icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
4. feb 2010

no je trochu ,,nepríjemná,, tá fotka, ale inak nič čudné... a Dorota... 😖

emanka
4. feb 2010

no klára, držím palce, nech ti to dnes už vyjde 😉

aj my ideme za chvíľu kúpať, len ešte čakám, nech jej trošku kaša vytrávi, nech sa mi nedogracá 😉

spevacka
4. feb 2010

Hanka sa práve zobudila, aj my sa ideme kúpať...tak do zhaluzenia...zatiaľ

voskovka
4. feb 2010

čius...deti spia...veget..............................
až tomu neverim.... 😀

spevacka
4. feb 2010

no voski 🙂 🙂 🙂

zuzkaku
4. feb 2010

ahojte 🙂

zuzkaku
4. feb 2010

dočítala som vás teraz asi po 15 minútach...no baby, dali ste mi zabrať...vy toho toľko popíšete.... 😝

spevi, ani so mnou tá fotka nič neurobila... 😒

klara....držím palce....do toho, len pekne cvič....koľko sa ti podarilo zhodiť po pôrode?

emanka....s tým bicyklom máš super nápad....normálne som aj ja začala nad tým uvažoavť....len môj Tomi je ešte veľmi slabý cyklista...a keby sme šli určite by som brala aj jeho... 😉

Alenka to tu dnes fláka, tak ako ja... 😀

babulka a voskovka....čaute.... 🙂

emanka
4. feb 2010

ahojte, my už sme okúpaní a aj ofinku som jej podstrihla, konečne, vyzerá jak "debil" (v dobrom), no ale aspoň jej to do očí nejde 😉
Zuzi, veď Tomiho dáš dozadu a Šimonka dopredu 🙂 Nás tak mama vozila, keď sme sa chodili kúpať 😝

veronikapp
4. feb 2010

asi všetci kúpu deťúrence...

emanka
4. feb 2010

zuzana a ty čo si robila celý deň? keď si sem ani nezavítala, či robila si veľké nákupy na dovolenku?

emanka
4. feb 2010

idem uložiť leu, vidím, že tu aj tak nikto nie je....

emanka
4. feb 2010

no Leuška už spinká a tu stále nikto nie je 😠

zuzkaku
4. feb 2010

emanka....hej, boli sme na nákup a potom som balila a ešte doobedu som varila obed a ešte som sa musela naučiť s Tomášom, dostal veľa domácich úloh...no aj tak sme to všetko nestihli a museli sme zabaliť šlabikár aj písanie do Tatier... 😝

a teraz idem k mm pozerať s ním telku, lebo ma boôl zas volať, tak sa mi tu pekne mávajte a keď sa vrátim v pondelok, že budete všetci už zdraví, jasné?? pa 🤐

veronikapp
4. feb 2010

práve som skontrolovala Lauru, ako spí- na opačnej strane postieľky, nohy von, hlava pod perinou... ako toto dokáže... a to nie je prvýkrát. Minule som sa tak zľakla, rýchlo som odhrnula paplónik, a ona na mńa len kukla, akože čo sa deje... 😕

zuzkaku
4. feb 2010

oprava....to bôol tam vyzerá hrozne...a ešte k tomu v spojení s manželom... 😀 skoro ako vôl, 😀 😀 😀

veronikapp
4. feb 2010

zuzi- tak si to tam pekne uži, pokochaj sa tatranským krásam 😀 , oddychuj a v pondelok zvestuj že čo a ako... 😵

emanka
4. feb 2010

no, zuzi, ako ja viem dedukovať, čo sa teba týka, hmmm...
tak pekne pozeraj telku s manželíkom(volom 😀 ) a užite si to v tých Tatrách a nie, že sa stratíte v tom snehu 😕

Veronika, Laura 😀 zlatá, aj lea robí také excesy a hlavne ráno, tam kde má mať hlavu, tak má celé telo, samozrejme na bruchu, vysúka sa z paplóna, ktorý je pevne" zašprajcovaný" v postieľke, no a samozrejme jej nohy trčia von a nevie sa pretočiť, tak vykrikuje 😝
Ozaj, máte sneh? Keď je Poprad taký začarovaný...

veronikapp
4. feb 2010

emanka- no hurá, už som to tu išla zabaliť...
počuj a ty sa nebojíš, zašprajcovať paplón? Že keď sa náhodou pod neho dostane, už nevyjde... ja sa toho strašne bojím.
inak snehu tu máme až až... si rob srandu... 😠 😀

kamilecka
4. feb 2010

Ahojteee konecne trosililinku casu na vas mam. Manzel je uz tyzden na sluzbke,tak tu beham okolo dvoch deti,rano s Davidkom do skolky,taham aj Sariku so sebou ....... no mam dost.

