Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
emanka neprovokuj........ 😠
dala by som si, aj keď guláš som robila tento týždeň....mimochodom dala som ti do popredia Trenčanskú Teplú 🙂
koľko ste boli vonku..
Vyrazili sme o 15.35 a 16.15 zaspala...
No ty si zlatá s tou Teplou 🙂 ďakujeeem....no ale pochybujem, že na tejto sedlači chodí niekto na MK a duplom pochybujem, či tu majú net 😀
A vieš aj čoho sa bojím? Čo ak sa ozve nejaká baba, po čase sa s ňou stretnem a zistím, že to je nejaká trubka a ona potom bude furt otravovať 😝 😀 No ako sa jej potom zbavím, hmmm?
emanka 😀 zážitok úžasný aj tieto tvoje starosti... 😅
a k tomu cumlíku- ani poruchy reči nemám, ani zdeformované ďasná, ani nefajčím a tiež inú závislosť nemám... alca má pravdu... už sa tí vedci nemajú čím zaoberať... 😎
Veronika, ahoj 🙂
No ja som to sem dala z nudy, nemala som čo robiť, tak som vás chcela pobaviť a dať vám chrobáka do hlavy 😀
Fotku si videla?
Bože, aká som chválenkárka 😕 hnusné... 😒
ahoj Veronika, tak ja už idem......ale niéééé....
hen akurát hovoria v správach, že moc oblečené dieťa ochorie skôr ako málo oblečené....
nie si, len sa tešíš z jej pokrokov a my s tebou...
no jasné- fotka bohovská 😀 😀 😀 a fajne vlásky má, Laura má len také 4 pierka... zachvíľu budeš pliecť vrkoče 🙂
a že sa nemá dávať hrubá čiapka....
alca 😠 srandičky... 🙂
🙂 🙂 🙂 ďakujem, že sa tešíte so mnou 🙂
No veru, vlásky má dlhé, tento týždeň jej asi trošičku skrátim ofinu, už jej ide do očí 😝
no ja nedávam moc hrubú čiapku, máme aj baranicu, ale tu vôbec 😝 no a ešte má aj kapucňu, lebo je na overaly a nedá sa dať dole, takže ju má na hlave...ale to iba tak do poly hlavy, kapucňu jej vyhŕňam 🙂
my keď ideme von tak dávam hrubú, ale asi prestanem, ale to budem musieť potom kúpiť novú, lebo len tá jediná je aj na ušká.
a všetky ostatné sú už malé
ale zas nemusí mať úplne tenučkú, ak nemáš moc hrubú, tak jej ju kľudne nechaj...
a prečo nemá byť moc hrubá? aby sa im nespotila hlavička?
sa hovorí, že dieťa má mať len o jednu vrstvu oblečenia viac ako dospelý, aj to preto, lebo sedí v kočiary, nehýbe sa... a teraz si ešte predstavte, že je zabalené vo fusaku...
hej...no je dosť hrubá a najhoršie je, že pri obliekaní plače a potom sa hneď spotí....
no to by som ju musela inak naobliekať, keby mala mať o jednu vrstvu viac ako ja 😀
😀 ty sa tak babušíš?
ja som to tak praktizovala na jar a v lete, keď bola malinká, dala som jej body a ešte tenkú mikinu, no ale teraz mám ja o jednu a aj dve vrstvy viac, veď ona má hrubý overal, fusak, kočík...jej to stačí, aj tak je spotená 😝 To ja by som sa s ňou hneď vymenila 😀
ja som iný zimomrivec...... 🙂
emi- veď o to ide... že je vo fusaku v kočiary. Tak netreba preháňať. Moja mama má stále pocit, že ju obliekam málo...a pritom má vždy teplé nožičky 😀 môj orientačný bod- keď prídeme domov, hneď kontrolujem nožky.
😀 veronika, to aj ja, hneď dávam dole pančušky a chytám ju za prstíky 😀
už je doma Maťo s večerou, idem rýchlo jesť, kým malá spí...potom ju asi pôjdem zobudiť 😉
akurát som sa išla pýtať, že či už guláš dorazil 😀
alca- no veď tuk hreje, že vraj, no tak pochopiteľne sme zimomriavé 😀
prestaň, lebo si to ešte zle vysvetlia....
emanka dobrú chuť.....ale na taký guláš, aký robí moja svokra, nikto nemá.... 😉
kto? vedˇvšetky sme tu štíhle 😉

No, spinká asi hodinu a pol, najskôr v kočíku pozerala na svet a potom som ju dala ležať a hneď zaspala. Každú chvíľu sa asi zobudí, ani jej nedám ovocie, ale rovno kašu...Maťo išiel k svokre pre maďarský guláš, mňam, sa tešííím 😉 😉