icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
5. feb 2010

ABC derm Babysquam od Biodermy...stál 12eur

emanka
5. feb 2010

veronika, to môže byť...pri každom cvičení sa spotí, vlásky má celé mokré...no a čo mám teraz robiť? veď aj keď jej budem na to niečo dávať, dokým bude cvičiť, stále sa jej to bude upchávať...mám to nechať tak?

emanka
5. feb 2010

alca, v lekárni?

alca85
5. feb 2010

môj brat to mal niekoľko rokov

alca85
5. feb 2010

hej v lekárni

veronikapp
5. feb 2010

emanka- možno bude mať sklon k mastnejšej pokožke 😒 neviem, pri kúpaní používaš šampón? Ako často kúpeš? Asi si už išla von...

emanka
5. feb 2010

ešte som tu...používam penu do kúpeľa+ šampón, kúpem každý druhý deň...no neviem, uvidím...no a dúfam, že nebude mať mastnejšiu pokožku, chúďa, mastné vlasy stále 😒

emanka
5. feb 2010

no už ozaj idem...pa

veronikapp
5. feb 2010

alca- a prečo to mal tvoj brat?

alca85
5. feb 2010

jááj zuzka už dovolenkuje.....no komu je lepšie.....

alca85
5. feb 2010

to neviem...ale on má doteraz problémy s pokožkou. no mama s ním u kožnej ešte nebola...

spevacka
5. feb 2010

ja len bleskovo, tie šupinky mal Maťo hádam do 5 rokov, furt sme to museli dávať dole...hrôza.Idem uložiť Hanku...tak zatiaľ. A neviem, prečo to mal, od narodenia to bolo a stále sa to vracalo 😢

veronikapp
5. feb 2010

a koľko má rokov?

no veru, zuzke musí byť hej 🙂 a zajtra má byť slnečno, takže budú mať super. Teraz sú Tatry krásne, celé zasnežené a ešte keď svieti slnko, sa to od toho snehu odráža... jaj aká romantika 😀

blazka24
5. feb 2010

dievčatá, čaj ponúkam stále a vážim príkrm

alca85
5. feb 2010

veronika 14....
no hej romantika....

blazka a koľko spapá

veronikapp
5. feb 2010

blažka- Laura tiež zje koĺko zje a potom za hodinku dve sa dožaduje... tak trochu nakojím, ale to si ozaj len tak cucne, skôr chce piť ako jesť a potom je spokojná...

blazka24
5. feb 2010

alca teraz spapal okolo 150 ..........

veronika ja nekojím takže máme iný problém a čaj ponúkam stále, lebo doteraz sme mali horúčky tak sa potrebuje z toho dostať ale neviem či munevadí dudel, asi budem dávať lyžičkou......

veronikapp
5. feb 2010

baby- čítate aj Escaplle, tabletka ráno po? Čo si myslíte o názore kendry8, stranu dozadu? Nechcem nikoho ohovárať, len chcem vedieť či si myslíte to, čo ja.

veronikapp
5. feb 2010

blažka- tak to pekne spapá 🙂

blazka24
5. feb 2010

veronika čítala som si jej príspevky, mohla by som povedať že je extrémistka ale je to jej pohľad na vec 🤐

veronikapp
5. feb 2010

čítate, alebo ste sa stratili? Idem umyť riad...

veronikapp
5. feb 2010

blažka- samozrejme, každý to vníma inak. Ja len nerozumiem ako niekto s takým chladom dokáže napísať, to čo ona v tom prvom príspevku, v druhej polovici.

blazka24
5. feb 2010

veronika ak nemá ešte dieťa tak to chápem, ja som bola tiež taká - síce nie taký extrém ale tiež som to tak brala že a čo potrat je len lekársky zákrok, musíš niečo odžiť ako vravela moja starká aby si pochopila že nie každé slová ktoré povieš sú pravdivé a možno je len v presvedčení a pochopí to neskôr

alca85
5. feb 2010

čítam....veronika ona raz pochopí ten zhluk buniek, keď jej bude záležať na tom aby otehotnela....ale inak má pravdu čo sa týka druhej strany....aj ja som radšej za potrat ako by malo to dieťa neskôr trpieť alebo teda z tú tabletku, čo je menšie zlo...

blazka24
5. feb 2010

alca presne ako si napísala..........ale niekedy idú názory s rokmi takže to tak beriem..........

dzio2
5. feb 2010

no moj nazor je ze je jedna sprosta hlupa zena toto vobec nieje o veku ani o skusenostiach ale otom ako to citis , ona ocividne neciti take zeny by mali dat .............. 😠 ja ked som sa prvikrat vyspala z akoze mojou prvou laskou, mala som 17 a bola som panna ale ostala som tehotna , skola nedokoncena , bez penaz,i bez domova ale ani raz som nepomyslela na potrat a bala som sa ako cert, a potom ma opustil ked zuzu mala 8mes ale stale som ju milovala zaverecne skusky som uz pisala snou , lezala v kociariku a ja som pisala testy , a o moju lili som sa s manzelom snazila skoro 9rokov , takze taka zena nech si to hodi a nie trtka baby prepacte ale uplne ma to vytocilo,

dzio2
5. feb 2010

babenky chcela som sa opytat mali ste manzela pri porode ?ja ano, a urcite to pomohlo, plakal ako male dieta od stastia ked sa lili narodila

blazka24
5. feb 2010

dzio nie mala som sekciu

alca85
5. feb 2010

dzio ja aj keby som otehotnela v 15 tak by som si to nedala zobrať (čo mi teda nehrozilo), po deťoch som vždy túžila. Tak ono je to aj o tom...

alca85
5. feb 2010

jasnéé mala....no to ja som revala ako blázon, ešte aj tri hodiny po pôrode 🙂