Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
blazka a mäso ešte nedávaš?
alca, pôjdem potom kuknúť 🙂
ja som jej tak včera čistila hlavičku od M a Z
🙂
alca kukla som náš sa tiež rehoce na hocčom a miluje šteklenie a na FB som veru nedala dlho video budem to musieť napraviť 😕
emanka mäsko ešte nie, začnem dávať ked skončím so zeleninkou a začnem s ovocím........
tak nezabudni niečo nahodiť, nech sa zabavíme.....teba ale tuším nemám medzi priateľmi, že?
alca 😀 😀 😀 bohovská je 🙂
blazka, tá torta sa ti teda podarila? aj si ju koštovala?
no ja už musím končiť....tak dobrú noc...
alca nemáš ma medzi priateľmi počkaj pohľadám si ťa a pošlem žiadosť o priateľstvo
emanka koštovať až potom u našich na oslave lebo ju tam donesiem len so spodkom od tortovej formy........... 😝
aj ja už končím, ahojte zajtra 🙂 🙂
blažka, veru, to bude lepšie....tak sa zajtra dobre zabavte a večer daj vedieť, ako to dopadlo... 🙂
emanka dobre dám vedieť..................
jej blazka ty si na FB? Chcem ta, má ma aj zuzkaku aj alca myslím...mám tam taký kredenc folklorny na hlave, ak ma nájdeš...inak, vôbec by som nemala problém, keby si prišla do LV..ja milujem také úlety ako ty 😀
bola som u kamošky trochen, sa pomasírovať, tak som meškala a ešte som robiola druhej kamoške dáky preklad z AJ, tak som fachčila a čil asi tájdem spinuškať. Hanka stále teplotuje, ale inak neplače ani nič..je ako inokedy, len viac spinká 😖
speváčka tak sa rýchlo uzdravte a počkám na správu od alci že sme priatelia a potom pridám aj teba 😀
ahojte..cukričky a cukričatká....ako sa mame?čo nove?
aj ja vas scem na FB 😉
ahojte.....tak už vás mám aj FB.....tak už sa ma nezbavíte... 🙂
voskovka a ty máš nejakú stránku, kde sa venuješ predaju, alebo len tak po bazároch....
a inak kde si sa túlala? 😨
inak normálne sa mi v noci už snívalo o Kláre.....normálne mi nedá spávať....kde je?
alca, a tá Lucia na FB je kto? žeby blazka? 😀
Hanka mala ráno len 37. Čo vy na to? a spala o trolilinku lepšie ako posledné dve noci 😎
no jedna je voskovka a druhá emanka.....blazka je Blaženka
no vidíš, hádam už bude lepšie....a nevyšiel jej žiaden zúbok?
spevacka...my mame stale teplotu a vy ako kolko ma teploty Tvoja mala?
ahojte, ja len na skok...
alca, aj som rozmýšľala nad tou Klárou a napadli ma 2 možnosti:
1. nejde jej PC
2. je v nemocnici aj s malým ☹
Voski, Blažka, ak už ste priateľky s alcou, tak ma požiadajte o priateľstvo. Lucia Balážová....no ale ešte neviem, či vám to potvrdím 😀
No a samozrejme aj speváčka 🙂
asi ten kapusansky hrad bol velmi sexi 😀 😀 😀
ako sa mate ?ja mam zase manzela v sluzbe aj buduci tyzden ide ☹ varim upratujem , zase ste toho popismenkovali 😕 vela vela 😲
to s tým PC napadlo aj mna....tak hádam to bude len v tom... 😒

nie už sme doma.....lyžovačka že bola na prd, akurát čo sa len previezli.....strašne snežilo a tým sa hrozne ničil terén a nedalo sa lyžovať....
akurát nahrávam na FB video..ako sa Natálka pred chvíľou smiala......bude o také 2 minúty...