icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
28. jan 2010

juuuuj zuzi, keď neviem či mi to dá- nechať tak... uvidím 😎

emanka
28. jan 2010

Veronika, ja si tiež myslím, že keď neurologička povedala, že je to ok, tak to tak aj bude. Tá rehabilitačná ju mala vyšetriť až keď by bola malá v kľude a nie takto, veď to je jasné, že sa jej to zdá divné, každé dieťa keď reve a má nervy, tak je napnuté...a nie len dieťa, aj dospelý....takže už vám dali nejaký cvik? aký?

Zuzi, tam sú také postavičky a väzeň a máš ich previesť cez rieku ale ten nemôže byť s hentým, ten zas s týmto...to som neriešila, na tej stránke sú aj iné a tie som skúšala...

zuzkaku
28. jan 2010

no mne to bolo hneď jasné, že ty to takto nenecháš...no veď sama uvidíš...

alca85
28. jan 2010

akú 3. zeleninku ste dávali? a čo budete zajtra variť? Hľadám inšpirácion

alca85
28. jan 2010

veď ja viem.....ja len tak pre kontrolu....

emanka
28. jan 2010

alca, ja som dávala karfiol, ale niekoho môže zapekať, lea bola v pohode...no ale raz ho vyskúšať musíš, no nie?

zuzkaku
28. jan 2010

ja 3. karfiol...ale to ma tu sprdli, že vraj nafukuje...no šimona nenafukovalo a všetko prijal úplne v pohode, dokonca ten karfiol, keď bol uvarený chutil tak sladkasto a on mi vždy zjedol celú porciu...
väčšinou mu robím zemiak s mliekom a mrkvou - má to rád... 😉

emanka
28. jan 2010

a kam zas zmizla tá Veronika?

zuzkaku
28. jan 2010

alci...o tom nechaní som písala veronike 😀 toto to je:

no mne to bolo hneď jasné, že ty to takto nenecháš...no veď sama uvidíš...
😀

alca85
28. jan 2010

inak veronika ja si tiež myslím, že Laure vojtovka neni treba....Natálka keď má nervy tiež sa tak strašne napne a je v takom hroznom kŕči....väčšinou mi tak dáva najavo, že už je dojedené..... 🙂
No Natálka sa už tuším vyspinkala a teraz bude buntošiť do polnoci..... 😠

zuzkaku
28. jan 2010

alci, Natálka takto často spinká? Ona asi potrebuje takú medzizastávku, že?

emanka
28. jan 2010

baby, máte v tom pekný chaos 😀 ale aj ja niekedy rozmýšľam, keď mi niekto odpovie len tak, že Emanka- ani veľmi nie - tam potom rozmýšľal ako besná, že čo som sa pýtala 😀

alca85
28. jan 2010

som rozmýšľala nad kalerábom, ale neviem kde by som ho kúpila....predávajú aj mrazený? Momentálne mám len brokolicu, al tú nechám asi na neskôr.

zuzka, veď ja som na to ani nereagovala, ale na ten vyššie (alca...no ty si ale...2 vyrážky... )

veronikapp
28. jan 2010

emanka skúsim opísať- sedím, malá je otočená hlavou ku mne, tvárou dole, nožky jej visia. Najprv ju mám na jednom stehne, potom na druhom, podľa toho, ktorú stranu cvičím. Ručku, ktorú má bližšie ku mne, má držať pozdĺž tela, druhú jej držím v lakti opretú o podušku, a zároveň naťahujem smerom hore k hlave. Nôžku má ťahať na kolienko smerom na podušku. no hrôza... dúfam, že si to vieš predstaviť 😖

emanka
28. jan 2010

alca, kaleráb majú v zelovoci, v každom a samozrejme v supermarketoch 😉
a brokolicu máš akú? mrazenú?

