Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahojte 🙂
baby konečne máme aj my sneh 🙂 🙂 zatiaľ ešte nenadávam ale sa tešííím jak malá 😉 Tomáš bol dnes aj s Vladom vonku na dvore a urobili si iglu...nemohla som potom Tomiho dostať dnu, vravel, že on nieje von, že sedí v iglu a tam nefúka 😝
emanka...alca to čo vy dve? Aj ja chcem ip... 😕 😕
práve to som sa vám chystala napísať o tom obliekaní...som rada, že také niečo ukazovali v spravach, lebo som sa už chcela pýtať, že aké čiapočky deťom dávate...ja mám asi moc hrubú.... 😝
emanka...Lea je bohovská...takú fotku chcem aj ja 🙂 a tie bombové vlásky...vždy jej takto stoja, alebo ty ju takto češeš?? Ale je krásnučká 🤐 🤐 😵
No Zuzka, vitaj 🙂
Neboj, nejde o nič, len alca mi písala ako sa zoznámila s jednou babou 😉
A ty čo si robila celý deň?
Zuzi, dík....česanie má na starosti tato, vždy po kúpaní ju ja dávam dokopy a Maťo češe, ale už jej to moc nestojí, už to má moc dlhé 😝
ahoj 🙂
ja som dnes lebedila na gauči, aj som trošku zdriemla...prospelo, odporúčam každému...
ozaj ešte som ti chcela napísať k tomu tvojmu trapasu... 😀 😀 😀 😀 škoda, že som ťa nevidela, musela si vyzerať suprovo... 😀 😀 😀
Mojej sestre sa raz tiež stal trapas äona je taká trapoška 😀 )...stretla spolužiaka zo strednej, s ktorým sa nevidela dosť dlho a on sa dal na duchovnú cestu (za farára sa učí)...tak trocha pokecali a keď sa lúčili ona mu vraví : "no maj sa a nech sa TI drží..." on ostal v rozpakoch a kukal na ňu, že čo to... 😀 😀
Zuzka vitaj....ja že si už zapadla v snehu, alebo od rána odhŕňaš 🙂
podstrihni jej iba tie vrchné, nech je sranda.... 😀
😀 😀 chudák farárko...
no tomu ver, že som vyzerala suprovo, hlavne ten strach v očiach a ten záver v snehu 😀
To lebedenie ti závidím, už si to musím aj ja dopriať 😝
A ako malý? V pohode už? Kedy idete na kontrolu?
ali, ja jej musím ofinu podstrihnúť, tá jej ide už do očí 😀 hore to nechám tak, veď keď sa to nemá strihať, tak kašlem na to...aj keď nechápem, prečo sa to nemá strihať, vy neviete?
jej dík za opýtanie...myslím že je to čím ďalej lepšie...dnes bol 3 deň, čo berie ATB, zdá sa že zaberajú...teším sa...zajtra alebo v utorok máme ísť na kontrolu, neviem ešte kedy s ním pôjdem...teraz sa tu dosť husto rozsnežilo, ktovie ako to bude ráno, neviem, či vyjdeme s autom z garáže... 😀 😀 😀
alci...ešte k tebe...dobre si to s malou vymyslela s tým papkaním+ cecka... 😀 😀 Ja už pomaly prestávam kojiť, cez eň už moje mliečko nechce, skrátilo sa nám to už len na nočné kojenie 2-3 krát... 😖 Som ale rada, že aspoň tých 6 mesiacov sme potiahli
emanka...tiež neviem prečo sa tie prvé vlásky nemajú strihať... 😒 ...ale mňa naši do roka vyholili na koleno a tu som aj s poriadnou hrivou (neostala mi nikde lysina 😀 )

no veď hej, neviem prečo som to napísala..... 😕