Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
alca prečo? jaj, niečo si spomínala, že Maroš mal problémy, či na operácii bol?
hen žiadne pozitívne prognózy čo sa týka počasia.... ☹
eman a preco nechces druhe????
hej emanka bol na operačke....pamätááááááááš 🙂
nechce aby sa jej deti raz hádali o majetok... 😀 😀 😀 😀 ale nie 😕 😕 😕
ja som si pri porode povedala ze nikdy viac..ale teraz uz v pohode.... 🙂
babullka, neviem, proste sme sa tak rozhodli....teda, veľkú zásluhu má na pi.u pôrod a potom všetko ostatné, asi nie som stvorená pre materstvo 😀 ale zas si nemyslite, Leušku lúbim najviac na svete, bez nej by som umrela 😢
alca, že majetok 😀 veď ja nič nemám 😲
ja by som brala druhe aj skor,ale bojim sa,ja som bola cele tehu rizikova a do 27tt vkuse v nemocke...takze mam strach aby to tak nebolo aj pri druhom....
prídem o 2 min
ja všetko v pohode ale tie prvé 4 mesiace a tie príšerné kontrakcie by som radšej preskočila, ale mne sa tak páčilo nosiť to bruško, no porodiť by mohol aj niekto za mňa....
emanka o tom nikto nepochybuje, že Leušku nadovšetko ľúbiš.....veď už len tá trpezlivosť pri tom cvičení.... 🙂
ja som bola tiež riziková, ale len prvé 4 mes, a potom 2 týždne pred pôrodom som bola týždeň v nemocnici 😝 začala som krvácať, bože, vtedy ma skoro porazilo, taký strach som ešte nezažila 😢 😢
ali, aj mne sa veľmi páčilo byť tehotná, to by som si zopakovala, bolo to super 🙂
ja chcem mať 2 po sebe aj kvôli tomu, že budeme môcť potom z oboma deťmi chodiť na výlety a teda nebudem musieť potom zas čakať kým to ďalšie dorastie a to staršie bude musieť so mnou trčať doma...neviem či má chápete... 😔
alca, chápeme, dobre to máš premyslené, len ja osobne si to neviem predstaviť, za chvíľu bude lea behať a mať pri tom ešte novorodenca, no na porazenie 😝
no to už hádam nejak prežijem...
čo robia tí, čo majú viacerčatá.... 😨
tak držím palce, potom prídeme pozrieť bábätko malilinké 🙂
dievčatá, idem s leou na dvor, nech si pospí teraz, lebo zas bude chcieť spať o šiestej a potom by vyspávala aj do ôsmej, no a nočný spánok potom neviem, kedy by bol 😝
no to si neviem predstaviť, ja kebyže mám dvojičky, či nebodaj trojičky, tak si to hodím...alebo len prejdem z oddelenia na oddelenie - z novorodeneckého na psychiatriu 😝
no uvidím kedy si dám do pasu snažilkovanie, ale snáď vtedy, keď sa preliečim zo všetkých tých kravín....
veru, najskôr sa prelieč 😉
končím, idem von, prídem večer, ahoooj
ahoj len sa prevetrajte
my ideme akurat vecerat 🙂
caute je tu niekto 😉
cau Klari 😀 ja som akurat matuska dokrmila presnedavkou,to bola bleskovka 😉
babuli davas presnidavku na veceru? jaj ale ty nekojis vsak? tam je to tusim inak ako u kojenych 😉 a chutilo? aku ste mali?
hej davam presnedavku a potom okolo siedmej este kasu a potom uz spime 😀 Jasne ze chutilo mal marhulovu.Len on je velky pomocnik stale mi bere lyzicku a chce si ju do hubkydavat sam 😝
no to aj moj a cely je odvsetkeho...dnes bol zeleny jak zabka od spenatu 😀 😀 😀
mne obedy papa pekne,ani spinavy neni ale to je vzdy riadne hladny lebo on doobeda nechce jedavat 😒 tak potom otvara ustocka ze mu nestiham ani naberat 😝
to mas super...a davas mu aj UM este potom?

ja som raz brala, ale to ešte keď som začala s Marošom chodiť, no a potom sa ukázalo, že to boli zbytočne vyhodené peniaze