Dufam,ze ste vsetky zdrave a stastne z vasich deticiek 🙂

spevacka
4. feb 2010

zuzi, šťastnú cestu
kamilecka, máš môj obdiv, ráno do školky vystrojiť dve deti 😲 jedno mimčo do koča a školkára...dúfam, že ti aspoň neprotestuje, že nechce 😒 môj maťo je ráno lenivý, nechce sa mu obliekať...

emanka
4. feb 2010

no Veronika, ja mám aj povinnosti 😝
nebojím sa toho paplóna, respektíve ma to ešte nenapadlo, ale ona má skôr tendenciu odkopať sa, zdvíhať nožičky stále a hrať sa s nimi, no a posledný mesiac sa pretáčať na brucho 😲 musím ju tak baliť, lebo pri zaspávaní by sa hneď odkopala a hrala sa aj 2 hodiny, takto zaspí za 2 minúty...
Kamilka, ahoj, stále som rozmýšľala, že čo je s tebou, som myslela, že ste chorí, alebo čo...a ty takto, sama si doma bačuješ, asi máš toho dosť, chúďa...

veronikapp
4. feb 2010

ahoj kamilečka... no toto, a keby si si nechala Davidka doma?

veronikapp
4. feb 2010

emanka- čo si dnes robila Leuške na obed? My sme mali prvýkrát kaleráb a mal úspech 🙂 Ešte som sa chcela opýtať vás, čo dávate UM- stále treba vyvárať fľaše? Lebo doktorka mi kázala radšej na večeru dávať nemliečne kaše s ha UM. Tak či na prípravu toho mlieka musím stále fĺašu vyvárať. Ona z toho nepije, len si to tam pripravím a prelejem do misky. Už si nepamätám ako to bolo pri Miške, ale asi hej... ? 😒

emanka
4. feb 2010

Veronika, my sme mali morčacie, zemiaky, mrkvu, petržlen, tiež kaleráb a neviem, čo ešte, to je tuším všetko...
No a flašu už nemusíš vyvárať a už duplom nie, ak z toho nepije, veď misky, z ktorých papá jej nevyváraš, alebo áno? Ja som vyvárala flaše do 6-tich mesiacov, aj lyžičky, no ale potom som prestala, aj tak dáva všetko do pusy....takže vôbec nemusíš 😉

Ja som dnes dávala malej aj kúsky mrkvičky z mojej polievky, bola síce solená, ja som tú mrkvu ocumlala a tak jej ju dala, určite bola nasiaknutá soľou, ale také malé množstvo jej snáď neublíži. Chcela som vyskúšať, či to dokáže zjesť, no a dokázala, boli to také centimetrové kúsky, takže už jej nebudem všetko pučiť, ale aj krájať, no ale to zas bude dllllho trvať 😝

emanka
4. feb 2010

idem sa osprchovať, za chvíľu prídem...

alca85
4. feb 2010

ahojtééé.....

...už si nepamätám čo všetko ste popísali, tak preto všetkým chorým a nešťastným prajem zdravie a šťastie a tým zdravým a šťastným nech to dlho vydržííí.... 😉

zuzka prajem príjemnú dovolenku...... 🙂 🙂 🙂

kamilecka ja som dnes presne nad tým rozmýšľala, že keby som mala 2 deti asi tak staré ako ty, že ako by som to riešila so škôlkou, keby to druhé bábo tiež tak spávalo ako Natálka do pol desiatej.....ty Sárku kvôli tomu ráno budíš alebo je už hore?

alca85
4. feb 2010

veronika ja fľaše vyváram raz za týždeň (ak nezabudnem 😕 😕 ), len po každom papaní ich prepláchnem narýchlo vriacou vodou z kanvice...

kamilecka
4. feb 2010

No ano,rano Sariku do kocika,Davidka ku kociku a ideme,najhorsie je ze triedu ma na poschodi,ziadny vytah nic,cize musim Sariku z kocika vybrat,v jednej ruke ju drzim a s druhou prezliekam Davidka 🙂 No maju zo mna show v skolke mamicky. Sem tam sa najde niejaky ochotny otecko 🙂 fakt by ste neverili ze mamicky sa odvracaju odomna a oteckovia pomahaju 😀
Cakala by som ze mamicky budu mat viac pochopenia....

Chori sme neboli klop klop klop,len Sarika mala sopliky a aj to len zo zubkou,kedze nam vysli obidve predne dolne zubceky 🙂 takze uz mame zubkanu 🙂

A otazka co padla ze keby som Davidka nechala doma,no si myslim ze nie,Davidko sa velmi stale tesi do skolky ( po pol roku vyplakavania rano,uz prestal a normalne mi sam uteka do triedy,ze mi ani pusu nestiha dat ),takze pravidelny rezim robi divy 😀 A zasa ked mi treba niekde ist je lahsie s jednym babulom 🙂

No mam teraz dost,vacsinou ked uz vecer obidvaja spia,tak este rychlo prichystam veci na rano,aby som potom tu nebehala a hladala,letim potom do sprchy a spat....tesim sa na vikend,uz bude manzel doma,tak si oddychnem 🙂

Inak prepacte ze nepisem k teme a co sa udialo u vas ale nemam vas precitane.............

veronikapp
4. feb 2010

emanka- výýýborne, keď nemusím 🙂 som rada. Ja Laure zatial pučím vidličkou, mäso krájam, ale niekedy má problém, napína ju... Ale mixovať už nebudem. Nech si zvyká na kúsky.

ahoj alca 🙂

alca85
4. feb 2010

a inak s tým bicyklovaním ste ma veľmi nadchli a o to viac sa už neviem dočkať leta....takže emanka aj ja si zajednávam prilby.......ešte bicykel budem musieť vymeniť za nejaký dámsky a môžem vyraziť na cesty......sa tešííííím....konečne si pripomeniem časy keď sme nemali auto....