zuzkaku
28. jan 2010

😀 😀 😀 to je tu miš maš škoda že to tu nefunguje formou chatu, ...tak ani neviem kto na koho reaguje 😀

alci, ja som kúpila kaleráb v tescu, stál asi 14 Sk...

emanka
28. jan 2010

Veronika, viem si to predstaviť...aj si to už skúšala? Plače pri tom? My nemáme ani jeden cvik takto, že by bola na mne, všetky sú na stole...

veronikapp
28. jan 2010

zuzi karfiol je mňam mňam, aj nám veľmi chutí... je len že skôr asi iné druhy zeleniny, ale jasné, keď nerobí problém tak v pohode 😉
alca- mrazený kaleráb som ešte nevidela, priznám sa, ten sme ešte nedávali... 😒

alca85
28. jan 2010

emanka to viem, že v zelovoci....a vy dávate aj taký? Nie je lepší mrazený? brokolicu mám mrazenú...čerstvú by sa mi neoplatilo kupovať, keď z nej spotrebujem len trošku a z ostatkom neviem čo by som robila, keďže ja to moc nemusím....

alca85
28. jan 2010

škoda, že nie je leto, vtedy máme kaleráb z našej záhrady....

veronikapp
28. jan 2010

emanka skúšali sme, ale tak kričala, že mm to hneď zrušil, že jej mám da´t pokoj 😀 ☹

zuzkaku
28. jan 2010

emanka nám odbieha hádať... 😉
a ja odbieham už do postele...neviem aká bude noc, tak kým spí, idem aj ja...majte sa tu pekne...oa

veronikapp
28. jan 2010

dobrú noc zuzi 😉

alca85
28. jan 2010

dobrú zuzka

alca85
28. jan 2010

no idem aj ja, lebo Natálka ma tu už naháňa... 😔

emanka
28. jan 2010

alca, kaleráb kúp čerstvý, tiež som nevidela mrazený, maximálne v nejakej polievkovej zmesi 😉
Ja som tiež ešte nedávala kaleráb, možno bol v nejakom poháriku, ale už si to nepamätám...
Brokolica sa má dávať v poháriku, aj špenát, do roka, kvôli dusičnanom...
Veronika, to aj Maťo hneď zrušil, ale vysvetlila som mu, že je to potrebné...no ale vy nie ste o tom presvedčení, že či to potrebuje, tak je to také iné...skús to najskôr iba tak formou hry, nech si zvyká na takú polohu a postupne ju dávaj do správnej polohy, len tak zľahka...ja som tiež nezačala hneď na tvrdo, veď pre leu to bol šok, celé dni si robí, čo chce a zrazu 3x denne ju nútim cvičiť 😝

emanka
28. jan 2010

dobrú noc, dievčatá...idem si urobiť čaj a dať si ibalgin, tuším fakt lezie na mňa choroba 😝 Prídem o chvíľu, až tu niekto bude...

veronikapp
28. jan 2010

alca dobrú 😉
emanka ešte mi neurologička ukázala ako ju mám dávať na kolienka, aj ke´d ja sedím, mám ju opretú o seba alebo ju pridržiavam tak ju mám nechať, nech s týmo nôžkami niečo robí sama, prípadne jej pomôc´t dostať sa na kolienka, tak ju chvíľu nechať... proste len tak ,,nenásilne,, 😀 tak toto budem robiť.

emi je brokolicu normálnu mrazenú kupujem... 😒

veronikapp
28. jan 2010

inak aj mne je dnes nejak divne, aj som si poobede ľahla spať s Laurou, nieže by ma bolela hlava, skôr len taký tlak, do očí mi to udieralo... nebude to nejakou zmenou počasia?

veronikapp
28. jan 2010

emanka teraz pozerám- že si registrovaná už v roku 2008, ale nemáš veľa príspevkov...asi si tu nechodila predtým často, čo? Lebo keď tak niekedy pozerám na počty príspevkov niektorých uživateliek mk, až mi je nedobre z toho...