Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka...aj to je super pokrok, posielam zato Lei božteky 🤐 🤐 🤐
desszi a nebýva spotený, že?
emanka no super 🙂 a ty takú správu odkladáš... zachvíľu sa aj sama na tie 4 postaví 😉 Laura zatial ništ... ale cvičíme na takom valčeku, ju tak ,,nútim,, krčiť kolienka. Tak uvidíme...
Zuzi, že Lea ďakuje a tiež ti posiela 🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂
ja už by som chcela aby bolo teplejšie... už ma to babušenie v kočiary nebaví. Laura aj tak nespí dlhšie ako polhodiny- to je najnovší rekord, niekedy nespí vôbec. A keď sa oteplí dám ju sadnúť a nech si kuká po svete 🙂
veronika, to by chceli asi všetky maminy na svete....alebo na Slovensku...aj keď ja sa momentálne teším zo snehu...no ale mrazy a to babušenie tiež nemusím... 🙂
veru, Veronika, aj my chceme teplo 😒 no ale ešte minimálne 2 mesiace si budeme musieť počkať...teda, nie zrovna na teplo, ale bude teplejšie 😝
blažka je zradkyňa 😎 píše do témy, ktorej zakladateľka sa adminkám s´tažovala, že našu tému nezamkla!!! 😨 😨 😨
veronika, to som si aj ja prečítala a mala som na ňu ťažké srdce (myslím tú čo sa sťažovala admin...) 😠
veronika už som tu......kúpali sme malú, teraz papala a teraz sa vás snažím dočítať....
inak dobrý návrh na pokračovanie tu padol- že dievčatá od Kláry 😀 no už len tá Klára akosi chýba... 😠
nie emi, nebyva spoteny, je mu len prijemne teplucko, inak tu deku musim fakt odporucat, uz hned na dotyk hreje a dobre drzi teplo. a ked sme niekde vnutri napr. v obchode, tak ho len odokryjem, kym sa tam motam, aby sa nezapotil.
alca 😠 😀 som sa zľakla...
veronika, myslím, že taký názov témy by asi neprežil...neľútostné adminy by ho zatrhli... 😀
alci..vykúpkaní, voňavučkí... 🙂
to myslia vážne s tým večerným programom?
desszi, dík za tip, ale my máme zas dobrý fusak 😉 tiež je neuveriteľne teplučký a pritom vyzerá ako deka a v obchode ju tiež iba odokryjem, lebo je na suchý zips 😉
Dobrá poznámka, že tej Kláry niet 😢 😕 😕
čo poviete na: batoľatá po prvom roku...
nas Dadulik uz spinka od pol osmej, dnes akoby zazrakom, dnes sme bosorovali - skusila som cistec a neviem ci je to tym, ale zatial spinka kludne.
ja ten večerný program radšej neriešim...ešteže mám vás tu, inak už spím... 😀
veronika to vážne? ja píšem náhodne - neriešim kto čo zakladá ☹
desszi ty myslíš fleesovú deku? malý má v kočiari deku pod sebou je vo fusaku a deku na ňom, ja som maniak 😝
zuzi, asi by prežil ten názov, veď je tu Darinkina partia, alebo s humorom ide všetko ľahšie, Kámošky z modrého koníka, či ako to je....
deszi...čo je to ten cistec?
zuzi len či chceme, aby sme sa tam my, čo sme tu teraz, hľadali, lebo to je veˇmi obšírny názov. Myslím, že to sa už veľa nových tvárí bude pripájať 😒
nooo, asi máš pravdu emanka...to ma teda nenapadlo 😅
ani ja neviem, čo je cistec...
Inak, ja som dnes pôvodne chcela konečne pozerať nejaký dobrý film, že zavriem notebook, zvalím sa na gauč a hotovo. No ale keď som si prečítala program, rýchlo ma to prešlo 😀
veronika, pravda....
blažka hej, ale kľud 😉 našťastie nás nezamkli... to by ma mrzelo ☹
no tak najskôr gratulujem Leuške, lebo to je dosť veľký pokrok sa udržať na štyroch.....aj ja posielam božteky.....
obliekanie: tielko, body, mikina, hrubé pančušky, overal, papučky, deka, fusak, a ten kryt na kočík (nemyslím ten igelitový proti dažďu) a samozrejme čiapka....
No zuzka, ale to by sme si museli ešte počkať, kým by sme tam mohli prispieť.....čo tam bude len emanka a veronika?

dnes som vám zabudla napísať, že keď som dala leu na 4, tak sa tam už udržala dosť dlho a ešte aj sa hojdala spredu dozadu 🙂 Ale asi najlepšie by bolo, keby sa sama dokázala dať na tie 4 😒