Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
blazka ta deka nie je vyslovene flisova, neviem to popisat, je taka hrubsia ale velmi jemna, ma dlhsi vlas, v kazdom pripade sa vola spanielska, ked das do googla, tak ti vyhodi a budes vediet. su drahsie, my sme ju dostali darom od starkej, ale oplati sa.
zuzka cistej je bylinka proti urieknutiu.
baby ja som verná iba vám...... 🙂 😝 😔
deszi...aha....no ja som zvykla robiť uhlíkovú vodu, ale prednedávnom ma sestra od toho odhovorila, ona sa totiž o tom rozprávala s nejakým farárom a vypočula si aj niekoľko prednášok ohľadom toho...jednoducho ide o bielu mágiu a o zavďačenie sa zlému...no keďže som veriaca...tak odvtedy s tým nič nechcem mať 😉
alca- my by sme vás aj skôr vzali 😉 čo by sme tam bez vás robili 😉
zuzi- občas babätka- témy o plači, očkovanie, reg. partnerstvo... nepamätám... sem tam niečo, len tak jednorazovo...
alca, ďakujeme, aj tebe leuška posiela pusinky 🙂 🙂 🙂
alca, ty ju tiež dosť obliekaš...
Zuzi, ja chodím do hádaniek 😀 , gramatiky, príkrmov, pokročilejších príkrmov, do Vojtovej metódy a občas do nekojencov 😉
No a čítavala som očkovanie, ale to už som vzdala a keď je niečo zaujímavé, tak si prečítam a kde-tu prispejem...
A ty?
Ja vieeem, aká je to španielska deka, moja sestra ju mala 😀 😀
zuzka aj ja som veriaca, ale myslim si ze bylinky mame od Boha - kazda choroba ma svoj liek od Boha - bylinky
ja? no predsa TU a občas hádanky(teraz ma to chytilo) 😀
desszi a čo bol Dado urieknutý? Mimochodom, ja mám synovca ročného Davidka a tiež mu hovoria Dado 🙂
desszi- pekne napísané 😉
no ja chodím všade 😀 čo ma zaujme a ak nie sú na téme ako 5 mesačné nikoho alebo na augustovkách kde som chodila ešte na začiatku a kamky z modrého koníka čo sú nitrančanky tak vlastne všade a kde mám dojem že treba zareagovať zareagujem........
no už som dopiekla a ako som išla brať misku z vrchu police šlahla mi tá vyššie na hlavu, tak idem okúpať malého a možno sa utopím z toho orgazmu čo som dostala do hlavy 😒
deszi... 🙂 ono by to bolo na dlhšiu debatu...tiež som sa sestre snažila vysvetliť, že predsa nič zlé v tom nieje...
vraj ak je nejaký problém, treba sa obrátiť priamo na Boha...teda pomodliť sa, urobiť krížik na čelo...
vies co emi, neviem, ale v kazdom pripade som skusila, lebo posledne dni bol velmi nepokojny, zo sna plackal, cely cas sa v postielke prehadzoval - mozno len spracovaval vsetky zazitky, mozno ho ockovanie bolelo a telicko s tym bojovalo, mozno su to zubky,neviem, to by bolo racionalne vysvetlenie, ale v kazdom pripade odvar ostal slabo zakaleny a vtedy vraj bol urieknuty. 😕
blažka- a s tými nitrančankami nejaké stretko nebude?
blazka...aký orgazmus?? vav... 😀
emanka a to som si myslela, že málo.....ale nebýva spotená....
deszi... júj drobček...no želám mu aby už zajtra bol kľudnučký a spokojnučký...... 😉
zuzka jasne, myslim ze temu viery netreba velmi rozoberat, lebo velakrat vyvola len zbytocne emocie, kazdy veri v to svoje a ked je s tym stastny, tak je to v poriadku a tak to ma byt.
deszi... 😉
alca- ako sa má manžel? Kedy nastupuje do práce?
ozaj alca...ako?
baby, čo dobré zajtra varíte?
aky orgazmus? ja mam prave cokoladovy....polka fialovej kravy je vo mne,mnam....
my sme uz navarili dnes - slepacia s rezancami, klasika a bravcove na znojemsky sposob, dusena ryza a cvikla
😀 😀 😀 no ja by som tú fialovú kravu zjedla naraz celú... 😕
desszi mi nehovor... ja tiež a nedobre mi je...
zuzi- len kurčiatko si upečieme, k tomu ryža s cibulkou a kuracia polievka, mňam 🙂
no desszi, dúfam, že to teda pomohlo a malý už bude spokojný 🙂
naša lea dnes celý deň nervačí, asi ju bolia tie zuby 😠
ozaj emi- už sa tie 4 ,,čiarky,, prerezali?
Dík za opýtanie....uý je natom óóóóveľa lepšie a v pondelok ide už do práce....
desszi asi to s tou bylinkou vyskúšam, lebo ja už neviem čo s tou mojou je.....aj ona v noci poplačkáva...včera večer ako mala ísť spať strašné revy (som ju ani utíšiť nemohla, som si myslela, že dnes sa už určite objaví zub) potom hádzala úsmevy a o pol jednej v noci zase taký strašný vykrik a plač, že som skoro zinfarktovala. Utíšil ju jedine môj prsník, ale nepapala.
my to isté, čo Veronika...polievku už máme 🙂
Veronika, ešte nie...ja to nervačenie pripisujem tým 4 čiarkám, no ale kedy sa prerežú, netuším 😝

do akých tém ešte chodievate?