Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
my v spálni v noci nekúrime
už mám.....
joj keby som mala kedy.....no hádam to cez víkend prežijem a v pondelok pôjdem.
už asi cvičíte, že? ako to ide s novým cvikom?
necvičíme, zapla som ohrievač....a to v noci vôbec nekúrite? šak tam musíte mať kosu 😝
s novým cvikom ako kedy, niekedy sa zatne a nemôžem jej nohy skrčiť, tak ako majú byť a niekedy v pohode, len po chvíľke začne strašne revať a to jej ešte mojím telom držím hlavičku na správnej strane a na podložke a ešte aj ruky tak ako majú byť, no spotené sme obidve a malá hučí a hučí, chúďa, nechápe, prečo jej robím zle ☹
inak, už kávičkujem 😉
alca- vykloktaj so slivovicou 😀 vraj to zaberá...
Veronika, vidím, že stále navštevuješ očkovanie, už si o niečo múdrejšia? myslím, či už si sa nejak rozhodla, alebo to stále riešiš a nevieš, ako sa rozhodneš...
emanka- len čítam, stále mi to vŕta v hlave, ale nakoniec sa rozhodnem, že očkovať budem, týždeň mám pokoj, potom zase niečo prečítam, zas vŕta v hlave... stále dokola 😀
už som robila výplach alpou ale máme aj slivovicu.....no škoda načínať
máme tam okolo20°C.....ale mi to máme tak, že hore k tete vedú rúry a tie sa vypnúť nedajú, jedine ak by si zavrela radiatory ona....tak to nám udržuje teplo
Veronika, to sme na tom rovnako, minule som už aj Maťovi povedala, že očkovať sa nebude a teraz, keď sa nás na rehabilitácii pýtali, že kedy máme očkovanie, tak Maťo, že nikdy!!! A ja, že áno, za 1,5 mesiaca, no Maťo kukal na mňa jak blázen, že čo to, prečo? no ja už radšej nič nečítam, tie choroby sú tu a nechcem riskovať...
nechala som Lauru na deke v deckej, Miška jej tam šaškuje a sledujem, že čo robí... no nie a nie na tie kolienka 😎 všetko možné aj nemožné robí aby sa dostala k hračke- pretáča, naťahuje, takými pohybmi sa posúva- ale skôr dozadu ako dopredu 😀
presne emanka.....potom si raz budem vyčítať, že dostala nejakú pliagu, ktorú nemusela mať, keby som ju dala zaočkovať
veronika a vy vlastne cvičíte, či nie?
veď to ali a nedajbože, aby to dostala ako tehotná a môjmu vnúčaťu sa v lepšom prípade niečo stane a v horšom to neprežije...kašlem na to
Veronika, to je ako lea, nie a nie na kolená, radšej sa začne hrať s rukami, alebo s podbradníkom, no ale pohnúť sa ani bohoví 😠
emanka- teraz to vnímam tak, že ide o kolektívnu imunitu... v téme sa všetci odvolávajú na to, že čo ich po druhých deťoch. Ale ak by sa neočkovalo, trpeli by pri tom práve ich deti so slabšou imunitou. Teraz si to veĺa z nich neuvedomuje a vníma to len tak, že nič sa nemôže stať, keď všetci okolo sú očkovaní... Pekné sebectvo, ale budiš... Len neviem čo potom, keď takých chytrých bude viac. Niektoré príspevky sa tam ani čítať nedajú... Len všetko zlé sa vyťahuje. A to dobré spochybńuje... Ale to je len môj momentálny pocit z toho všetkého, ktovie k čomu sa ešte dopracujem 😀
veronika, tá básnička už potom končí tým refrénom, ktorý som nedopísala
dievčatá, ideme cvičiť, potom obedovať a potom prídem, cca za 30 minúr
veronika radšej to nečítaj.....aj tak sa raz prikloníš k jednému a raz k druhému názoru.....
alca- cvičíme, ale nie to, čo nám ukázali 😀 trochu inak to robím, aby to bolo formou hry a nie nasilu... a keď sa jej to už nepáči a začne plakať, tak prestaneme 🙂
Veronika, ja to beriem tak, že právo na neočkovanie majú deti, ktoré nemôžu byť očkované zo zdravotných dôvodov...kľudne sa môže stať, že ja nedám leu zaočkovať, ona ochorie na nejakú tú chorobu, ale v pohode to zvládne, lebo bude mať silnú imunitu, ale nakazí v škôlke svojho najlepšieho kamaráta, bratranca, ktorý nemohol byť zaočkovaný a ten malý, chudák to nemusí prežiť, alebo môže mať hrozne ťažký priebeh choroby, čo je tiež dosť....takže máme zodpovednosť aj za spoločnosť, nie len za svoje dieťa, divne to vyznie, no ale čo už, samozrejme, že moje dieťa je pre mňa najdôležitejšie, ale treba brať ohľad aj na iných....no idem už cvičiť, prídem
spevi- aha, takže to má len tie dve slohy... tak to si zapamätám. 🙂
alca- to si vždy poviem- už nebudem čítať, nebudem, nebudem, ale aj tak tam vždy skončím 😀 ale už ma to fakt prestáva baviť, všetko podstatné o rizikách, zložení... viem a ďalšie fanatické ,,reči,, ma nebavia. Stačilo mi prečítať aj pár vecí za očkovanie, aby som prišla na to, že istý človek neuveritelne preháńa a keďže to vie podať tak ako to vie podať, veĺa ĺudí získa ,podla mňa, mylný pohľad na celú vec... 😒
emanka- súhlas 🙂 blbé, ale je to tak. Jasné, teraz budem vždy tŕpnuť pred očkovaním, aj po ňom, že čo... ale musím sa prinútiť na pozitívne myslenie, lebo ešte si niečo privolám... 😎
ahojte babule, tak som konečne tu, mandle už v poriadku, ale malý nejak nie a nie 😠 idú nám asi horné zuby normálne keď do niečoho zahryzne celý sa trasie 😕
a mám otázku, malý sa mi začal budiť o tretej ráno som z toho v šoku a jesť si pýta po príkrme už do dvoch hodín od najedenia tak neviem v čom robím chybu?
blazka ty určite v ničom....to bude vývojom....
fúúj aké hnusné seriály dávajú.... 😖
no už som tu a rozhodla som sa, že o troch pôjdeme von...
blazka, skús mu dať viac príkrmu, inak aj lea 2 hod po obede chce už jesť, ak teda nespí...
blažka- a kolko mu dávaš toho príkrmu? Neviem či kojíš, ak nie, kolko vypije denne nejakého čajíku? A keď kojíš, to je normálka...
A aby mu tá pliaga rýchlo dala pokoj 😠
alca čo porábaš? Natálka spí?
blazka a v noci sa nebudieval? a o tej tretej aj pýta jesť? alebo sa hrá?
Veronika, svätá pravda o tom človeku, presne viem, koho myslíš, jemu by uverili aj keby povedal, že slnko je zelené a to len preto, že to vie pekne, odborne podať 😝

počkáááj idem si aj ja urobiť