icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
3. feb 2010

ja som raz brala, ale to ešte keď som začala s Marošom chodiť, no a potom sa ukázalo, že to boli zbytočne vyhodené peniaze

emanka
3. feb 2010

alca prečo? jaj, niečo si spomínala, že Maroš mal problémy, či na operácii bol?

alca85
3. feb 2010

hen žiadne pozitívne prognózy čo sa týka počasia.... ☹

babullka1
3. feb 2010

eman a preco nechces druhe????

alca85
3. feb 2010

hej emanka bol na operačke....pamätááááááááš 🙂

alca85
3. feb 2010

nechce aby sa jej deti raz hádali o majetok... 😀 😀 😀 😀 ale nie 😕 😕 😕

babullka1
3. feb 2010

ja som si pri porode povedala ze nikdy viac..ale teraz uz v pohode.... 🙂

emanka
3. feb 2010

babullka, neviem, proste sme sa tak rozhodli....teda, veľkú zásluhu má na pi.u pôrod a potom všetko ostatné, asi nie som stvorená pre materstvo 😀 ale zas si nemyslite, Leušku lúbim najviac na svete, bez nej by som umrela 😢

emanka
3. feb 2010

alca, že majetok 😀 veď ja nič nemám 😲

babullka1
3. feb 2010

ja by som brala druhe aj skor,ale bojim sa,ja som bola cele tehu rizikova a do 27tt vkuse v nemocke...takze mam strach aby to tak nebolo aj pri druhom....

emanka
3. feb 2010

prídem o 2 min

alca85
3. feb 2010

ja všetko v pohode ale tie prvé 4 mesiace a tie príšerné kontrakcie by som radšej preskočila, ale mne sa tak páčilo nosiť to bruško, no porodiť by mohol aj niekto za mňa....

emanka o tom nikto nepochybuje, že Leušku nadovšetko ľúbiš.....veď už len tá trpezlivosť pri tom cvičení.... 🙂

emanka
3. feb 2010

ja som bola tiež riziková, ale len prvé 4 mes, a potom 2 týždne pred pôrodom som bola týždeň v nemocnici 😝 začala som krvácať, bože, vtedy ma skoro porazilo, taký strach som ešte nezažila 😢 😢
ali, aj mne sa veľmi páčilo byť tehotná, to by som si zopakovala, bolo to super 🙂

alca85
3. feb 2010

ja chcem mať 2 po sebe aj kvôli tomu, že budeme môcť potom z oboma deťmi chodiť na výlety a teda nebudem musieť potom zas čakať kým to ďalšie dorastie a to staršie bude musieť so mnou trčať doma...neviem či má chápete... 😔

emanka
3. feb 2010

alca, chápeme, dobre to máš premyslené, len ja osobne si to neviem predstaviť, za chvíľu bude lea behať a mať pri tom ešte novorodenca, no na porazenie 😝

alca85
3. feb 2010

no to už hádam nejak prežijem...

alca85
3. feb 2010

čo robia tí, čo majú viacerčatá.... 😨

emanka
3. feb 2010

tak držím palce, potom prídeme pozrieť bábätko malilinké 🙂
dievčatá, idem s leou na dvor, nech si pospí teraz, lebo zas bude chcieť spať o šiestej a potom by vyspávala aj do ôsmej, no a nočný spánok potom neviem, kedy by bol 😝

emanka
3. feb 2010

no to si neviem predstaviť, ja kebyže mám dvojičky, či nebodaj trojičky, tak si to hodím...alebo len prejdem z oddelenia na oddelenie - z novorodeneckého na psychiatriu 😝

alca85
3. feb 2010

no uvidím kedy si dám do pasu snažilkovanie, ale snáď vtedy, keď sa preliečim zo všetkých tých kravín....

emanka
3. feb 2010

veru, najskôr sa prelieč 😉
končím, idem von, prídem večer, ahoooj

alca85
3. feb 2010

ahoj len sa prevetrajte

babullka1
3. feb 2010

my ideme akurat vecerat 🙂

klara_klara
autor
3. feb 2010

caute je tu niekto 😉

babullka1
3. feb 2010

cau Klari 😀 ja som akurat matuska dokrmila presnedavkou,to bola bleskovka 😉

klara_klara
autor
3. feb 2010

babuli davas presnidavku na veceru? jaj ale ty nekojis vsak? tam je to tusim inak ako u kojenych 😉 a chutilo? aku ste mali?

babullka1
3. feb 2010

hej davam presnedavku a potom okolo siedmej este kasu a potom uz spime 😀 Jasne ze chutilo mal marhulovu.Len on je velky pomocnik stale mi bere lyzicku a chce si ju do hubkydavat sam 😝

klara_klara
autor
3. feb 2010

no to aj moj a cely je odvsetkeho...dnes bol zeleny jak zabka od spenatu 😀 😀 😀

babullka1
3. feb 2010

mne obedy papa pekne,ani spinavy neni ale to je vzdy riadne hladny lebo on doobeda nechce jedavat 😒 tak potom otvara ustocka ze mu nestiham ani naberat 😝

klara_klara
autor
3. feb 2010

to mas super...a davas mu aj UM este potom?