Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka neprovokuj........ 😠
dala by som si, aj keď guláš som robila tento týždeň....mimochodom dala som ti do popredia Trenčanskú Teplú 🙂
Vyrazili sme o 15.35 a 16.15 zaspala...
No ty si zlatá s tou Teplou 🙂 ďakujeeem....no ale pochybujem, že na tejto sedlači chodí niekto na MK a duplom pochybujem, či tu majú net 😀
A vieš aj čoho sa bojím? Čo ak sa ozve nejaká baba, po čase sa s ňou stretnem a zistím, že to je nejaká trubka a ona potom bude furt otravovať 😝 😀 No ako sa jej potom zbavím, hmmm?
a k tomu cumlíku- ani poruchy reči nemám, ani zdeformované ďasná, ani nefajčím a tiež inú závislosť nemám... alca má pravdu... už sa tí vedci nemajú čím zaoberať... 😎
Veronika, ahoj 🙂
No ja som to sem dala z nudy, nemala som čo robiť, tak som vás chcela pobaviť a dať vám chrobáka do hlavy 😀
Fotku si videla?
ahoj Veronika, tak ja už idem......ale niéééé....
hen akurát hovoria v správach, že moc oblečené dieťa ochorie skôr ako málo oblečené....
no jasné- fotka bohovská 😀 😀 😀 a fajne vlásky má, Laura má len také 4 pierka... zachvíľu budeš pliecť vrkoče 🙂
🙂 🙂 🙂 ďakujem, že sa tešíte so mnou 🙂
No veru, vlásky má dlhé, tento týždeň jej asi trošičku skrátim ofinu, už jej ide do očí 😝
no ja nedávam moc hrubú čiapku, máme aj baranicu, ale tu vôbec 😝 no a ešte má aj kapucňu, lebo je na overaly a nedá sa dať dole, takže ju má na hlave...ale to iba tak do poly hlavy, kapucňu jej vyhŕňam 🙂
my keď ideme von tak dávam hrubú, ale asi prestanem, ale to budem musieť potom kúpiť novú, lebo len tá jediná je aj na ušká.
ale zas nemusí mať úplne tenučkú, ak nemáš moc hrubú, tak jej ju kľudne nechaj...
a prečo nemá byť moc hrubá? aby sa im nespotila hlavička?
sa hovorí, že dieťa má mať len o jednu vrstvu oblečenia viac ako dospelý, aj to preto, lebo sedí v kočiary, nehýbe sa... a teraz si ešte predstavte, že je zabalené vo fusaku...
hej...no je dosť hrubá a najhoršie je, že pri obliekaní plače a potom sa hneď spotí....
no to by som ju musela inak naobliekať, keby mala mať o jednu vrstvu viac ako ja 😀
ja som to tak praktizovala na jar a v lete, keď bola malinká, dala som jej body a ešte tenkú mikinu, no ale teraz mám ja o jednu a aj dve vrstvy viac, veď ona má hrubý overal, fusak, kočík...jej to stačí, aj tak je spotená 😝 To ja by som sa s ňou hneď vymenila 😀
emi- veď o to ide... že je vo fusaku v kočiary. Tak netreba preháňať. Moja mama má stále pocit, že ju obliekam málo...a pritom má vždy teplé nožičky 😀 môj orientačný bod- keď prídeme domov, hneď kontrolujem nožky.
už je doma Maťo s večerou, idem rýchlo jesť, kým malá spí...potom ju asi pôjdem zobudiť 😉
akurát som sa išla pýtať, že či už guláš dorazil 😀
alca- no veď tuk hreje, že vraj, no tak pochopiteľne sme zimomriavé 😀
prestaň, lebo si to ešte zle vysvetlia....
emanka dobrú chuť.....ale na taký guláš, aký robí moja svokra, nikto nemá.... 😉

No, spinká asi hodinu a pol, najskôr v kočíku pozerala na svet a potom som ju dala ležať a hneď zaspala. Každú chvíľu sa asi zobudí, ani jej nedám ovocie, ale rovno kašu...Maťo išiel k svokre pre maďarský guláš, mňam, sa tešííím 😉 😉