icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
30. jan 2010

nie už sme doma.....lyžovačka že bola na prd, akurát čo sa len previezli.....strašne snežilo a tým sa hrozne ničil terén a nedalo sa lyžovať....
akurát nahrávam na FB video..ako sa Natálka pred chvíľou smiala......bude o také 2 minúty...

emanka
30. jan 2010

blazka a mäso ešte nedávaš?

emanka
30. jan 2010

alca, pôjdem potom kuknúť 🙂

alca85
30. jan 2010

ja som jej tak včera čistila hlavičku od M a Z
🙂

blazka24
30. jan 2010

alca kukla som náš sa tiež rehoce na hocčom a miluje šteklenie a na FB som veru nedala dlho video budem to musieť napraviť 😕

emanka mäsko ešte nie, začnem dávať ked skončím so zeleninkou a začnem s ovocím........

alca85
30. jan 2010

tak nezabudni niečo nahodiť, nech sa zabavíme.....teba ale tuším nemám medzi priateľmi, že?

emanka
30. jan 2010

alca 😀 😀 😀 bohovská je 🙂

blazka, tá torta sa ti teda podarila? aj si ju koštovala?

alca85
30. jan 2010

no ja už musím končiť....tak dobrú noc...

blazka24
30. jan 2010

alca nemáš ma medzi priateľmi počkaj pohľadám si ťa a pošlem žiadosť o priateľstvo

emanka koštovať až potom u našich na oslave lebo ju tam donesiem len so spodkom od tortovej formy........... 😝

emanka
30. jan 2010

aj ja už končím, ahojte zajtra 🙂 🙂

emanka
30. jan 2010

blažka, veru, to bude lepšie....tak sa zajtra dobre zabavte a večer daj vedieť, ako to dopadlo... 🙂

blazka24
30. jan 2010

emanka dobre dám vedieť..................

spevacka
30. jan 2010

jej blazka ty si na FB? Chcem ta, má ma aj zuzkaku aj alca myslím...mám tam taký kredenc folklorny na hlave, ak ma nájdeš...inak, vôbec by som nemala problém, keby si prišla do LV..ja milujem také úlety ako ty 😀

spevacka
30. jan 2010

bola som u kamošky trochen, sa pomasírovať, tak som meškala a ešte som robiola druhej kamoške dáky preklad z AJ, tak som fachčila a čil asi tájdem spinuškať. Hanka stále teplotuje, ale inak neplače ani nič..je ako inokedy, len viac spinká 😖

blazka24
30. jan 2010

speváčka tak sa rýchlo uzdravte a počkám na správu od alci že sme priatelia a potom pridám aj teba 😀

voskovka
30. jan 2010

ahojte..cukričky a cukričatká....ako sa mame?čo nove?

voskovka
30. jan 2010

aj ja vas scem na FB 😉

alca85
31. jan 2010

ahojte.....tak už vás mám aj FB.....tak už sa ma nezbavíte... 🙂

voskovka a ty máš nejakú stránku, kde sa venuješ predaju, alebo len tak po bazároch....

alca85
31. jan 2010

a inak kde si sa túlala? 😨

alca85
31. jan 2010

inak normálne sa mi v noci už snívalo o Kláre.....normálne mi nedá spávať....kde je?

spevacka
31. jan 2010

alca, a tá Lucia na FB je kto? žeby blazka? 😀
Hanka mala ráno len 37. Čo vy na to? a spala o trolilinku lepšie ako posledné dve noci 😎

alca85
31. jan 2010

no jedna je voskovka a druhá emanka.....blazka je Blaženka

alca85
31. jan 2010

no vidíš, hádam už bude lepšie....a nevyšiel jej žiaden zúbok?

ksivcova
31. jan 2010

spevacka...my mame stale teplotu a vy ako kolko ma teploty Tvoja mala?

emanka
31. jan 2010

ahojte, ja len na skok...
alca, aj som rozmýšľala nad tou Klárou a napadli ma 2 možnosti:
1. nejde jej PC
2. je v nemocnici aj s malým ☹

Voski, Blažka, ak už ste priateľky s alcou, tak ma požiadajte o priateľstvo. Lucia Balážová....no ale ešte neviem, či vám to potvrdím 😀

emanka
31. jan 2010

No a samozrejme aj speváčka 🙂

dzio2
31. jan 2010

asi ten kapusansky hrad bol velmi sexi 😀 😀 😀

dzio2
31. jan 2010

ako sa mate ?ja mam zase manzela v sluzbe aj buduci tyzden ide ☹ varim upratujem , zase ste toho popismenkovali 😕 vela vela 😲

alca85
31. jan 2010

to s tým PC napadlo aj mna....tak hádam to bude len v tom... 😒