icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
31. jan 2010

No, spinká asi hodinu a pol, najskôr v kočíku pozerala na svet a potom som ju dala ležať a hneď zaspala. Každú chvíľu sa asi zobudí, ani jej nedám ovocie, ale rovno kašu...Maťo išiel k svokre pre maďarský guláš, mňam, sa tešííím 😉 😉

alca85
31. jan 2010

emanka neprovokuj........ 😠

dala by som si, aj keď guláš som robila tento týždeň....mimochodom dala som ti do popredia Trenčanskú Teplú 🙂

alca85
31. jan 2010

koľko ste boli vonku..

emanka
31. jan 2010

Vyrazili sme o 15.35 a 16.15 zaspala...

No ty si zlatá s tou Teplou 🙂 ďakujeeem....no ale pochybujem, že na tejto sedlači chodí niekto na MK a duplom pochybujem, či tu majú net 😀
A vieš aj čoho sa bojím? Čo ak sa ozve nejaká baba, po čase sa s ňou stretnem a zistím, že to je nejaká trubka a ona potom bude furt otravovať 😝 😀 No ako sa jej potom zbavím, hmmm?

veronikapp
31. jan 2010

emanka 😀 zážitok úžasný aj tieto tvoje starosti... 😅

veronikapp
31. jan 2010

a k tomu cumlíku- ani poruchy reči nemám, ani zdeformované ďasná, ani nefajčím a tiež inú závislosť nemám... alca má pravdu... už sa tí vedci nemajú čím zaoberať... 😎

emanka
31. jan 2010

Veronika, ahoj 🙂
No ja som to sem dala z nudy, nemala som čo robiť, tak som vás chcela pobaviť a dať vám chrobáka do hlavy 😀
Fotku si videla?

emanka
31. jan 2010

Bože, aká som chválenkárka 😕 hnusné... 😒

alca85
31. jan 2010

ahoj Veronika, tak ja už idem......ale niéééé....
hen akurát hovoria v správach, že moc oblečené dieťa ochorie skôr ako málo oblečené....

alca85
31. jan 2010

nie si, len sa tešíš z jej pokrokov a my s tebou...

veronikapp
31. jan 2010

no jasné- fotka bohovská 😀 😀 😀 a fajne vlásky má, Laura má len také 4 pierka... zachvíľu budeš pliecť vrkoče 🙂

alca85
31. jan 2010

a že sa nemá dávať hrubá čiapka....

veronikapp
31. jan 2010

alca 😠 srandičky... 🙂

emanka
31. jan 2010

🙂 🙂 🙂 ďakujem, že sa tešíte so mnou 🙂
No veru, vlásky má dlhé, tento týždeň jej asi trošičku skrátim ofinu, už jej ide do očí 😝

emanka
31. jan 2010

no ja nedávam moc hrubú čiapku, máme aj baranicu, ale tu vôbec 😝 no a ešte má aj kapucňu, lebo je na overaly a nedá sa dať dole, takže ju má na hlave...ale to iba tak do poly hlavy, kapucňu jej vyhŕňam 🙂

alca85
31. jan 2010

my keď ideme von tak dávam hrubú, ale asi prestanem, ale to budem musieť potom kúpiť novú, lebo len tá jediná je aj na ušká.

alca85
31. jan 2010

a všetky ostatné sú už malé

emanka
31. jan 2010

ale zas nemusí mať úplne tenučkú, ak nemáš moc hrubú, tak jej ju kľudne nechaj...
a prečo nemá byť moc hrubá? aby sa im nespotila hlavička?

veronikapp
31. jan 2010

sa hovorí, že dieťa má mať len o jednu vrstvu oblečenia viac ako dospelý, aj to preto, lebo sedí v kočiary, nehýbe sa... a teraz si ešte predstavte, že je zabalené vo fusaku...

alca85
31. jan 2010

hej...no je dosť hrubá a najhoršie je, že pri obliekaní plače a potom sa hneď spotí....

alca85
31. jan 2010

no to by som ju musela inak naobliekať, keby mala mať o jednu vrstvu viac ako ja 😀

veronikapp
31. jan 2010

😀 ty sa tak babušíš?

emanka
31. jan 2010

ja som to tak praktizovala na jar a v lete, keď bola malinká, dala som jej body a ešte tenkú mikinu, no ale teraz mám ja o jednu a aj dve vrstvy viac, veď ona má hrubý overal, fusak, kočík...jej to stačí, aj tak je spotená 😝 To ja by som sa s ňou hneď vymenila 😀

alca85
31. jan 2010

ja som iný zimomrivec...... 🙂

veronikapp
31. jan 2010

emi- veď o to ide... že je vo fusaku v kočiary. Tak netreba preháňať. Moja mama má stále pocit, že ju obliekam málo...a pritom má vždy teplé nožičky 😀 môj orientačný bod- keď prídeme domov, hneď kontrolujem nožky.

emanka
31. jan 2010

😀 veronika, to aj ja, hneď dávam dole pančušky a chytám ju za prstíky 😀

emanka
31. jan 2010

už je doma Maťo s večerou, idem rýchlo jesť, kým malá spí...potom ju asi pôjdem zobudiť 😉

veronikapp
31. jan 2010

akurát som sa išla pýtať, že či už guláš dorazil 😀
alca- no veď tuk hreje, že vraj, no tak pochopiteľne sme zimomriavé 😀

alca85
31. jan 2010

prestaň, lebo si to ešte zle vysvetlia....
emanka dobrú chuť.....ale na taký guláš, aký robí moja svokra, nikto nemá.... 😉

veronikapp
31. jan 2010

kto? vedˇvšetky sme tu štíhle 😉