icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
2. feb 2010

Zuzka, aj Šimonko to má takto nejako?

ahojte, tak aj ja sa pridavam, dnes nas na rehabilitacii poslala cvicit, pretoze mala ma vraj slabe ramenne, krcne a lopatkove svalstvo. Na brusku da ruky nasiroko a hlavka jej spadne. No nie vzdy, niekedy vydrzi pekne aj 5min.

alca85
2. feb 2010

tu soooom, ale len na chvíľu, už by sa patrilo hodiť aj sprchu 😝 😔

emanka
2. feb 2010

ja akurát večeriam a nedá sa mi písať...........kedy si sa sprchovala naposledy? 😀 😀 😀

klara_klara
autor
2. feb 2010

caute uz som zasa tu...uz spime dufam ze budeme spat dobre...
ku albumu...to je inak musim sa pochvalit moja prva potahovana torta...teda druha, prva sa mi az tak nepodarila ta bola pre mojho muza...tato bola pre kamoskinho adamka na druhe narodky...figurka nie je az taka stopercentna ale celkovo sa mi torta podarila...potah aj ozdoby aj figurka je vyrobena s marshmallow cukrikov...je to novy recept namiesto marcipanoveho potahu ktory sa tradicne robil...tak mam radost ze som to zvladla...dalsia bude sachovnica uvidim ci sa podari 😉 😉 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

spevi kedze aj vy zubujete zelam peknu nocku 😉 😉 😉

emanka
2. feb 2010

pekná tortička 😉 ale čo keby si tam dala fotky Mareka? hmmm?

,

alca85
2. feb 2010

klara wow klobúk dole.... 😨

alca85
2. feb 2010

emanka to aké rozsiahle vzduchoprázdna posielaš?

alca85
2. feb 2010

klara a to preboha kedy stíhaš popri malom.....veď to musí byť kopec roboty

klara_klara
autor
2. feb 2010

emanka na to nemam cas, to by som ich musela preberat a vsetko upravit, ved raz budu nebojte... 😉 😉 😉
dakujem za pochvaly torty 😉 😉 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

alca neuveris ale v noci 😀 😀 😀 😀 inokedy sa mi neda...chcela som skusit naucit sa nieco nove ked som na tej MD tak skusam vselico 😉 😉 😉

emanka
2. feb 2010

😀 😀 😀 alca, to sa mi tam dala nejako zázračne čiarka, aj som to videla, ale nechcelo sa mi to mazať 😀

klara_klara
autor
2. feb 2010

inak moj mm mi vzdy vravi ze mi na kazdu novu vec ktoru zacnem dava 3 dni, ale zda sa ze torty ma fakt vzali 😀 😀 😀

emanka
2. feb 2010

joj, klára, tak ja kašlem na všetko nové, doležité je, aby som sa vyspala!!!!!

alca85
2. feb 2010

súhlas emanka... 🙂

emanka
2. feb 2010

a aj sú jedlé??? 😀 😀
a čo si ešte skúšala nové? štrikovať? háčkovať?

klara_klara
autor
2. feb 2010

ved to je dolezite aj pre mna...tieto dni som taka unavena, ze by som piect nemohla...potrebujem sa teraz vyspat...ale verim ze maly bude zasa dobry a budem mat silu aj v noci 😎 😎 😎 😎

emanka
2. feb 2010

potom musíš každú tortu nakrájať a každej z nás poslať kúsok na koštovku 😉

klara_klara
autor
2. feb 2010

hackovat, ale nie obrusky ale macikov a teraz som nasla super vec a to su site opicky s ponoziek...poslem vam link chcete? su ozaj zlate, ked bude cas chystam sa ich sit 😉 😉 😉

alca85
2. feb 2010

ja by som sa tiež rada do niečoho pustila, ale to by som nemohla mať internet a nemohla by som byť táááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááák lenivá, ale už idem do sprchy, kým má Maroš malú....

alca85
2. feb 2010

vidíte aj upratovať sa donútim, až keď má prísť návšteva.......asi by každý týždeň niekto mohol prísť a mala by som tu vcelku čisto.......

emanka
2. feb 2010

klára, môžeš dať link, pozrieme si, ale už teraz viem, že ja nič také robiť nebudem...mňa také ručné práce nebavia 😝

klara_klara
autor
2. feb 2010

alca ved ja to nerobim kaydz den len ked je kusok casu...a upratovanie mi ide tiey podobne...ked niekto pride je tu v celku cisto 😀 😀 😀

emanka
2. feb 2010

mne by sa zišla upratovačka 😀 a svet by bol hneď krajší 🙂 🙂

emanka
2. feb 2010

už som na to mrkla, pekné sú tie opičky, ale fakt nič pre mňa 😲

voskovka
2. feb 2010

ahojte...nam ide druhy zoubek...jeejjj......akoš?

klara_klara
autor
2. feb 2010

mne bz sa yisla yasa pani na zehlenie...uz som taku aj hladala ale zatial som nenasla

klara_klara
autor
2. feb 2010

no ja pisem jak debil 😀 😀 😀

klara_klara
autor
2. feb 2010

cau voskovka aj vy mate zubky...same zuby to bude basta pre zubarov 😀 😀 😀