vôbec prespala noc...myslíte, že to hrozné spanie môže byť zo zubov? Ešte nám nevyšli.
spevi... 🙂 🙂 🙂 no konečne, už som to tu išla zabaliť...
no práve tá poloha na brušku je u nás hrôza, veľmi nerád je tak...
inak aj my sme sa vrátili k nášmu starému štýlu spánku... 😝 už asi 3 noc spí zas tak isto...som hore 6-7 krát...sa z neho... 😝 😝 😝
zuzka, veď ja budem musieť o chvíľu letieť, Hanka sa mi už budí po 20 min. som zúfalá...ale nie manželka, ale matka
no...ja neviem, čo tie naše deti s tým spánkom majú, aj keby som veľmi chcela, tak ti neviem poradiť, čo by bolo dobré na taký nespánok... 😒
zuzi, no ale u vás by som to asi pripisovala nejakej blížiacej sa pliage 😠 ...keď si vravela, že máš podozrenie
naša tiež neznášala polohu na brušku, tuším až v siedmom mesiaci sa jej tam začalo páčiť a teraz sa tam okamžite pretočí, na chrbáte už nevydrží ani sekundu 😉
spevi a ako predtým spávala Hanka? Bolo to lepšie a zhoršilo sa to? Alebo je to stále viac-menej rovnaké?
...ale o chvíľu budeme mať 4000, dnes alebo zajtra...
veď hej... ☹ Bože, len nech je zdravý...
chcela som ešte napísať, že táto noc bude asi hrozná, len dúfam, že nie taká ako vtedy, čo mal tie ušká...pomóc, len to nie...
nebojte, raz aj oni budú pekne spinkať 😉
veru, 4000 😲
Zuzi, držím palce, aby tá noc nebola taká zlá, nakoniec možno bude pekne spinkať 😉
emanka...no konečne 😉
veď budú ja viem, ale kedy? možno až o 5 rokov... 😝
emanka, no prvé dva mesiace spávala dobre, no bola v noci hore asi 3-4 krát...dokonca v pôrodnici mi prespala aj 7 hodín 😉 no a potom sa to tak odrazu zlomilo cca v 4.mesiaci, a teraz už druhý mesiac sa mi budí po polhodinách aj skôr. no už je hore...snáď sa ešte vrátim ☹
emanka...čítala si aj dozadu? pýtala som sa ťa tam niečo... 😉
jemine...prepáč, teraz som si všimla, že si mi odpovedala... 😝
ale zuzi, to nieeee, uvidíš, ani sa nenazdáš a krpec bude spať ako zabitý - obrazne povedané 😝
a teraz už spia ?
zuzi, držte sa v noci...nechám ju troška poplakať
Zuzi, ja na rozdiel od teba odpovedám na všetky otázky 😀
Aj to, že emanka - konečne, to si si nevšimla dovtedy, že som prítomná alebo čo? 😀
chlapci už spia...a pýtala si sa ma aj na teplotu, nemal ju, ale hneď som mu dala aj nurofen od bolesti a do uší tie kvapky-ešte nám z nich ostalo...asi do pol hodinky sa ukľudnil...už plače utekám...
spevi, dieťa ti plače a ty si tu pokojne debatuješ? Ako teraz plače? Len tak občas zanarieka, alebo silný rev? Sorry, za blbú otázku, ale som zvedavá, lebo naša Lea vôbec nereve, teda iba pri cvičení...
emanka, mne vobec neukázalo tvoju odpoveď, len spevacku... 😒 neviem, čo to tu blbne....
no začala normálne revať, ale to dlho netrvalo asi minútu, a teraz skôr tak zlostne sa pučí, to nie je nárek...no ty máš dieťa ako moja švagrová, aj tej skoro vôbec neplače, vlastne ja som ho nepočula, aj Hanka taká bola v pôrodnici, dr.ju musela myknúť, keď ju chcela počuť, či reaguje, len spala, semtam jedla a spala a spala...aj z vyšetrení mi ju nosili spiacu
spevi... 😉 škoda, že jej to neostalo, že? No nemyslím len to spanie, ale aj to, že ti takmer vôbec neplakala...
Šimon teraz začal trošku, ale to len tak zo spánku...teraz spí ďalej...
Zuzi, ono to tak býva, že neukáže niekedy odpovede, lebo sa to ešte neaktualizuje...to je jedno 😉
spevi, z vyšetrení tuším nosia všetky deti spiace, pretože tam revú a vyčerpajú sa 😝 😀
príšerne ma bolí hlava 😠
Viete, čo budem musieť urobiť behom mesiaca? Podstrihnúť malej ofinu, lebo jej ide už do očí 😝 Ešte sa to dá, len jej musím stále odhŕňať vlasy z čela, ale do mesiaca už to bude neustrážiteľné...viem, že do roka sa nemajú strihať, no ale čo ju nechám oslepnúť? A sponky nechcem dávať, aby sa náhodou nezadrhla s nimi 😝
emanka...kľudne podstrihni, ja som Tomášovi do roka tiež musela ofinu skrátiť, bol taký vlasatý a Šimon detto... 😀
čo tá tvoja hlava? žeby z koňa?
videla si niekde klaru? Nechodí ona do inej témy?

emanka...ty si spomínala vtedy ako ste boli na vyšetrení s malou, že ju nemôžeš dávať sadať, ani do lehátka a tak...ako teda prežiješ celý deň s Leou? Chce len ležať? Dnes som nad tým rozmýšľala, Šimon mal taký deň, že nechcel veľmi ležať, väčšinou som ho mala vo vajíčku... 😖 , ale už dávno sme taký deň nemali (nedávam ho tak často, no dnes výnimka...)